Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie! To ja - wasza ukochana❤️ Teraz to dopiero temat się rozkręci, jakem szalona anielice Perełe:classic_cool:

cześć Oblubienico :) pyszna i próżna -> moje aluzje do seksu ignoruj jeśłi chcesz ;) na gołe klaty? z miłą chęcią pooglądam ;D

"chcesz wyjść na solo na gołe klaty??" Gdzie można kupić bilety ? :classic_cool:

oblubienico włascie to się zastanawiałam dlaczego jeszcze się nie włączyłas w dyskusje... czytałaś cały topik?

pyszna i próżna -> mogę być nagrodą ;D helena p ->piersią trudno obić ;p chyba że ma się miseczkę k lub więcej ;D

Całego nie czytałam, bo mi się śpieszyło napisać:) Jestem dopiero teraz, bo pacjent wizytę odwołał:classic_cool: Biletów na gołe klaty nie będzie, za free będziemy walczyć, charytatywnie. Która wygra - idzie z Levim na łazanki do garkuchni:classic_cool:, a później na tańce do tancbudy.

Oblubienica a czy ty się zawodowo zajmujesz? ja tam cycem walic nie bede :) nie mam imponującego więc krzywdy nim nie zrobie :)

hmm.. Levi mozesz byc nagroda pod warunkiem że umiesz się całowac? ja to po prostu uwielbiam i moge godzinami.. :)

Ja wiem, czy lubię... Za długo to trwa, z natury jestem niecierpliwa i prędka, więc nie przepadam za długa grą wstępną - wolę na ostro:p

hehehe to musisz miec cycuszki a nie cycki :) hehehhe jejc logopeda... a ja taka nie elokwetna, głupia i z ortami... z czym helenko do ludzi... idz leiej do szafy się schowaj... :(

"nie umiem" To dobrze. Łatwiej jest wytrenować zawodnika od podstaw, niż skorygować jego złe nawyki :classic_cool:

helena p - nie mazać mi się proszę, wszak okazuję ci ciepłe emocje! Na forum nie jestem logopedą, tylko sprośną Oblubienicą. Mam cycuszki:(

spoko moge byc nauczycielką :) mój tez nie umiał się całowac i na początku to mnie całą obśliniał :) aaa na ostro tez lubie :) przedwczoraj byłam z moim pod krakowem i na trasie mu się zachciało.. był korek no to my na boczek i dawaj dawaj w aucie ;) heheh fajnie było :)

"korek no to my na boczek i dawaj dawaj w aucie" Rozumiem, że szczegółową relację znajdę na erotycznym ? ;)