Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska? -Laska!

Od GRUBASKI do LASKI!!!! ---Odchudzanie czas zacząć!!!!!

Polecane posty

Grubaska nie jestem na zadnej diecie, ale chcialam Wam pokazac, ze owoce nie takie straszne a jablka i grejfruty najlepsze, chociaz ja jem wszystkie, tylko z umiarem i tez mi nie szkodza przy odchudzaniu. Jem tez slodycze, bo bardzo lubie, ale rzadko i malo. W ogole to jem wszystko, no prawie ;) A ocet jablkowy z lyzeczka miodu tez pije2 razy dziennie. Pozdrawiam.

Gość Próbuje jeszcze raz.
Witam, czy moge sie przylaczyc? Krotko o mnie. Startowalam z wagi 84kg, zjechalam do 64 i nerwy spowodowaly znow moje obzarstwo i przytylam do 77 znow :(... od pn znowu sie pilnuje, chcialabym znow zejsc do moich 64 kg...

Hej dziewczyny:) Muszę się pochwalić,że dietetycznie i ruchowo dzień 1 klasa. Pojeździłam na moim od 2 lat stojącym rowerze ( jeszcze go mole nie zezarły) 20 minut, jak dla mnie to nie lada wyczyn. Ale dałam radę. Na początku było tragicznie! Myślałam,ze zawału dostanę i płuca wypluję:D Ale po 10 minutach już wszystko wróciło do normy. Spociłam się jak świnka. Ale za to teraz czuję się wyśmienicie. A jak Wam minął dzień? Lily_86 ładny wynik, jak to zrobiłaś? A w ogóle pozwoliłam sobie zobaczyć zdjęcia. Jesteś śliczną dziewczyną. Tajka1 Tobie również gratuluję. Odwaliłaś kawał dobrej roboty. Tż chciałabym być jak Ty, uzależniona od aktywności fizycznej ( myślę,ze po dzisiejszym dniu, jestem na dobrej drodze do tego). G-Laska plan na dietkę masz fajny, teraz tylko wcielić go w życie i niebawem rozprawisz sie z tym balastem, a i mężowi szczęka opadnie!!!! Damy radę, prawda??? No po co pytam;) Tak będzie. Madleenn też słyszałam o Panu Lukoszku, on pił ten ocet. Ja się bym na to jednak nie zdecydowała. Zamówiłam sobie aloes i będę go piła. Próbuje jeszcze raz. zrób sobie czarny nick i zapraszam do nas. Razem na pewno pokonamy te nasze niechciane kilogramy:) Ale się rozpisałam...

Dzieki dziewczyny ;*

ja stosowalam diete 1200kcal. do tego mam niedoczynnosc tarczycy, gdy doszlam do tych 64 to waga stala mi 3 miesiace pomimo cwiczen i kontynuowania diety. Potem doszly problemy rodzinne, ktore niestety zajadam. ...:(

Gość Gruba-Laska
Witam wieczorem :) Jupi 1 dzień mam za sobą :D Było ciężko ,nosiło mnie ale wierzę w to że dzięki mojej determinacji dam radę! Muszę walczyć-a jak :D! Madleenn----Podziwiam za miksturę octową ;) Ja bym się na to nie zdobyła,z dwóch powodów - ocet to nie mój smak oraz bym się bała ze sobie zaszkodzę :) Już wiem o jakim Panu piszesz -przemiana niesamowita! Ty tyle ćwiczysz-zaszczep we mnie ducha sportowca :D Tajka ----Dzięki za info :) Próbuje jeszcze raz ----Zapraszam do nas :) Jaki masz plan dzialania ;)? rysia z misia----Dziewczyno BRAWO!!!!! 20 minut to duży wyczyn :)

Próbuje jeszcze raz. zrób sobie stałego nicka, będziesz mogła wpisać w stopkę: wagę, wzrost i co tylko zechcesz. G-Laska pomyliłaś sobie nicka i jesteś czerwona:D Gratuluję Ci przetrwania pierwszego dnia diety.

Rysia z Misia ----Właśnie zakodowałam sobie hasło bo zawsze byki z nimi walę :D Niestety nie zmobilizowałam się do ćwiczeń :( Było tylko kursowanie po mieście -a to nie to samo co zrobić parę skłonów czy pojeździć na rowerze.Jutro muszę się bardziej postarać!

G-Laska no to ja myślę,że jutro poćwiczysz. Zrobisz to, bo mamy podobną motywację. Przecież nie jesteśmy tutaj po to, aby się nad sobą użalać i wymigiwać od diety czy ćwiczeń. Mamy walczyć i ostro wziąć się za siebie!Napisałaś to przecież na początku topiku! Cel do sylwestra, może na początek - 10 kilo? Da się zrobić.

Rysia z Misia ----Broń Boże użalaniu mówie STOP :o Dieta jest? -jest! Ćwiczenia będą od jutra! I niech mnie piorun walnie jak odłorze to na inny dzień :D Nie porywam się na 5 kg w tydzień.Po malu,a do celu! Waleczna ze mnie babka-damy radę :)!

G-Laska Trzymam Cie za słowo, jakby coś, to mam to na piśmie;) Właśnie się też zastanawiam, gdzie reszta koleżanek się podziewa?

No coś Ty. Przemocy nie znoszę, więc bić Cię nie będę. Sama wiesz, co dla Ciebie dobre i co chcesz osiągnąć. To jak? Do sylwestra minus 10 kilo?

Cześć dziewczyny jestem pogodną 30 latką, mam 2 dzieci,jednego męża i kilkanaście kg nadwagi. Pragnę do Was dołączyć ponieważ widzę tu same bratnie dusze o podobnych wymiarach... Moja waga na dziś to 85 kg 170 cm wzrostu.cel pierwszy to zobaczyć 7 z przodu. Nie stosuję konkretnej diety,staram MŻ, ograniczyć do minimum słodycze i tłuszcze,pić więcej wody,i więcej się ruszać. Razem na pewno damy radę!!!

Pobudka ;)! Komu kawki lub herbatki ;) Zaczynamy kolejny dzień walki -ja dziś w planach na dobry początek zaczynam ćwiczyć.Zobaczymy jak podejdę do tego tematu później ;) Rysia z Misia ----Oby do przodu ;) 10 kg do końca roku myślę że to roządny cel :) Gatunia🖐️Witaj u nas ;)

heej 🖐️ :D Przygarniecie też mnie?? Jestem na diecie 1000kcal od tego poniedziałku, przez 3 dni schudłam już prawie 2 kilo. Prócz diety ćwiczenia na orbitreku, którego kupiłam sobie tez 3 dni temu. Mam zamiar schudnąć do Swiąt jeszcze 15kg. Wierzę, że się uda!!!

Kulka 🖐️ Jasne że przygarniemy -wszystkie dzieci nasze są :D:D:D Wow ładny wynik jak na tyle dni diety🌼 :) Czytam że jesteś na 1000 -stosujesz jakieś zasady typu nie łączenie,zero śłodyczy,smazonego itd czy po prostu jesz co chcesz w taki sposób by zmieścić się w 1000?

witam! ja dopiero wstalam i nadrabiam zaleglosci w czytaniu waszych wypowiedzi od wczoraj. jesli chodzi o moja motywacje do walki i chodzenia na silownie to nie bylo na poczatku tak latwo. zaczynalam od 10 minut na biezni i bylam po tym wykonczona, nie moglam tchu zlapac i wogole nie rozumialam ludzi ktorzy pisali na forach ze codziennie biegaja godzinke ;/ skoro oni mogli to ja nie moge byc gorsza. kazdego dnia dokladalam kilka minut dluzej.... i w ten sposob teraz spedzam ok 2 godzin na silowni. samo schodzi nawet nie wiem jak ten czas szybko ucieka... zaczynam od orbitreka przez godzine, pozniej cwiczenia na macie, brzuszki przysiady rozciaganie, skakanka.... a na koniec pol godziny biegania na biezni.... kazda z Was da rade! skoro ja dalam! 10 kg do sylwestra to swietny plan... latwo osiagnac, biorac pod uwage ze zostalo 10 tygodni i kadego tygodnia tracimy jeden kg. ale nawet jak nie bedzie 10 kg tylko 5 to i tak to bedzie duzy sukces:D bo to znaczy ze cos ruszylo i nasza motywacja zaczela dzialac. kazdy kilogram mniej przybliza nasz do osiagniecia sukcesu. dlatego mam pomysl! wazymy sie w jeden okreslony dzien tygodnia i swietujemy kazdy spalony kilogram! co wy na to???

Madleenn 🖐️Jestem ZA świętowaniem :D Oby tylko nie poszło w boczki :D:P .Ja zawsze ważyłam się w poniedziałki i ja bym była za tym dniem ;) Ale dostosować do grupy się mogę :P ;) He he he mi póki co przydałoby się 20 minut :D Ale czytalam że dziewczyny mają niezłe zawzięcie do ćwiczęń ;)

ok mi tez odpowiada poniedzialek:D przynajmniej przez weekend nie bede za duzo w siebie wrzucala jedzenia zeby w poniedzialek na wadze nie bylo wiecej niz tydzien wczesniej :D jeszcze musimy wymyslic czym sie bedziemy nagradzac za te zwalone kilogramy??

hej dziewczyny witam znad kubeczka aromatycznej kawusi z mleczkiem co prawda, ale chudziutkim ... dziś mój pierwszy dzień dietkowania,zmora moja są słodycze zwłaszcza do kawy właśnie,ale dam radę i zaspokoję sie samym smakiem kawki. Podziwiam Was dziewczyny 2 godz.na siłowni,padłabym jak kot,albo dostała zawału serca,na razie ćwiczę w domu w własnym zakresie,ale od przyszłego tygodnia planuję zapisać się na aerobik w szkole moich dzieci są darmowe zajęcia w ramach jakiegoś programu... super bo mam blisko. Miłego dnia babeczki,idę poćwiczyć.