Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizie2585

Tanie konto bankowe,jaki wybrać bank?

Polecane posty

Gość Lizie2585

Pomóżcie mam konto w PKO i chce je zlikwidować bo mam za drogie opłaty ,w jakim banku opłaca się założyć konto i ile wyniosą wszystkie miesięczne opłaty za prowadzenie konta,za karte itp.Byłam w Raiffaisenie i koszt takiego konta na mieśiąc wyniósł by mnie 7pln.Czekam na inne propozycje

Gość tak naprawdę różnica 10 zł/m-c
to żadna oszcędność

Gość Lizie2585
Pomóżcie prooszę

Gość Lessie@
Najgorszy jest bank śląski same złodzieje i kurwy

Gość rfguaevbfh
Ja z wlasnego doswiadczenia polecam mBank:))) Naprawde ejst super, darmowe prowadzenie jak i przelewy sa rowniez darmowe:)) No i karta tez hhehehhe:)))

Gość Liza@22
A w tym Deutsche banku i mbanku trzeba mieć jakiś okreslony dochód żeby prowadzenie konta było darmowe?

e Deutsche Banku trzeba ale nie pamiętam, jakie muszą byc wpływy może 1,5 tys albo 2 tys

Gość fghfn
direct w ing darmowe i jesli dokonasz tranzakcji karta lacznie na min.100zl to za karte nie placisz, dpo tego wszystkie banoomaty free, ewentualnie mbank ale tam sa darmowe tylko bankomaty bz wbk,euronet i cach for you

Gość Dobry Wujek Aldo 2
ING Direct - jak robisz obrot karta platnicza to prawie wszystko masz za darmo - przelewy przez internet, wyplaty z wszystkich bankomatow w PL. Jedyny mankament tego banku to ostatnia sesja wychodzaca o 10:30. Czyli przelewy robione po tej godzinie wyjdą z banku dopiero następnego dnia o 7:30.

w db darmowe jest: prowadzenie konta wszystkie bankomaty karta przez pierwsze ileś tam lat przelewy przez internet

Gość skok1234
skok stefczyka za prowadzenie 5 zł konto zwykłe z internetem 6 zł karta przez 12 mcy za darmo, potem 2,5 m-nie, ponadto darmowe konto oszczędnościowe oprocentowane 5,2%, masz mozliwość wypłacać i wpłacać kiedy chcesz i nie tracisz zgromadzonych odsetek. bez prowizji za wypłaty,przelewy przez net za darmo. polecam

"fghfn direct w ing darmowe i jesli dokonasz tranzakcji karta lacznie na min.100zl to za karte nie placisz, dpo tego wszystkie banoomaty free, ewentualnie mbank ale tam sa darmowe tylko bankomaty bz wbk,euronet i cach for you" jeszcze w mbank bankomaty ecard sa darmowe. lacznie mbank ma kilka razy wiecej darmowych bankomatow niz ing.... a i w mbank nie trzeba miec wogole dochodow zeby wszystko bylo za darmo. ing tez nie jest zle jak ktos ma wiecej kasy to moze i nawet lepsze jak dla mnie studenta mbank byl lepszy. bz wbk tez jest dobry. o Deutsche Banku nic nie wiem wiec sie nie wypowiadam ;)

Gość mghcmk
w mbank masz za darmo konto

Gość mghcmk
a ktos ma w lukasie? jakie tam sa warunki

moej siostry sa w lukasie i wyglada to tak: jesli wykonasz jakas transkacje w miesiacu tokenem to nic za niego nie placisz no i jak nie masz jakis tam wysokich dochodow miesiacznych to 4 zl co miesiac albo 5 nie pamietam, ale trzeba miec chyba ponad 5000 zl na koncie. ale to jest konto studenckie nie wiem jak inne wygladaja no i mogla sie wkrasc jakas pomylka ze wzgledu na to ze otrzymale te informacje od kobiet.

A jak wygląda konto w bzw bk? PAtrzyłem na stronie to warunki nie najgorsze, a przeczytalem, że ich karta płatnicza będzie miała paypass i do tego będzie zbierać punkty na payback. Oferta wygląda nieźle...

Gość Polecam_Dominik
Polecam konto osobiste w City Handlowy: 0 zł opłata miesięczna za kartę do konta 0 zł przelewy krajowe przez internet 0 zł opłata miesięczna za konto (przy wpływach min. 1500 zł miesięcznie) 0 zł dostęp do konta przez telefon i internet 0 zł wszystkie bankomaty w Polsce 0 zł zlecenia stałe i polecenia zapłaty 0 zł bankomaty Citi w ponad 100 krajach na świecie 0 zł za przeniesienie konta do Citi Handlowy Szczegóły: http://najlepsza-oferta.systempartnerski.pl/citibank/konto_citikonto_direct.html

Gość rabatka
Jak to drogie konto w PKO BP? Widocznie wybrałaś nie tę opcję, która TObie najbardziej odpowiada. Przejdź się do oddziału i to zmień.

Gość gość
Teraz kont bankowych za free jest sporo. Jest w czym wybierać. Pocztowy jest ciekawy ale bez karty. Chyba, że będą wpływy np. z etatu, emerytury, itp mBank też ma ciekawą ofertę. Trzeba tylko wykonać w miesiącu 4 transakcje kartą i nic za nią nie płacimy. Można poczytać tu https://www.facebook.com/terazkonto Grunt, to powaznie się zastanowić i przeczytać regulamin. Czasmi darmowe konto jest tylko na rok, itp.

Gość gość
Oferta w solidnym i godnym zaufania banku Was zainteresuje? https://www.bgzoptima.pl/ Uwazam ze jesli mamy już korzystać to tylko z takich rozwiązań.

BGŻ BNP PARIBAS Polecam otworzyć konto w tym banku. Wszystko jest za 0 zł !!! :) Link Polecony: http://e-m2m.pl/59fb14578cee4 :) - 0 zł za prowadzenie konta - 0 zł za kartę debetową do konta - 0 zł za wypłaty z bankomatów - 0 zł za wypłaty za granicą Załóż konto z mojego poleconego linku i otrzymaj bon do H&M Lub IKEA !!! :) Link Polecony: http://e-m2m.pl/59fb14578cee4 :)

Gość gość
Oferta kredytowa w solidnym i godnym zaufania banku? https://www.bgzoptima.pl/ Uwazam ze jesli mamy już korzystać to tylko z takich rozwiązań.