Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmutniakowata kobietka

co myslicie o kobietach z garbatym nosem???

Polecane posty

cos ala Anna Maria Jopek.Kiedy jest zgrabna,zadbana,ma piekne wlosy,oczy ale nos wiekszy niz wszyscy>wlasnie mam taki problem i chce zrobic operacje ale kazdy sie dziwi czemu bo mi taki nos pasuje i jestem ladna.Tylko ze ja w lustrze,czy na zdjeciach nie widze nic oprocz nosa.Czy to az tak odstrasza obcych ludzi????znajomi to znajomi,lubia mnie wiec przykrosci mi nie sprawia a tutaj kazdy mowi co mysli i to jeszcze wiecej wiec pytam.

dziewczyny dajcie spokój, jesli ci mowiąze jestes ladna to tak jest...a tutaj? tutaj chcesz uslyszec normalną, szczera opinie? tutaj to mogą cie najwyzej zgnoic :O powiedziec ci ze jestes obrzydliwa, straszna, brzydka...ja kiedys wstawilam zdjecie swoich oczu to czarne nicki mi pisaly, ze sliczne, a pozostale osoby, ze mam zmyc tapete, gdzie mialam tusz na rzesach :O dziewczyno nie psuj sobie twarzy :)

Ja mysle ze jak dziala ten nos, i sie nie zatyka, itp, to nie warto ryzykowac.

glus, daj spokój :O ja w sumie mam lekko skrzywioną przegrodę, ale znacząco to oddychania nie utrudnia, więc jakbym miała robić, to samą chrząstkę. za bardzo boję się bólu, a przy prostowaniu przegrody jest większy niż przy robieniu samej chrząstki

A jak chirurg bedzie mial wypadek i przetnie jeden z wielu nerwow tam, to jest mozliwosc ze bedziesz miala bol przez wiele lat. (Nos i twarz maja wiele nerwow)

no w kwestii zdrowia to się idzie do najlepszego, gdzie ryzyko takiego zonka jest zminimalizowane... a jak by się stało coś strasznego, to wtedy bym se żyły podcięła bo nie chcę cierpieć do końca życia, już się nacierpiałam. ale przynajmniej w trumnie będę ładnie wyglądała 🖐️

W tym wypadku wyglada na to ze wyglad Twojego nosa jest wazniejszy od Twojego zycia. No to tylko jedno rozwiazanie: skalpel!

dzieki za odpowiedzi,zdjecia nie wstawie,jeszcze nie oszlalam zeby tu umieszczas swoje foty :) Chcialam tylko uslyszec opinie co sadzicie o garbatych nosach bo zawsze slysze teksty,nie domnie ze klamka u drzwi albo takie tam.Przyjaciele mi mowia ze wygladam ladnie ale ja wiem ze to przez to ze mnie lubia.Zawsze mialam powodzenie i dziwilam sie temu bo nie rozumialam jak sie moge komus podobac,ale kiedys kolega powiedzial mi ze ja przyciagam swoim sposobem bycia,tym ze jestem wesola i zawsze sie smieje i ze ich moj nos nie interesuje.No moze i tak ale ja zawsze mialam ogromne kompleksy na tym punkcie,do dzisiaj je mam a mam 25 lat.Ide pasami to mysle ze ludzie sie smieja w samochodach,jak poznaje nowe osoby to zawsze sobie mysle ze patrza na moj nos tylko i wylacznie.Nawet jak szlam pierwszy raz poznac rodzicow meza to nie martwilam sie czy mnie polubia tylko tym co sobie pomysla o moim nosie.Wiem ze to smieszne moze sie wydawac ale to jest silniejsze ode mnie.Do tego mam krzywa przegrode i mam klopoty z oddychaniem.Bylam z tym u lekarza chirurga i powiedzial mi ze przegrode musze zrobic i zebym caly nos zrobila bo mam ladna twarz ale moj nos jest za duzy.No ale ja nie wiem sama juz.Chce a nie chce,chyba sie boje tego jak bede wygladac pozniej i z esie nie przyzwyczaje.Co do spartaczenia to wiem ze nic sie nie stanie zlego bo bylam u lekarza za granica ktory ukonczyl najlepsze uniwerytety i naprawde piekne noski robi.Nie takie malutkie tylko takie ktore wygladaja normalnie,nie jak po operacji.

pytanie tak dzisiaj zadalam bo zobaczylam na demotywatorach dziewczyne z garbatym nosem,bardzo podobnym do mojego i przeczytalam komentarze ze to cos to nawet kobieta nie jest :( ludzie sa okropni,przeciez nikt sobie wygladu nie wybiera jak sie rodzi,szkoda.To ten demot http://demotywatory.pl/2207341/Kobieta

Jak przeszkadza w oddychaniu to warto naprawic. W starosci to bedzie pomagalo, bo oddychanie naturalnie sie pogarsza.

Gość wybierasz co chcesz
a Ty wiesz autorko jak wygląda taka korekta nosa? Dałabyś radę wytrzymać? Rabią Ci łutem i młotkiem po nosie jak rzeźbiarz drewno, aż zrównają jak trzeba, a Ty pomimo znieczulenia czujesz wszystko. Poddałąbyś się temu zabiegowi? Znałam babkę, co miała garbka na nosie i zdecydowała się go pozbyć. Sine pół twarzy długo miała po tym zabiegu i powiedziała, że nigdy więcej by się nie zdecydowała, gdyby wiedziała jaki to ból. Ale też fakt, że potem ładnie wyglądała.

ja też mam taki typ urody :P niby ładna, zgrabna wszystko super ale ten nos.... taki niby mały, zgrabny nie jakaś tam klamka ale ten garbik ehhh :O kiedys to byl mój wielki kompleks ale teraz juz jakos sie tym nie przejmuje, chcialabymz robic operacje ale ból, strach przed komplikacjami itd skutecznie mnie zniechecaja...

Gość miłośnik garbatych nosów
kobiety z garbatymi nosami są najładniejsze :)