Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzec chce umrzec

Milosc mojego zycia planuje slub z inna:(mam dosyc zycia

Polecane posty

A może by tak spytać ukochanego dlaczego nie poinformował narzeczonej o odnowieniu kontaktów z Tobą... To by sporo wyjaśniło. Albo wręcz powiedzieć, że nie będziecie się kontaktować jeśli on tkwi w związku z nią.

Gość Regresgaad jak potluczony
lepiej jakb nie doszoldo takiej stycuaji,azteraz rozlane mleko i rtzeba cos z tym zrobic

Nie rozlało się jeszcze nic. Na razie Autorka ma wielkie plany, żeby walczyć. Jak mi się zdaje - eks nie czynił, żadnych aluzji.

Gość Regresgaad jak potluczony
rzlalo sie,bonarzeczony zabiega okontakt,sie tajniaczy i nawet o sllubie Autorka dowieurdzialasie przyppadkiem aAutorka chcewracac

pomarańczo ty masz jakieś problemy z dysortografia czy może jesteś na kacu? :)

Knucie za plecami narzeczonej zwieksza szanse na wyeliminowanie jej z gry. Gra w otwarte karty i doprowadzenie konfrontacji może sprawić, iż facet się wycofa. To takie katolickie...:P

Gość swieta prawda
Walcz dziewczyno!:)moze akurat Ci sie uda:)ile zostalo do tego slubu?

Gość wogole trgo nie rozumiem
czemu dyskusja sie nie rozpoczyna od podania wieku :O to kluczowy punkt odniesienie do rozmowy . Bo jezeli autorka to emocjonalna nastolatka nie widze sensu daleszej konwersacji 🖐️

przeczytalam caly temat. regres i zawsze szczery- 100% racji. Autorka to faktycznie emocjonalny niedorozwoj. Byla z kims kiedys dawno i do tej pory jej nie przeszlo i sie ocknela zeby facetowi powiedziec co i jak jak sie dowiedziala, ze on sie zeni. I co ze nie mowi narzeczonej o Tobie? A moze wlasnie mowi? Moj facet tez ma taka namolna byla, ktora byla pewna ze ja nie wiem ze mu pisze romantyczne wierszyki i mu dupe truje. A jak sie dowie, ze slub bierzemy juz za pare miesiecy to sie chyba powiesi. Niektorzy ludzie nie potrafia odpuscic. Moj exs tez do mnie pisze i gadamy i ukrywa to przed narzeczona bo ona jest strasznie zazdrosna, ale w tym nic nie ma. Nie czaisz? Jakby Cie chcial to by wszystko zrobil zeby z Toba byc. Bylam z takim facetem- przejechal dla mnie pol swiata i wszystko robil. A on dla Ciebie nie robi nic, co najwyzej sobie poprawia samoocene. A po drugie- brzydze sie Toba pseudokatoliczko. Narzeczenstwo to mozna rozbijac? oO Zadnego zwiazku nie mozna rozbijac, dwie strony musza same czegos chciec i byc wolne z wlasnej woli, a nie z podstepow jakiejs intrygantki. Jakby mu zle bylo to by z nia slubu nie planowal. Zycie to nie komedia romantyczna. Zjebalas sprawe lata temu. Swoja droga ja nie rozumiem jak mozna mowic o milosci do kogos kogo sie po tylu latach tak naprawde nie zna. To jego obecna kobieta z nim przezywa terazniejszosc i codziennosc, on sie przy niej rozwija, zmienia. A Ty jestes jakas tam przeszloscia, sentymentem. Milosc to cos co sie rodzi latami i trwa tylko pielegnowane. To o czym Ty piszesz- to obsesja.

Gość naserfajter
tak to jest jak Wielka Ksiezniczka czeka, az koles "bedzie walczyl" albo "zrobi pierwszy krok", no bo przeciez dla niej to strata honoru pokazac, ze jej zalezalo... A teraz placz... Dziewczyno, swoja szanse na okazanie milosci juz mialas, nie badz teraz podla wbijajac sie w ich zwiazek! To troche zachowanie w stylu "sama nie staralam sie o niego, ale kiedy ma inna to jestem zazdrosna i bede im robic problemy". Podlosc...

Gość a ja uważam że niestety nasze
szczęście jest ważne, bo życie mamy tylko jedno. I może to hipokryzja, ale prawda jest taka, że dziewczyna, to nie żona. Jeszcze jest ostatni dzwonek na działanie. Myślicie, że dziewczyna tego faceta chciałaby być z nim, wiedząc że on może kocha inną kobietę, że ktoś inny jest miłością jego życia? Nie sądzę. Ta dziewczyna też zasługuje na swojego ksiecia z bajki, a nie na bycie jakąś namiastką dla kogoś. Czy tak jest niewiadomo, bo może koleś powie: sorry, już cię nie kocham, kocham moją x. Ale uważam, że należy się tego dowiedzieć i to teraz, bo po ślubie autorka musi usunąć się bezwględnie.

Gość nie badz smieszna
moja eks ddokladnie tak samo sie zachowywala. Mimo prosb i grozb nie odpuszczala . Nawet jak jej wyznalem ze nic do niej nie czuje nie odpusczczala 🖐️

Gość a ja uważam że niestety nasze
W takim razie niech gość dostanie szansę powiedzenia, że nic do niej nie czuje i sprawa się zakończy. Ale może zakończyć się inaczej, czyli: ja też cie kocham, myślałem, że ty mnie nie, też nie zapomniałem i tak dalej :) Także uważam, że wyznanie warto zrobić, wszystko postawić na jedną kartę. A wstyd, duma? Trudno. Jak cię, autorko, pośle do diabła, to zakończysz kontakt, ale będziesz miała pewność.

Gość naserfajter
Ciekaw jestem, czy te, ktore radza sie odezwac i walczyc o "swoje sczescie" bylyby takie szczesliwe, jakby nagle jakas kobieta tuz przed slubem zaczelaby truc glowe ich przyszlemu mezowi, mowic, jak bardzo go kocha i zadac rozmowy. Ciekawe, czy tez stwierdzilybyscie, ze tamta trzecia ma prawo walczyc o "wlasne szczescie" bo byc moze twoj narzeczony kocha ja a nie ciebie... Ah, hipokryzja, drogie panie...

Gość art123
nie walcz, on Ciebie odszukał chyba po to aby ostatecznie się przekonać co dalej ? Jak widać, już postanowił że odgrzewane uczcia nie okazały się silniejsze. Powiesz jem i co? on powie dziękuję, sorry ale chyba wiesz że się żenię ..i będziesz msiała z tym żyć czyli zakochana +upokorzona. Teraz jesteś tylko zakochana....

Gość i co terazzz?
autorko i co postanowilas?