Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość zona ...........
zrob test a nie kazdy bol wizaesz z ciaza.......

Mnie wcale nie bolał, ani w pierwszej, ani w drugiej ciąży, dopiero później ścięgna bodajże przy miednicy... Tak że to chyba tylko "bywa".

Gość Kołłderka
Tak... i ten ból w kolanie to też ciąża. Tylko uważaj bo pozamaciczna jest zagrożeniem dla życia matki... :o

a pępek też ci wystaje? no i im dalej w ciąży tym uszy bardziej odstają ;/ Boże dziewczyny ;/ idź do lekarza, albo test zrób ;/ na podstawie bólu brzucha nikt ci tu ciąży nie stwierdzi ;/

podejzewam ze te plecy pod lopatkami bola cie od zlej postawy;) a nad pepkiem, byc moze przez zla postawe masz nieodpowiednio napiete miesie brzucha..

no i znowu mamy robić za wróżki :D:D:D mnie brzuch dopiero od 35tc boli więc ból brzucha wcale ciąży nie oznacza a to co opisujesz to ja bym gazom przypisała idz lepiej do kibelka i załatw swoje potrzeby :P

Gość Kołłderka
Ja obstawiam encefalopatię mózgu. O tak... Ból za lopatkami- ciąża test negatywny- to co, i tak ciąża a na koniec pytanie- co mi jest? A SKĄD MY TO MAMY WIEDZIEĆ?!?!??!

Gość Boże 22lata a taka głupia

a obrazac mnie nie musicie , bo pomimo to , ze mam 22 lata , nie oznacza , ze glupia jestem.. pytam jak kobieta kobiete - trudno zrozumiec ? nie wypowiadaj sie..

Gość Kołłderka
A dla mnie niewiele masz wspólnego z rozsądkiem i rozumem, niewiele różnisz się od tych małolat od ciąży z palca... Bo która ROZUMNA KOBIETA pyta się na forum co znaczą brązowe plamy zamiast okresu z negatywny wynikiem testu ciążowego... Boże... Z takimi rzeczami idzie się do lekarza. I będę dogryzać bo głupota mnie razi.

Gość Kołłderka
Jeżeli bardzo chcesz.... :D i mogłabyś przynieść szampana, albo ew. carlo rossi czerwone bąbelkowe :*

Gość Kołłderka
I nie piszę, że wszystko wiem bo do śmierci nie będę wiedziała wszystkiego, ale mam na tyle rozsądku (bo może niekoniecznie inteligencji), żeby z takimi problemami iść do lekarza :) a nie pytać "ginekologów" z kaffe

Gość Kołłderka
Oh... kochana nie bądź dla siebie aż tak surowa! 🖐️

Gość Boże 22lata a taka głupia
ja też jestem w twoim wieku i mam roczną córkę ale jestem dużo mądrzejsza od ciebie bo nie pytam czy można być wiatropylna, w tym wieku to powinnaś już mieć klepki na swoim miejscu ale jak widać nie

przeciez napisalam ze to pewnie cos z hormonami, jezeli plamienie ustanie, radze zglosic sie do gin. moze masz torbiel czy cos..do stwierdzenia co ci dolega potrzebne jest badanie gin.

ustalo juz , bylo normalnie zamiast miesiaczki.. dodam , ze zmienialam klimat , wrocilam dostalam plamienia.. w miedzyczasie zrobilam dwa testy negatywne , teraz czekam na miesiaczke

skoro testy sa negatywne , i zrobione w dniu lub po spodziewanej miesiaczce, to w ciazy nie jestes, oczywiscie ze zmiana klimatu wplywa na organizm, jezeli okres sie nie rozkreci, poczekaj do nastepnego miesiaca, jezeli w miedzy czasie cos niepokojacego bedzie sie dzialo, zglos sie do lekarza,