Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana wegetarianka

czy mam szanse spotkac faceta ktory tez jest wegetarianinem?

Polecane posty

Gość Była wegetarianka...
Bravo! Bravo! Baw dalej! :D

Napiszcie jeszcze, że wegetarianie zawsze są inteligentniejsi oraz nie ma w nich agresji. :D Dowody aż biją po oczach!

zal mi cie. zajebalas bzdurami polowe topiku i nic z tego nie wyniklo. szkoda gadac. zabic to malo, ale twoja durna matke przede wszystkim ,zeby wiecej takic ciemnot nie rodzila, bo nieptrzebnie zatruwasz powietrze

Napiszcie jeszcze, że wegetarianie zawsze są inteligentniejsi oraz nie ma w nich agresji. Dowody aż biją po oczach! i nie na temat. co sie tak bronisz? mowa jest tylko o tym, ze zresz dla wlasnej wygody a mi bedziesz o powietrzu sie wywodzic. zajebac to malo, jak juz pisalam:O

Genialne! Przypomnij także, co będziesz robić z wnętrznościami? To takie naprawdę wzniosłe...

Zbanowane Kciukiem - nie mam zamiaru Ci tłumaczyć tekstu autorki. Bo tego wykonać się zwyczajnie nie da. Pozdrów swoją matkę morderczynię i miłych zabaw jej wnętrznościami.

czy ja pisze na teamt wypowiedzi autorki? nie, na temat twojej. moja matka morderczynianie jest. za to twoja ma cos z bania na pewno, ze dala sie zaplodnic:O umiesz czytac ze zrozumieniem bo ta twoja wypowiedz to z d... wzieta. brrak ci juz ripost?? to spierdalaj jajowody podwiazac

Zbanowane Kciukiem - chciałam zauważyć, że wegetarianizm w Polsce nie jest zakorzeniony od wieków. Twoje upośledzenie z pewnością tłumaczy, dlaczego udajesz że matka od urodzenia jest wegetarianką, a i za pewne babcia?. Przecież za jej młodości nie było nawet soi w Polsce. Więc komu chcesz to wmówić? Innym idiotom?

Babcię swoją pewnie witasz tekstem: "Witaj morderczynio, z Twoich wnętrzności zrobię wieniec"? Babcia z pewnością jest z Ciebie dumna. Gdy przypalasz ją papierosami i tak sobie opowiadacie, co z niej możesz zrobić jako istota lepsza od niej.

Pisz dalej te mądrości. Z kogo jeszcze wyprujesz wnętrzności, aby je ugotować. Z ojca?

o czym ty mowisz? zmien dilera, bo zbaczasz z teamtu jak rasowa gimnazjalistka. mam zaczas pisac pokemonem zebys zrozumiala?:O skad ten tekst o przypalaniu? wiem, ze ciemnoty jak juz nie maja ripost porobuja byc zabawne, ale naprawde srednio ci to idzie.

Pochwal się, jakie tam masz jeszcze fantazje odnośnie zabijania. To takie...

skad ten tekst o przypalaniu?" - przecież palisz, więc podsuwam Ci pomysły. Z taką rozkoszą piszesz o zabijaniu i zabawy wnętrznościami, że poddaje się temu i podpowiadam. Tak miło, jak się człowiek raduje.

Skoro już nie tylko fantazje, to faktycznie może czas rozszerzyć formy zabijania ludzi? Może najpierw przypalaj? Będziesz miała w tym rosole posmak pieczeni! Będzie Ci lepiej smakowało, niż te zupki chińskie nawet.

Nic się nie skończyło. Nie ma zwyczajnie żadnego normalnego rozmówcy. Przecież ty nie jesteś rozmówcą, którego można traktować poważnie. Przyjdą ludzie myślący, to porozmawiamy z sensem. W psychologii stosuję się zasadę, że aby dotrzeć do rozmówcy nie można wybiegać poziomem, bo do rozmówcy nic nie dotrze. Zawsze trzeba dostosować poziom rozmowy do rozmówcy. Zatem zeszłam na Twój poziom rozmowy... A właściwie żaden poziom. Nie zignorowałam Cię zupełnie, aby zaznaczyć, że szanuję każdego człowieka. Nawet gdy jest upośledzony i chory psychicznie.

Zbanowane Kciukiem nie wiesz, że znizanie sie do czyjegos poziomu czyni cie mniej ibteligentna?" Nie, tak jak nauczyciele nie stają się upośledzonymi będąc wśród upośledzonych... (pewnie wiesz co innego?) :P A rozmawiając dalej z Tobą pokazuje wszystkim, jakie przypadki zdarzają się wśród wegetarian. Ludzie myślący wyciągną na Twoim przypadku właściwe wnioski.

za duzo ci sie wydaje, za wysokie masz mniemanie o sobe . amen" Ależ ja nie piszę o tym, co mi się wydaje. Podaje fakty, cytuję wegetarian głównie, w tym np. jak Monikę Mrozowską, która akurat myśli i wie o co w tym wszystkich chodzi.

NO TAK. WIEM. mam matke, siostre i bratowa nauczycielki, takze w tej sprawie mozesz mi naskoczyc/ a co ty sobie tam wyobrazaszx i ci sie w mozdzku roi nie moj problem. nic nie poradze, ze twoja zjebana matka taka kretynke i morderczynie bez skrupulow urodzila

Zbanowane Kciukiem - cóż tylko współczuć zatem... Wiadomo zdarza się, że wśród inteligenckich rodzin rodzą się upośledzeni. Zatem i Twoja rodzina to nieodosobniony przypadek. Tak się po prostu zdarza.

Rodzą się także genetycznie zaprogramowani mordercy i tacy jak Ty, którzy przeżywają rozkosz podczas opowieści jak mordują oraz co mogą zrobić z wnętrznościami i także tutaj rodzina nie jest winna. Tak się czasem zdarza.

Ależ tutaj gdybać nie ma potrzeby. Przecież ujawniłaś się i swoje skłonności. Szkoda tych psów tylko, które uważasz za istoty bezrozumne oraz bez dobrej woli względem trawy, czy pietruszki.

Ależ tutaj gdybać nie ma potrzeby. Przecież ujawniłaś się i swoje skłonności. Szkoda tych psów tylko, które uważasz za istoty bezrozumne oraz bez dobrej woli względem trawy, czy pietruszki. CZYTANIE ZROZUMIENIEM SIE KLANIA:o dopoki sie idotko nie nauczysz czytac, nie ma o czym gadac . piszesz do siebie, to ja znikam. zycze ci , zeby cie kiedys ktos tez pobil i skrzywdzil. nalezy ci sie

Nigdzie indziej nie dowiedziałabym się o podziale na zwierzęta rozumne i nierozumne względem tego czym się żywią. Teraz wiem, że takie zwierzęta jak słoń, lama, owca, czy chomik są geniuszami, bowiem mają wystarczająco rozumu, aby wybrać rośliny. Natomiast psy, wilki, lwy, tygrysy, krokodyle itd. są bezrozumne. Genialne to ... trzeba przyznać. :D I pisze to niby ktoś dla kogo zwierzęta są tak ważne! :D Czy można mieć więcej pytań? :P

"zycze ci , zeby cie kiedys ktos tez pobil i skrzywdzil. nalezy ci sie" Z pewnością nie możesz się doczekać. Pewnie chciałabyś troszkę pomazać się krwią, prawda?