Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 atium

Po艣ciel dla dziecka

Polecane posty

Go艣膰 atium

Potrzebuje kupi膰 po艣ciel dla dziecka i zastanawiam si臋 jak膮. Czy macie mo偶e jakie艣 pomys艂y?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bopik
A dla jakiego dziecka chcesz kupi膰 t臋 po艣ciel?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniakna
Dla synka mojej siostry, kt贸ry ma nieca艂y roczek :) Nie wiem za bardzo czym si臋 kierowa膰 podczas zakupu takich rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
Zwr贸膰 uwag臋 przede wszystkim na materia艂 z jakiego b臋dzie on wykonany. Wa偶ne aby nie by艂 w jaki艣 spos贸b szkodliwy dla dziecka, bo to oczywi艣cie mo偶e wywo艂a膰 r贸偶ne alergiczne objawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
To dobrze, ze to przeczyta艂em, bo przecie偶 to wa偶na informacja. Poszukam sobie zaraz jaki艣 informacji w sieci. Na co jeszcze powinienem zwr贸ci膰 uwag臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
No na pewno na to czy jest po艣ciel po prostu ciep艂a i czy przepuszcza powietrze. To jest jedna z wa偶niejszych rzeczy moim zdaniem podczas takiego wyboru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
A to robi膮 jeszcze po艣ciele, kt贸re nie przepuszczaj膮 powietrza? My艣la艂em, ze to kiedy艣 by艂y takie pierzyny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
No i tu si臋 zdziwisz. Problem u dziecka jest taki, 偶e ono nie mo偶e si臋 przykry膰 jak mu b臋dzie za gor膮co i si臋 odkryje. To jest du偶y problem, bo mo偶e si臋 w ten spos贸b bardzo 艂atwo przezi臋bi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
O to tego nie widzia艂em. Dobrze, ze powiedzia艂e艣, 偶ebym zwr贸ci艂 na to uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
Generalnie przegl膮da艂em po艣ciel Feretti i Nino. Nie wiem tylko za bardzo kt贸r膮 wybra膰. Testowa艂e艣 obie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
Testowa艂em obie i obie moim zdaniem sa bardzo dobre. Aczkolwiek mi style Feretti je偶eli chodzi o wzory bardziej pasuje. Tutaj jest to kwestia gustu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
Szuka艂em ostatnio opinii w sieci na ten temat i Feretti ma bardzo dobre opinie je偶eli chodzi o jako艣膰. Tutaj nie mo偶na si臋 przyczepi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
Feretti jak sobie wejdziesz na ich stron臋 to zobaczysz, ze dostali wiele r贸偶nego rodzaju nagr贸d za swoj膮 po艣ciel, w tym "Certyfikat Bezpieczne dla dziecka".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
O, to fajnie. Tak jak znam ma艂o certyfikat贸w, tak ten znam i wiem, ze to dobre wyr贸偶nienie. Widz臋, ze faktycznie sporo tych nagr贸d maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
Na polskim rynku istniej膮 ju偶 od 2004 rok wiec mieli okazje, aby si臋 pokaza膰 i zaprezentowa膰 naszym rodakom. Z tego co mi wiadomo, to ich po艣ciel jest w czo艂贸wce polskich marek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
Jak istnieje firma tyle lat to na pewno musi co艣 sob膮 reprezentowa膰. Inaczej szybko by znikn臋艂a z polskiego rynku. Generalnie coraz bardziej si臋 sk艂aniam ku nim.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
Moim zdaniem warto kupi膰 ich po艣ciel i mie膰 poczucie dobrego zakupu dla dziecka ni偶 w jakikolwiek spos贸b na tym oszcz臋dza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
Pewnie, 偶e tak. Id臋 jutro do sklepu i zobacz臋 co mi w nim powiedz膮. Jak powiedz膮 to samo to pewnie kupi臋 na miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
I jak ? Kupiona po艣ciel dla dzieciaczka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
Tak:) Babka mnie tylko utwierdzi艂a w tym co wiedzia艂em i postanowi艂em od razu kupi膰 na miejscu, 偶eby ju偶 nie traci膰 czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atium
Na pewno nie b臋dziesz 偶a艂owa膰 tego wyboru, a raczej dzieciaczek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bitonia
Dzieki wielkie za pomoc w wyborze po艣cieli! Naprawd臋 wiele mnie nauczy艂a ta rozmowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna_fontanna
Zawsze ma wyb贸r, albo kupi膰 jak膮kolwiek po艣ciel, sugeruj膮c si臋 nisk膮 cen膮, albo fajnym motywem, albo zainwestowa膰 w porz膮dn膮 jako艣ciowo, bawe艂nian膮 po艣ciel. My jeste艣my wierni tylko dw贸m producentom dzieci臋cej po艣cieli- Nino i Feretti.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamaignasiowa12
my mamy feretti kupujemy ju偶 od 5 lat/2 dzieci/ i jest super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janeee
Ale tak naprawd臋 jak kto艣 przy zakupie po艣cieli sugeruje si臋 tylko nisk膮 cen膮, to w efekcie wydaje wi臋cej na po艣ciel, bo szybciej si臋 ona zu偶ywa. Taka zwyk艂a po艣ciel z supermarketu ju偶 po kilku praniach nie nadaje si臋 do u偶ytku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 black_velvet
A te firmy, o kt贸rych piszecie maj膮 w ofercie 艣piworki? Potrzebuj臋 kupi膰 na prezent co艣 takiego. Nie mam dzieci i te偶 niespecjalnie zorientowana jestem w temacie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna_fontanna
Tak, maj膮 ca艂y asortyment po艣cielowy dla dzieci. 艢piworki i ro偶ki te偶. Dla wymagaj膮cych nawet baldachimy do 艂贸偶eczek. Gdyby艣my mieli dziewczynk臋, mo偶e bym si臋 skusi艂a, dla synka tak 艣rednio ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bufiastaa^^
zobacz tu : tiny.pl/hwwpm ciekawe s膮 : DD

Udost臋pnij ten post

dla dziewczynki polecam http://forkidi.pl/p/115/110/posciel-elf-posciel-i-poszewki-dekoracje-do-pokoju.html a dla ch艂opc贸w http://forkidi.pl/p/115/112/posciel-garaz-posciel-i-poszewki-dekoracje-do-pokoju.html. Ja kupi艂am t膮 pierwsz膮. Cudo, jeszcze lepsza ni偶 na zdj臋ciach. No i oczywi艣cie musi byc zawsze 100% bawe艂na jak juz wcze艣niej zosta艂o napisane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 denver73
bardzo 艂adnie pociagniety watek reklamowy przez firme Feretti :) feretti i nino - to ta sama firma wystarczy por贸wna膰 telefony kontaktowe lub zapyta膰 sprzedawce w sklepie; jedna i ta sama Chinska produkcja :) to ich INGEO to tez WIELKA sciema, dodaja dotego poliester - sa na to badania; coz pewnie sprzedaz spada i trzeba lapa膰 sie kryptoreklamay !!!

Udost臋pnij ten post