Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety ale tak jest

Człowiek inteligenty musi niestety przywyknąc do samotnosci...

Polecane posty

Gość ooooooooororr
kim 30 kiedy dostałaś Nobla bo pamięć mi zawodzi ? Kiedy to było... może z Szymborską ? :P Nie pamiętam ;(

Gość ooooooooororr
ooooooooororr - literatura światowa też widzę jest dla Ciebie idiotyzmem ... Skąd te głupie wnioski ? ynteligencja dwucyfrowa zawodzi ?:classic_cool:

Gość kim 30
ooooooooororr Nie przypominam sobie żeby Wojewódzki dostał Nobla. Wojewodzki to idiota a przeciez wiesz co mowisy. My teraz o prawdziwej inteligencji .. o tobie .. nie zajmujmy sie juz namiastkami... chcemy inteligencji...

Gość ooooooooororr
Nie mogę się doczekać zatem listy dokonań ... Cóż większego masz do przekazania potomnym? A ty wielce szanowna ynteligencjo czy przekażesz więcej niż przeciętny człowiek ? pewnie nie, albo i tak ? swoją przeciętną ynteligencję i podniecanie się debilskimi programami Wojewódzkiego.

Gość kim 30
ooooooooororr ooooooooororr - literatura światowa też widzę jest dla Ciebie idiotyzmem ..." Ja użyłam słów wielkiego pisarza, a Ty uznałeś to za idiotyzm przecież ... :O

Gość dokładnie
Kim ten ooooorrrroorrrr jest nudny jak flaki z olejem...szkoda słów na dyskusje na jego poziomie...gość ma móżdżek jak orzeszek he he

Gość ooooooooororr
My teraz o prawdziwej inteligencji .. o tobie .. nie zajmujmy sie juz namiastkami... chcemy inteligencji... Twoja ynteligencja nie podpowiada ci że chcieć to nie mieć ? :classic_cool:

Gość kim 30
ooooooooororr Nie mogę się doczekać zatem listy dokonań ... Cóż większego masz do przekazania potomnym? A ty wielce szanowna ynteligencjo czy przekażesz więcej niż przeciętny człowiek ?" Hola, hola ... przecież ustaliliśmy, że ja z inteligencją nie mam nic wspólnego... a Ty jesteś daleko, daleko przed ... więc nie zasłaniaj się kobietą, tylko pisz ... o Wielki!!! Oświeć maluczkich ... :P

Gość ooooooooororr
Kim ten ooooorrrroorrrr jest nudny jak flaki z olejem...szkoda słów na dyskusje na jego poziomie...gość ma móżdżek jak orzeszek he he jakieś argumenty poproszę :classic_cool: jeden masz. nie oglądam dennych programów Wojewódzkiego, jego ynteligencja jest tak wysoka że nie wyższa niż krawężnik :classic_cool:

Gość kim 30
dokładnie Kim ten ooooorrrroorrrr jest nudny jak flaki z olejem...szkoda słów na dyskusje na jego poziomie...gość ma móżdżek jak orzeszek he he" jesteś przesadnie hojny/hojna ... :P

Gość ooooooooororr
ooooooooororr Nie mogę się doczekać zatem listy dokonań ... Cóż większego masz do przekazania potomnym? A ty wielce szanowna ynteligencjo czy przekażesz więcej niż przeciętny człowiek ?" Hola, hola ... przecież ustaliliśmy, że ja z inteligencją nie mam nic wspólnego... a Ty jesteś daleko, daleko przed ... więc nie zasłaniaj się kobietą, tylko pisz ... o Wielki!!! Oświeć maluczkich ... Nie zauważyłaś że jusz to zrobiłem ??/:O

Gość kim 30
jakieś argumenty poproszę jeden masz. nie oglądam dennych programów Wojewódzkiego" Jak na takiego, co go nie ogląda, to wiele wiesz o jego inteligencji... a nawet męskości ... :P Zadziwiające ... :D

Gość ooooooooororr
jakieś argumenty poproszę jeden masz. nie oglądam dennych programów Wojewódzkiego" Jak na takiego, co go nie ogląda, to wiele wiesz o jego inteligencji... a nawet męskości ... Zadziwiające ... Jestem inteligentny, a mądrej głowie dość po słowie :classic_cool:

Gość ooooooooororr
no i co cwaniary ynteligętne ?:classic_cool:

Gość kim 30
ooooooooororr - w którym niby miejscu te Twoje dokonania? To jakiś link do nich? Czy jak? Swoją drogą chyba można Ci wierzyć, bo sam fakt, że grasz tutaj takiego debila, to nieprawdopodobne zdolności aktorskie... To naprawdę sztuka udawać do tego stopnia ... Więc wierzę ... :P

Gość kim 30
Każdy debil bez końca może wymieniać ludzi wg niego głupich ... Czekamy na dokonania!

Gość kim 30
Nie zasłaniaj się bez końca wszystkimi kim się da ... I Ty wiesz cokolwiek o męskości? :O Zasłaniasz się i kobietami i nieobecnymi ludźmi ... to żenujące ... pomijam już, że idiotyczne ...

Gość kim 30
lorika - też mi się wydaje, że tylko wiatr hula w głowie ... pusto, że strach ... aż dziw, że żyje ... :P

Gość dokładnie
kim bo to debil jest he he

Gość ooooooooororr
ooooooooororr - w którym niby miejscu te Twoje dokonania? To jakiś link do nich? Czy jak ? Swoją drogą chyba można Ci wierzyć, bo sam fakt, że grasz tutaj takiego debila, to nieprawdopodobne zdolności aktorskie... To naprawdę sztuka udawać do tego stopnia ... Więc wierzę ... Chciałaś żebym ciebie oświecił i to zrobiłem :classic_cool: udowodniłem że jesteś mało inteligentna, a raczej wyprowadziłem ciebie z błędu twojej choroby psychicznej. Brakuje ci obiektywnej oceny samej siebie i robisz z siebie ynteligentną tylko dlatego że osiągasz wielkie rzeczy jak Ruski,który odkrył rower u Niemca na śmietniku :classic_cool:

Gość kim 30
lorika - mnie zdumiewa, że są takie obiekty, które umknęły ewolucji ... Chyba nigdy tak blisko nie byłam neandertalczyka ... Stąd ten zachwyt .. czuje się prawie jak archeolog... :P

Gość ooooooooororr
A orr jak narazie to tuta pyszczy i awanturuje sie, nie bylo ani zdania w jego wypowiedzi, ktore swiadczyloby o posiadaniu mozgu w ogole. Masz spostrzegawczość :O żenada

Gość ooooooooororr
Kim ignoruj go/ja, na prawde czytasz co on/ona tam pisze? ja dla mnie to nie warto rozmawiac z kims kto nie panuje nad emocjami i krzykiem chce pokonac kogos - na prawde zalosne to Krzykiem ? Pokaż w którym miejscu, a może niezręcznie się czujesz w konwersacji z inteligentnym :classic_cool:?

Gość kim 30
Rzucimy mu piłeczkę? Zobaczymy co zrobi... :P

Gość ooooooooororr
lorika - mnie zdumiewa, że są takie obiekty, które umknęły ewolucji ... Chyba nigdy tak blisko nie byłam neandertalczyka ... Stąd ten zachwyt .. czuje się prawie jak archeolog... Inteligentnego gościa porównywać do neandertalczyka ? Cierpisz na psychozę."Osoba znajdująca się w stanie psychozy ma przekonanie o realności swoich przeżyć i wydaje się jej, że funkcjonuje normalnie. Istotą psychozy jest brak krytycyzmu wobec własnych, nieprawidłowych spostrzeżeń i osądów, przy czym należy tu rozróżnić psychozy z prawidłowo zachowaną świadomością, od psychoz z towarzyszącymi zaburzeniami świadomości." Wiesz już skąd twoja ynteligencja ?http://pl.wikipedia.org/wiki/Psychoza :classic_cool:

Gość ooooooooororr
kim 30 Uuu warczy ... Argumentuje :D Polecić ci jakiegoś psychiatrę, speca od psychoz czy dalej chcesz się czuć ynteligentna ? :classic_cool:

Gość ooooooooororr
I znowu tryumf :classic_cool: Student Politechniki Warszawskiej sprowadza psychopatkę na ziemię :classic_cool:

Gość kim 30
Jedynym objawem psychozy jest rzekoma czyjaś inteligencja, która nigdzie nie ma dowodów na swoje istnienie ...