Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety ale tak jest

Człowiek inteligenty musi niestety przywyknąc do samotnosci...

Polecane posty

Gość Kim 30
Bo co? Jako stały mieszkaniec powinnaś wiedzieć... :O

Gość Kim 30
W końcu żyjesz tylko życiem tutejszych ... :O

W końcu żyjesz tylko życiem tutejszych ... wypisując takie bzdury udowadniasz, że ty interesujesz się moim

Gość Kim 30
Owszem, ale chyba nie jestem w osamotnieniu ... Nikt mi nie będzie mówił co jest moim problemem, a co nie ... Problem pojawia się wtedy, gdy ja uznam go za problem, a nie jakaś sztuczna osobowość ... :O

Gość Kim 30
ike - wcale, a wcale ... aczkolwiek wniosek jest prosty ... w końcu jesteś tu zawsze i jak widać pamiętasz wszystkie historie ... :O

Gość Kim 30
Czego bym nie napisała, jesteś ... ja Ciebie nie szukam ... :O Ani nie mam pojęcia o czym piszesz ... nawet do mnie ... widzę tylko, że jesteś nastawiona na atak... śmieszne i żałosne ... bo na temat nigdy z sensem nie było odpowiedzi ...

masz chyba zwidy:) ale spoko i piszesz mi to ponieważ ?:D

Gość Kim 30
Jak widzę, jednak nie do końca śledziłaś ... :D Ja ci niczego nie piszę, ja odpowiadam na twoje ... Twoja osoba, a raczej kreacja wirtualna kompletnie mnie nie interesuje... Na tym polega forum, nie jesteś żadnym guru tutejszym, przed którym bije się pokłony (nawet jeśli tak Ci się wydaje), zatem odpisuje ... :O Dziwne? :O

o masz ale ja cię tylko grzecznie zapytałam czy to ty:P

Na tym polega forum, nie jesteś żadnym guru tutejszym, przed którym bije się pokłony masz rację przede mną nie bije się pokłonów:) przede mną się klęczy :P

Gość Kim 30
masz chyba zwidy" - jak się objawiają moje zwidy ... skoro już ustalono moje problemy, to przejdźmy do zwidów ... :D

Gość Kim 30
Zmądrzejesz, to kto wie .. :D Teraz nie budzisz nawet mojego szacunku ...

przykro mi ale twoje zwidy nie należą do interesujących tematów ale jeśli czujesz niedomknięcie w tym temacie to może ktoś się zlituje:)

Gość Kim 30
Po co pytasz o coś, co Cię nie interesuje? Bo nie rozumiem ... :O

Gość Kim 30
ike - wiesz, że to zdumiewające że tak śledzisz życie idiotek ... mnie brzydzą ... owszem odpowiadam na ataki, ale sama nie zaczepiam ... po prostu strzepuję g.... skoro już się doczepia, ale sama go sobie nie doczepiam ... :O

Gość Kim 30
ike pytam? stwierdziłam tylko fakt" - jaki fakt? Pogubiłaś się w tym wirtualnym świecie. Twoje wizje w twoim chorym umyśle nie są faktami ... :O

naprawdę to, że pamiętam cię z jakiegoś tam topiku nazywasz śledzeniem?:) a próbowałaś to leczyć ?:)

Gość Kim 30
Twoje słowa nie są faktami... :O To tylko majaczenie chorego ... nie rzeczywistość ... nie łudzę się, że zrozumiesz różnicę ... :O

stwierdziłam tylko fakt" - jaki fakt? o ten ike masz chyba zwidy widzisz:P wcale się nie pogubiłam:P:P:P

Twoje słowa nie są faktami... To tylko majaczenie chorego ... nie rzeczywistość ... nie łudzę się, że zrozumiesz różnicę ... ty naprawdę mnie nie lubisz:)

Gość Kim 30
Przeczytaj zatem co to jest fakt.