Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepoookojona

W którym miejscu brzucha czułyście pierwsze ruchy dziecka??? Wazne

Polecane posty

Gość zaniepoookojona

Zastanawiam sie czy przeoczyłam zajscie w ciaze, tzn nei do konca przeoczyłam,a le podczas pewnego peetingu z mezem moglo w cudotworczy sposob dojsc do zapłodnienia. Jakis czas temu zrobiłam test ciazowy i wyszedl negatywny, @ pojawiła sie teraz za wczesnie o 3 dni i była krótsza. Wiem ze brzmie niewiarygodnie i jak jakas wriatka,a le mój maz i ja widzimy i czujemy ruchy "czegos" w moim brzuchu, dokładnie po prawejj stroniemniej wiecej w polowie miedzy pepkiem a zebrami. Moja dwojak dzieci pierwsze ruchy dawała okolo 16-18 TC i to w podbrzuszu. Co to moze byc, zaczynam martwic sie o swoje zdrowie. Oczywiscie ide do lekarza w przyszłym tyg.

Gość grrrrrr.............
Zyczajna niestrawnosc za ciaze bierzesz, hehe :D

pierwsze czułam po lewej stronie ponizej pepka...takie powyzej miedzy pepkiem a zebrami zaczelam czuc dopiero kolo 25 tyg

Gość zaniepoookojona
Nie wiem czy to zabawne, zwykła niestrawnosc to nie jest... Mój maz dzisiaj chodzi i sie zamartwia o moje zdrowie, bo jesli to ciaza... to czy wszystko ok? Słyszałam o przypadkach kiedy kobieta cała ciaze nei wie ze jest w ciazy!! Takze szok... no ale panikara nei jestem, porobie badania, no kurcze jakbym obcego w brzuchu miała... Swoje tetno czuje w brzuchu a nawet widze, ale to zyje jakby własnym zyciem. Moze to jakas nerwica zoładka? Sama nei wiem co myslec... pewnie lekarka spojrzy na mnie jak na wariatke :)

Gość Margo1111111111
ja pierwsze ruchy dziecka czułam w 20 tyg. po prawej stronie niżej lini pępka. jak jestes zaniepokojona idź do ginia i powiedz, że podejrzewasz że możesz być w ciąży i chciałabyś to potwierdzić. albo zrób sobie badanie krwi Beta HCG.