Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Polka3636

synowa kontra synowa

Polecane posty

Gość Polka3636

Witam wszystkich od jakiegoś czasu nie mogę się dogadać z przyszłą żoną brata mojego męża...na początku wszystko było ok, ale kiedy dowiedzieliśmy się, że ona zdradza mojego szwagra wszystko się spieprzyło. Na początku nie przyjeżdżała do nas w ogóle (mieszkam z teściami) dopiero po pół roku się zjawiła, i na mnie olewka. Więc ja też zaczęłam ją olewać i się do niej nie odzywać. Mój szwagier oczywiście jej wybaczył i nadal z nią jest. Ze mną przestała rozmawiać, teście oczywiście ją uwielbiają, bo pracuje w POLO i co jakiś czas przywiezie im parę przeterminowanych jogurtów, a ja nie pracuję i siedzę w domu. Najgorsze, że omotała ich do tego stopnia, że oni mnie za wszystko winią, że ja z nią nie rozmawiam i wychodzę jak ona przyjeżdża, ale o czym ja mam z nią rozmawiać, nie cierpię jej po prostu, bo jest sztuczna i ma zachowanie 6 latki. Jest tak bezczelna, że w dzień naszego ślubu zaczęła odstawiać sceny, że nie przyjdzie na ślub, bo ja ją tak źle traktuje i w ogóle, więc ze względu na mojego męża napisałam do niej smsa, że ma nie robić przykrości mojemu mężowi i ma przyjść, a ta zaczęła się nad sobą użalać i zwalać całą winę na mnie, myślałam wtedy, że wyjdę z siebie. Mało tego nie przyszła do kościoła na ślub tylko siedziała w samochodzie a jak przyszła składać życzenia to rzuciła się na szyję mojemu mężowi i zaczęła płakać...Wczoraj mąż zadzwonił do swojego brata, aby przyszli do nas i żebyśmy sobie wszystko wyjaśnili, ale oni nas olali i powiedzieli, że nie mają czasu, więc my już więcej nie będziemy się przed nimi płaszczyć i ciągle wyciągać pierwsi rękę....już mam dość wszystkiego ciągle mam wojny z teściową o nią, ona w jej oczach jest idealna a ja jestem tą najgorszą, nie wiem jak mam się już zachowywać, jak postępować...pomóżcie, może wy macie jakiś pomysł na tą chorą sytuację. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wszystkie szczere odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować