Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaduszyczka

Kupujecie ciuszki w ciuchlandach ?:D

Polecane posty

Gość szalonaduszyczka

Hej mam 10 miesieczna corke na poczatku kupowalam w sklepach z nowymi ciuszkami lub nowe przez internet ale teraz jak juz corka powyrastala i potrzebuje wiecej bo trzeba ja przynajmniej 3 razy dziennie pzebierac nie wyrobila bym z kasa na kuowaniu nowych rzeczy i zaczelam chodzic na tzw ciuchlandy:D Jak myslicie dobrze robie bo troche zle sie z tym czyje ze moje pierwsze wymarzne dziecko chodzi w ciuchach po kims//;]

70% ciuchów mojego syna (i moich też zresztą) jest z ciuchlandu :) Nie czuję się z tym źle! Wręcz przeciwnie - mogę mieć oryginalne ciuchy (i pod względem marki i wyglądu) za śmieszne pieniądze :)

Gość właśnie dlatego
też czasami kupuję, nie widzę w tym nic złego :)

Gość szalonaduszyczka
Tez wlasnie zauwazylam ze ciuszki sa super niektore mozna trafic nawet z metkami za grosze . a kto tak wie czy one nowe czy uzywane:)

Gość właśnie dlatego
Angellss22 -grzyba możesz wszędzie złapać :D

Gość DOBRA SPACERÓWKA
nie znam osób ktore by nie kupowały w ciucholandach....bo im większe dziecko trzeba czesciej zmieniać ciuchy bo sie upapla jedzeniem albo upadnie na spacerze i znów trzeba zmioeniać, kogo stać na posaiadanie samych ciuchów ze sklepów/ mnie nie :D ja mojej kupuję w sumie nie w samym ciucholandzie bo się boję że mnie stratują bo jestem w ciązy, ale na bazarku kobieta sprzedaje na sztuki po 5-10 zł zależy co i jestem bardzo zadowolona, ciuchy piękne, modne nie poplamione, niezmechacone, jak nówki czasami to z metkami można znaleśc

Gość 3 razy przebierasz dziecko?

Gość DOBRA SPACERÓWKA
po jakim trupie??????ale idiotka , dziecko jak dziecko, przecież trzeba uprać je po zakupie! no chyba że ty nie pierzesz

czsami w ciucholandzie znajdzie sie naprawde swietne rzeczy, mieszkam w Niemczech i nie narzekam na brak kasy ale jak przyjezdzam do Pl to zawsze ide pobuszowac do lumpka zawsze licze na jakies perelki kiedys znalzlam torebke od channel :)

Gość szalonaduszyczka
Tak ptzebieram 3 albo i wiecej moj coreczka uwielbia sama jesc i co z tym idzie strasnzie sie brudzi obleje soczkim itp ... A do autorki ze po trupach ... ;/ jak ty tak wychowujesz dziecko to nie wnikam..

Gość srutututu tralalala
Angellss22- haha :D dawno się tak nie uśmiałam, po co zabierasz głos w ogóle? po to,żeby się pochwalić,że Cię stać? wiadomo,że majtek dziecku w ciuchu nie kupię,ale kurtkę czy spodnie to już tak i w czym problem? wypiorę i po sprawie; ale może Ty za gatunku tych: "wyżej sra niż dupę ma":D

angells , wez sie nie osmieszaj z tymi pieniedzmi bo wszyscy wiedza ze mieszkasz u tesciowej ktora cie nie chciala do domu przyjac jak zaszlas w ciaze. Piszesz ze cie stac na nowe ubranka... :D to dlaczego cie nie stac na nowe mieszkanie? Skoro bylas tak dorosla i uprawials sex to dlaczego teraz nie idziesz na swoje jako dorosla . Nie myslisz dziewczyno i bzdury pleciesz ze az przykro to czytac. Jak dla mnie to jestes nieodpowiedzialna gowniara bez wstydu i honoru.

Gość srutututu tralalala
to może u Ciebie takie są :D

Gość do angellss
a ty nic nie zmądrzałaś co?

Gość kupuje w ciucholandach
te "na wyjścia" są nowe. te po domu to jak najbardziej na ciuchach. Piorę, susze prasuję i na pewno nic w tych ubrankach się nie uchowa z zarazków.

Gość kupuje w ciucholandach
"może po jakimś trupie". Angels ty jesteś przyszłą matką? Na prawdę poziom rynsztoku.

Gość ndkifjifie
Czyli angels22 sugerujesz,że mniej majętni ludzie nie zasługują na dziecko tak? Bo wszyscy dobrze wiemy,że aby ubrać kompletnie dziecko od stóp do głów to nie lada wydatek.

Gość do angellss
dziwię się że ten twój facet cie jeszcze nie rzucił. ja takiej idiotki bym kijem nie dotknęła. Chyba że jest takim samym debilem jak ty!

Gość szalonaduszyczka
U mnie sa takie ciuchlany do ktorych jak sie wejdzie wcale nie czuc ego zapachu srodku dezynfekujacego ..:))

Gość DOBRA SPACERÓWKA
jesteś gówniarą którta widać że się sama dowartościowuje tym że biega po galeriach po orginalne ciuszki, bo to niby jej dziecko tylko na takie z wyższej półki zasługuje, śmiać mi się chce, moja jest za grosze ubrana a ślicznie wygląda, ma owszem kilka ciuchów nowych z tego sezonu zakupionych w galerii ale są tylko na wyjścia albo jak ktoś przyjdzie, a tak zakładam jej wygodne dresiaki koszulki i chodzi zadowolona , bo ma wygodnie i mama sięnie denerwuje że coś tam na siebie wyleje :P

Gość co za babskaaaaa
angelss czy jak ci tam- jestes niepowazna i po toku twoich wypowiedzi mozna stwierdzic ze jestes malo inteligentna osobka

Gość a dlaczego nie na allegro
angells z tym trupem to dalas czadu :D Ty jednak strasznie glupia jestes. ALe jeszcze nie masz dziecka, co? Na razie tylko w ciazy jestes. Poczekaj, poczekaj :D Ja tez kiedys bylam pewna ze tylko nowe dziecku bede kupowac. Na glowe bym musiala upasc. Jak zacznie chodzic i drzec portki na dworze to szybko w ciucholandzie zaczniesz je kupowac :D:D:D:D:D