Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaduszyczka

Kupujecie ciuszki w ciuchlandach ?:D

Polecane posty

ndkifjifie Czyli angels22 sugerujesz,że mniej majętni ludzie nie zasługują na dziecko tak? Bo wszyscy dobrze wiemy,że aby ubrać kompletnie dziecko od stóp do głów to nie lada wydatek " Co wy sie przejmujecie tym co angelles pisze . Ja jak ja czytam to sie smieje w glos. ona pisze o nowych ubrankach tylko ze terz to ona jest w ciazy i nie wie tak naprawde ile takie nowki kosztuja i ile kosztuje utrzymanie dziecka. Siedzi tesciowej na glowie, je pije u niej i jeszcze smie ja obgadywac. Na mijescu tesciowej to bym Cie angells w dupe kopnela i powiedzial -idz skad zes przyszla puszczalska wywloko.

Gość szalonaduszyczka
A pozatym znam takich ludzi co sa zamorzni nawet bardzo stac ich na najlepsze wozki i najlepsze rzeczy a i tak chodza i kupuja w lupkach bo poprostu chca znalesc cos orginalnego w ich stylu nie powtarzalnego .. wiec nie wiem AGNES po co mowisz ze tylko biedacy tam chodza. Zaloze sie ze sama masz w szafie takie ciuchy tlylko wstyd ci sie przyznac bo pania zgrywasz!!

Gość kupuje w ciucholandach
Wiesz Angels napisze Ci tylko tyle. Gdybyś faktycznie miała pieniądze to może i by twoje słowa były ok, a tak to bije obłuda. Sama nie masz mieszkania, pisałaś nie raz, ze z pieniędzmi u was tak sobie. Mieszkasz u teściów, których nie szanujesz mimo, ze dali Ci dach nad głową i śmiesz pouczać inne matki kiedy mogą sobie pozwolić na dziecko? Wiesz może niektórzy nie są tacy dwulicowi i wzięli kredyt na swoje własne mieszkanie, żeby dziecku przyszłość zapewnić i coś mu zostawić, a nie mieszkają u kogoś kątem i dlatego na ciuszki ich nie stać. Ciuszki się założy dwa razy i wyrzuci, a co swój kat to swój. Jesteś ostatnią osobą która ma prawo napisać zdanie "jak cię nie stać na dziecko to sobie go nie rób" Bo ciebie kochana właśnie nie stać a sobie zrobiłaś!

Ojjj Jagoda musiała wtrącic swoje 3 grosze :) masz bardzo stare informacje, u tesciowej mieszkalam przejsciowo bo czekalam na wyremontowanie swojego mieszkania. I widze, ze bardzo Was poruszyło, i to nie ja robie z siebie idiotke bo wyrazam swoje zdanie, a nie wyzywam nikogo, za to wy to robicie nagminnie... Nie przelewa mi się w zyciu, ale ubran z lumpeksu sie brzydze, a co dopiero dziecko w to ubrac

Gość srutututu tralalala
Angellss sobie poszła po pierwszym wpisie jagody :D albo siedzi i się wysila,żeby napisać coś mądrego :)

Gość 956856845nołłei
miła jak zawsze- serio? dla mnie wygladsz gorzej niz z lumpeksu i bylam pewna, ze sie tam zaopatrujesz :)

Gość do angellss
ostatnio pisałaś, że mieszkacie teraz u twojej mamy a nie w wyremontowanym mieszkaniu.

Przeciwko ciucholandom nic nie mam, ale mąż by mnie z domu wyrzucił, jakbym ubierała tam dzieci:-P On uważa, że dzieci powinny mieć nowe rzeczy, a nie po kimś nie wiadomo zresztą po kim. Wiadomo, że takie rzeczy się pierze, bo przecież ubranka kupowane w sklepie też nieraz były mierzone przez inny dzieci, ale mimo wszystko po ciucholandach nie chodzę, bo ciuchy w sklepach nie są znowu aż tak drogie. Można tanio ubrać dziecko na targu, w małych sklepikach, w sklepach internetowych. Poza tym na latanie po ciucholandach trzeba mieć czas, a u nas- tutaj gdzie mieszkam w ciucholandach najzwyczajniej w świecie śmierdzi i ubranka nie zwalają z nóg

Gość do angellss
jagoda ślepa a ty bezmózgowa!

w moim przypadku nie tylko kwestie finansowe przeważają, ale także to że w lumpie można znaleźć naprawdę ciekawe rzeczy, a nie takie co pół miasta w jednym i tym samym chodzi. U mnie w lumpie jest dużo rzeczy Atmosphere - uwielbiam ta markę! W "zwykłym" sklepie tego nie znajdę.

no coz ... nie chce mi sie wirzyc w to twoje miszkanie bo kiedys pisalas ze cie tesciowa obgaduje do sasiadek ze nie chciala cie przjac do swego domu jak w ciaze zszalas :O pisals ze chlopak malo zarabia , ze nie macie gdzie mieszkac i ze jestes skazana na "ta babe" Zmyslasz z tym mieszkaniem.:D

Angells wisi mi gdzie mieszkasz i na co cię stać ale nie masz prawa nikogo osądzać. Ty byś nie założyła to nie zakładaj i tyle. Ilekroć bym Cię nie czytała na tym forum to swoją głupota porażasz. Niewiele jestem od Ciebie starsza, a mi za Ciebie wręcz wstyd. Najgorsza rzecz w życiu to pycha, a ty masz jej w sobie tyle, ze dwoje można obdarować i by zostało.

Gość aiwaisrai
angels ma 40 lat? bo na tyle wyglada. pozno dziecko urodzilas.

Gość DOBRA SPACERÓWKA
widziesz jagoda takie to zawsze najwięcej mają do powiedzenia....biedny ten jej facet ale ona szybciutko pobiegnie po tanie ciuszki jak zechce coś jeszcze np sobie kupić, wiem po sobie po cholerę np płacić za org dzinsy dla dziecka 70 zł np w H&M jak można w ciucholandzie kupić np za 10 tyle że z sezony wiosennego? 60 zł w kieszeni, za to można buty sobie lub dla męza jakąś koszulę kupić, nie dajmy się zwariować ceny ciuchów dla dzieci są z kosmosu, za kawałek szmatki 40-50zł trzeba wywalić

Gość szalonaduszyczka
wstyd sie przyznac ze sie klamie to uciekla

Widze, ze jagoda pisze juz z róznych nicków, zeby miec wieksza siłe obrony :] Dla dziewczyny która wypowiedziała sie wczesniej, nie warto! Bo one wiedza swoje i tyle, po co dzieci ubierac w nowe ubrania jak mozna w stare :)

Gość srutututu tralalala
Angellss22 -uważaj,bo życie zaskakuje i nawet jeśli teraz Cię stać,to już za miesiąc może się to zmienić i wtedy założysz topik,żeby Ci ktoś z kafe paczkę wysłał :D

Gość do angellss
jakie ty masz wykształcenie dziecko?

Gość donna pierda
Angelss czy jak ci tam...glupawa z ciebie laska, ze az szkoda slow! I kolejna, ktora wstawia fotke z kibla tudziez lazienki..szkoda, ze nie siedzisz na sedesie jeszcze! Wedle twojego rozumowania tylko bogaci ludzie powinni miec dzieci, zeby je moc ubierac w nowe ubranka..pierniczysz glupoty hahaha jakby tak ludzie mysleli to by lasa ludzka dlugo nie przetrwala! poza tym ne wiem do jakich ty lumpow chodzisz bo ja mam kolo siebie dwa ciucholandy, ktore wygladaja prawie jak butiki, wszystko pahcnace, ladnei powieszone na wieszakach, mila obsluga i przede wszystkim tanioo

Gość a dlaczego nie na allegro
ANgells przypomnij sobie swoje slowa za jakis czas :D Jak juz bedziesz miala chodzace i biegajace dziecko. Jak zacznie samo lyzka wywijac :D Wtedy az szkoda kasy na nowe ubranka bo one czesto sa na raz czy na dwa razy jedynie. Chyba ze bedziesz w poplamione ale nowki ubierac :D:D:D:D:D:D:D:D

Angells, a ja bym się na Twoim miejscu do lumpa wybrała, bo ta Twoja bluzeczka ze zwykłego sklepu to jakoś mało gustowna :) Do tego tipsy, fryzurka dla pani w średnim wieku i jest cool!!

:D:D No popatrz całe "stado" durnych bab i tylko ty jedna mądra. I nadal Ci to nie daje do myślenia? :P