Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaduszyczka

Kupujecie ciuszki w ciuchlandach ?:D

Polecane posty

Owszem byłam, ale szybciutko wyszłam. Gdyby to było powieszone ładnie na wieszakach, tak aby mozna to obejrzec po ludzku i nie było chamskich, przepychajacych sie bab to moze bym sie kiedys przekonała i sprobowała. Ale tak to w zyciu

baby- ale dlaczego ją tak wyzywacie, ta Angells? jak dla mnie dziewczyna jest po prostu ładna... zgrabna, ładna gładka skóra. na siłę się czepiacie. widac, że fryzura, makijaż i ta bluzeczka błyszcząca to na "wyjście" jakieś, na impreze czy cos. niekoniecznie ubiera się tak na co dzien. matkami jesteście, dorosłe kobiety, a komentarze jak spod osiedlowej budy z piwem.

Gość a ja ja jaja
Historynka-gdzie w Krakowie są te ciucholandy albo jaka sieć-chętnie bym się wybrała :)

Gość utensils
angelss ty chyba nie kapujesz o co chodzi, zwyzywalas wszystkich od brudasow, czepiasz sie jakies jednej jagody, a tak na prawde 98% wypowiadajacych sie tutaj Ciebie skrytykowalo, brzydzisz sie dziecku kupowac ubranka w lumpeksach ok..a np. czy wiesz co jest w jedzeniu ktore kupujesz? wiesz ile rzeczy sie moze zdazyc w takich fabrykach? i to cie jakos nie brzydzi, poza tym czasy smierdzacych lumpeksow to przeszlosc, chyba ze na jakiejs wiosce, bo teraz lumpeksy sa czyste i zadbane, dodam jeszcze, ze wiele slawnych ludzi ubiera sie w ciucholandach, czy oni tez sa brudasami? glupiutka z ciebie panna, ze oceniach innych po tym gdzie kupuja ubrania dla dzieci,

Gość kurcze kiedys
kurcze kiedys miałąm wszytsko z lumpexu moja mam umiala swietnie znaleźć, ale sama nie bardzo moge coś wynaleźć, może jest ktoś z Trójmiasta i poleci fajny lumpek , wprawdzie teraz odkad prowadze hurtownie kupuje sobie ciuchy za smieszna kase za granica, ale i tak bym chciala , do dzisiaj ma zajebiste francuskie futerko stuczne z Paryża , z metką było i szpilkami nawet niewyjętymi za 3 złote :D

Gość srutututu tralalala
no widzisz Angellss-a u mnie jest właśnie taki ciucholand-wieszaczki i pełna kulturka:)

Gość kupuje w ciucholandach
angelss sa różne ciucholandy. W moim ulubionym rzeczy są wycenione- każdy wisi na wieszaczku w osobnym regale i każdy ma metkę z ceną. Nie ma tłoku (no tylko w dni dostawy, ale wtedy tam się nie pcham bo nie widzę sensu) Historynko ty z mojego miasta jesteś wiec mogę polecić ul Radzikowskiego.

utensils- zauwaz, kiedy zaczełam te kobiety tak nazywac. Wypowiedziałam się co sądze o takim kupowaniu to od razu atak, nie na to co powiedziałam, tylko o to jak wygladam. Ja wole sie tu udzielac niz oglądac kazdej zdjecia po koleji i przegladac zyciorys, zeby w razie potrzeby dosadnie przywalic... Mam swoje zdanie i tyle, brzydzą mnie te ubrania

mnie też lumpeksy właśnie tą całą aurą, atmosferą odstraszają - smród, ciuchy byle jak rzucone, powieszone za jedno ramiączko albo wcale, przepychające się, rozoognione baby... bo ciuchy może i fajne mają. ale jak mówię, wolę kupić w zarze jedną sukienkę za 20-30 funtów, niż w lumpie za 5 złotych sukienek pięć. ale to wszystko zalezy od sytuacji, mozliwości, zasobów. nie ma co oceniać, na pewno każdy wolałby ubierac sie w nowe ciuchy burberry i armianiego- ale mało kogo stać, i tyle.

Gość angellss jest wstrętna
ale nie o tym tutaj mowa

Gość szmateksówa 2
ja kupuję w ciucholandach dla siebie i dzieci. Można tanio i orginalnie się ubrać. A pieniądze przeznaczam zamiast na drogie ciuchy(bo lubię firmówki) na inne atrakcje dla dzieci. Cała rodzina orginalnie ubrana:-)

Gość angellss jest wstrętna
nie nie jestem jagodą:p ale nie podobasz mi się

mi mała no bo ty kupujesz dla siebie. Jak kupisz tą jedną sukienkę (u nas w zarze to wydatek jakiś 250 zł min) to będziesz ją szanować. A taki bobas? A to sok wyleje, a to kupę strzeli taką, ze z pampersa na pól pleców wyskoczy, a to się oślini, zwymiotuje, uciapie zupą, wysmaruje kremem na odparzenia. Taks szczerze kopiłabyś sobie ubrania po powiedzmy 300 zl (mając polską pensję) i wiedząc ze te ubrania musisz codziennie prać, a to jednak ciuszki niszczy, codziennie je wysmarujesz marchewka, jagodami, kupą, wymiocinami (część plam się jednak nie spierze), będziesz wypychać kolana w spodniach szorując na kolanach po dywanie... Czy wolałabyś kupić ciuszek za kilka zł i później bez żalu wyrzucić do kosza, kupić inny?

Angels jesteś matką Polką czy ci się to podoba czy nie. No chyba, ze masz inną narodowość.

angells , ale sobie ujebalas ze ja sie na pomaranczowo wpisuje. Wiec sluchaj tepaku ja ZAWSZE jestem tu na czarno. A krem i tak powinnas sobie kupic bo juz ci nawet naczynka zaczynaja wychodzi - masz juz zaczerwienione policzki. :O I uwierz ze ceraz nie jest twoim atutem.

Jagoda rozumiem, ze jestes juz na tyle stara, ze nie wiesz co to róż do policzków ?:) Zresztą Twoje wypowiedzi są na tyle denne, ze nie bede sie juz do nich odnosiła. Widac brak Ci słownictwa, ze musisz je zastepowac takimi durnotami

No i ok. Przecież nikt Cię tam silą nie ciągnie. Tylko twoje niektóre teksty były po prostu poniżej krytyki i na poziomie 2 klasy gimnazjum państwowego.

dajcie spokój, naprawdę. Angells swietnie wyglada w ciazy, skóra gładka i piekny koloryt, fryzura nie moj styl,ale to pewnie na wyjscie. pomaranczko, która piszesz kulturalnie - no pewnie, ze dla dziecka to co innego. ale... mysle, ze wolalabym (gdybym tu nie mieszkala) zamówic albo poprosic znajomych o kupno nowych, a tanich ciuszkow z primarka albo cheeroke, bo jakosc jest spoko, a jednak nowe. no po prostu lumpeksy mnie odrzucaja, i to te krakowskie wlasnie. nic na to nie poradzę. chyba ze ciuch ma oryginalna metke i widze, ze jest nowy - ale takie to juz pewnie kosztuja z 20, 30 zl.

Gość szalonaduszyczka
Niw kazdy ciucholand jest smierdzacy do takich nie chodze . Jak wyberam sie z 10 miesieczna coreczka na zakupy do umpeksu to jest tak przyjemnie i pachnie jak w kazdym sklepie ciuchy sa czyste poukladane lub powieszone w roznch ktegoriach nie misz masz jest duza przestrzen nie boje sie ze cos sie stanie jak bedzie tlum wybieram takie sklepy z urzywana odzierza w ktorch nie smierdzi i nie trzeba przebierac w boksach.

taa, mnie brak slownictwa :D Jesli to jest roz to niumiejetnie polozony i wygladasz jakbys miala placki na policzkach a nie roz. Tak sobie pomyslalam jak 1 raz zobaczylam twoje zdjecie. :D

mi mała ja np nie mam żadnych znajomych za granica. A u nas w tesco zestaw Cherokee (bluzeczka, spódniczka, rajstopki)- 86 zł. Czasem tam kupuje bo nieraz na promocjach faktycznie można tanie i śliczne ciuszki nabyć, ale nie na wszystko tam mogę sobie pozwolić. te 3 paki śpioszków 5 paki body , 3 paki bluzeczek- fakt tanio wychodzą. Ale już jakieś nowe kolekcje to poniżej 50 zl nie schodzi. Zazdroszczę możliwosci kupowania tańszych ubranek.

Gość szalonaduszyczka
Ja tez rozpieszczam swoje dziecko kupuje jej wszystko czego potrzebuje ale wole wydac mniej na ciuszki a kupic naprzyklad porzadna zabawke z fisher czy chico ktora posluzy a nie ciuszek za kupe pieniedy ktory dziecko ubrydzi przy naszej nieuwadzwe. wiec tez nie mow ze osoby ktore kupuja w sklepach z urzywana odzierza nie rozpieszczaja swoich dzici i daja mniej milosci bo tak nie jest moja corcia choc chodzi w ciuszkach z lumpeksu buzia jej sie smieje codziennie ...