Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecie, że

ŻYDZI ZROBILI WIĘCEJ ZŁEGO DLA POLSKI

Polecane posty

Teraz jej nie zapytam, bo od pietnastu lat nie żyje. A godzono się kiedy nie było wyboru. Polacy nie mieli nieskończonej liczby etatów. Proste. A ludzie za coś musieli żyć, za coś wykarmić i ubrać dzieci. Logiczne byłoby dla Ciebie gdybyś żył w troche innych czasach. A nie od małego miał podane wszystko na tacy i teraz się zabawiał w osądce. Nawet sobie nie wyobrażasz jak ciężkie życie mieli ludzie w tamtych czasach 90-100 i więcej lat temu. Niektórzy musieli już mając 14 lat ciężko pracować, bo mieli naprzykład czwórke rodzeństwa i tylko matke która była chora. Więc przestań udawać Greka. Ja to przedstawiam jak widzili to normalni ludzie, a nie historycy.

Gość jeszcze jeden idiotyczny topik
jakiegoś wykaształciucha, który dzieli ludzi na kategorie... Ekstra gatunek to Polak, choć głupi. ale ma nadwislański rodowód, reszta to gnidy... A gdzie w tym wszystkim miłość do bliźniego??? Nie ma to jak KATOLIK!!! To skierowane jest do autora topiku, nie czytałam 3 stron, szkoda czasu.

Gość 94839084
zydow nikt nie lubi - wiec cos w tym musi byc.... no tak, a nas Polakow lubia? Chyba tez cos w tym jest, che che

Gość 342d
jak to nie ma w polsce zydow??? a politycy??? sami zydzi!!! w moim, miescie krakowie -same zydy .

Gość taaaaak
wiecie, co to jest antysemityzm? W/g słownika wyrazów obcych: człowiek wrogo nastawiony do Żydów z powodu ich pochodzenia rasowego lub narodowościowego, występujący przeciwko nim. My tu nie gnoimy ich z powodu ich pochodzenia, tak jak Hitler, tylko z powodu tego, jacy są.Też kiedyś pałałam miłością do Żydów. Dałam się omamić.

Gość Żyd_
My wam nic nie zrobili. Chyba. To wy nas w gettach mordowali i wyganiali z kraju

Gość Kotek 001
Polacy byli za dobrzy dla Żydów , a zydy to wykorzystywali . Gdyby krzywym nochalom było by tak złe w Polsce , to by ich tu tyle nie mieszkali

" ochach Odbudowali gospodarkę kupując licencje rosyjskie, które raczej nie przynosiły dochodów i zostawili Polskę w długach, które spłacamy do teraz. Super gospodarka. Przepraszam, nie zwróciłam uwagi, że piszesz o prababci. Wracając do gospodarki - przecież kiedyś szlachcic nie pracował (pomijając gołotę i szlachtę zaściankową), więc królowie nawet nadawali Żydom przywileje, żeby się sprowadzali do Polski i zakładali sklepy, karczmy, zakłady i handlowali. I podnosili poziom gospodarczy. Po I wojnie zaczęła się nagonka na Żydów." Tylko ze tych dfługów teraz jeszcze wiecej narobiono:P. A tu jak żydzi traktują Polaków: http://www.youtube.com/watch?v=t_GSObX6j4Y .Udowadniają tym że holokaust jest tym na co zasłużyli:P.

Gość Patriot
RICZARD W POLSCE NIE MA ZYDOW?!JEST I TO OD CHOLERY NIESTETY NA PRZYKLAD SZANOWNY PAN MICHNIK KTORY NABPRAWDE NAZYWA SIE SZECHTER BO SOBIE ZMIENIP NAZWISKO......TO WIELE MOWI O MASZEJ KOCHANEJ GAZETCE WYBORCZEJ