Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien facet

CZY MOZNA KOCHAC 2 KOBIETY...?

Polecane posty

Gość mysola
Czyli co przeznaczenie ?

Gość .. pewien facet
nie wiem jak mam to traktować, może przeznaczenie?, ale na pewno sprawdzenie moich uczuć do zony

Gość mysola
A jaki macie ślub kościelny czy cywilny?

Gość .. pewien facet
kościelny, już nie mogę doczekać się spotkania z Nią, non stop o Niej myślę

Gość .. pewien facet
może się nie dowie... nie wiem jak to wszystko się potoczy

Gość mysola
Wiesz czemu tak trudno ci podjąć decyzję ? Masz ślub koscielny, a wiesz, że nie ma rozwodów koscielnych , może być tylko żmudna i długa procedura unieważnienia małżeństwa. I to tylko w określonych przypadkach. To kwestia wiary , ale jeśli wierzysz, to masz pewnie w sobie ten ból, że nie mozesz zrobić nic dobrego , no chyba, że zostaniesz z żoną , ale jak już piszesz ,że o niej cały czas myślisz

Gość .. pewien facet
narazie nie myślę o byciu z Nia,tzn. nie tak obsesyjnie, nie wiem czy Ona wogole chce, poza tym Ona ma dziecko, to nie jest takie proste...

Gość .. pewien facet
rozwód mnie nie przeraza

Gość mysola
ale chyba za wcześnie podejmować decyzje, znacie sie pół roku, musicie sie upewnić

Gość mysola
odważny jesteś i chyba wieszcz czego chcesz , skoro rozwód cie nie przeraża

Gość .. pewien facet
niby wiem, ale nie wiem czy w razie czego zdobędę się na tą odwagę, narazie to tylko teoria

Gość mysola
jak się poznaliście? od razu zaiskrzyło?

Gość .. pewien facet
nie będę opisywać szczegółów jak, ale tak od razu, od kiedy pierwszy raz Ja zobaczyłem, Ona powiedziała to samo, najpierw była fascynacją Jej niezwykła uroda, jak zaczęliśmy bardziej się poznawać całą Jej osobą

Gość sherry ann
... śledze ten temat od kilku dni, wciaz nie mialam czasu by go dokonczyc i... w koncu jestem :) ten temat jest mi tak bliski... generalnie uwazam, ze nie kocha sie dwoch osob jednoczesnie... choc sama jestem w podobnej sytuacji to nie podejrzewam sie o milosc do meza... moge byc do niego przywiazana, przyzwyczajona, moge byc mu wdzieczna za te wspolnie spedzone lata, za to ze jest dobrym ojcem... ale ze go kocham ? nie :( gdybym go kochala, nie kochalabym tego drugiego mezczyzny w moim zyciu ... pewien facet - Ty nie kochasz swojej zony, uwierz mi :) gdybys ja kochal nie dopuscil bys do zdrady, do tego, ze tamta - ta druga - znaczy dla Ciebie caly swiat :) wciaz o niej myslisz, zasypiajac i witajac nowy dzien...jest Twoja pierwsza mysla o poranku i ostatnia wieczorem... myslisz o niej gdy jesz, gdy pijesz kawe, gdy stoisz w korku, gdy wracasz do domu, w ktorym malo co Cie cieszy... ...myle sie ... ?

Gość mysola
sherry ann - trafna opinia ( moim zdaniem )

Gość .. pewien facet
nie, nie mylisz się dokładnie jest jak piszesz, niektórzy w pracy widzą ze coś się ze mną dzieje,kilka razy zawiesilem się na ważnych rozmowach to do mnie nie podobne

Gość mysola
a wiesz juz co chcesz jej powiedziec jak sie z nią spotkasz?

Gość sherry ann
mysola :) ja tez uwazam, ze Twoje opinie sa trafne :) jako jedyne chyba tutaj... niestety... boli mnie zdanie niektorych ludzi... ale dopoki nie doswiadczymy tego, nie mamy prawa osadzac :)

Gość sherry ann
ach... jak ja to znam ... w pracy nie da sie tego ukryc :) gdy miotaja nami tak silne uczucia :) ja tez zawalilam pare waznych spraw :) ON takze :) ... milosc czasem przychodzi za pozno...

Gość mysola
o własnie trzeba tego doświadczyć ... i tu też nie można zbytnio pomóc , bo jak skoro miłośc jest silna , pewien facet moim zdaniem jest silnie przywiązany emocjonalnie do nowej kobiety , tych emocji nie ma dla żony

Gość .. pewien facet
wiem, tylko nie wiem czy to właściwy moment, czy nie poczekać ...zeby Jej nie przestraszyć, muszę najpierw Ja wyczuć, co Ona myśli

Gość mysola
ucieszyłoby cię gdybyś się dowiedział, ze ona mysli tak dobrze o tobie, jak ty o niej :)

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NIE mozna kochac 2 osób , zastanów sie autorze czy warto rozwalic małżeństwo dla głupiego zauroczenia :O

Gość sherry ann
ja tez tak uwazam mysola.. pewien facet jest po prostu niespelniony w malzenstwie, i to od dawna... po prostu dotad nie spotkal tak wyjatkowej kobiety jak ta... wiec wybuchlo serce :)

Gość .. pewien facet
jasne, narazie to tylko są marzenia o byciu z Nią, często sobie wyobrażam "nas" w różnych sytuacjach, ostatnio jak z Nią jechalem miałem uczucie ze jedziemy do domu,naszego domu

Gość mysola
sherry ann - dokładnie, a może pewien facet po prostu poczuł sie kochany, doceniony, jako meżczyzna

Gość sherry ann
facet :) moim zdaniem powinienes jeszcze poczekac... pol roku to niewiele jednak... jezeli ona ma dziecko to uwierz - nie zdecyduje sie tak nagle na rozwod z mezem :( to wymaga czasu... bedzie sie bala ze to z jej winy sad orzeknie rozpad malzenstwa i co za tym idzie - maz moze jej dziecko odebrac... a to bedzie dla niej koniec swiata :( wiem co mowie :(

Gość mysola
no tak ukochany samochód i ta kobieta ( myślisz moja kobieta ) ... gdybym ja tak miała, to chciałabym, zeby facet ( gdyby jechał ze mną autem), to zebyśmy jechali w nieznane , tam gdzie nikt nas nie zna , tylko my

Gość mysola
sherry ann ma racje i to jest gorzka prawda