Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien facet

CZY MOZNA KOCHAC 2 KOBIETY...?

Polecane posty

Gość matacz ,,,...
wam to sie wiekszosci wydaje , ze jak facet ma kochanke to ma ją dla sexu , byc moze i są i tacy , chociaż myslac realnie , jezeli by o ów sex chodziło , to po co miec sex z jedna kobietą jak mozna miec z wieloma , wszak chetnych nie brakuje i nie mam tu na mysli galerianek , i jakis niskich lotów kobiet z dyskoteki, czy z portali internetowych. Dlaczego nie chce rozwodu ? KONSEKWENCJA !! zas zona nie jest aż taka okropną osoba by sie z nia rozwodzic . Kochanka daje mi to wszystko czego nie daje mi zona . diabeł tkwi w drobiazgach .

Gość matacz ,,,...
kazda kobieta stajac sie zoną - staje sie w czasie inną kobietą - tak wynika z moich obserwacji - podkreslam z moich ! W sumie w czasie i tak nie masz tego co bys chciał , chciała tak na max .

Gość matacz ,,,...
małzensto po drugie - skutkuje pewna forma wlasnosci , nagle wolno ci to a nie wolno tego , jakies w zwiazku z tym pretensje , zale ... Po co ? gdybym mial zycie od poczatku przezyc - nigdy bym czegos takiego jak ślub - nie brał .

Gość Monika . .
Matacz też do takiego wniosku doszłam ostatnio: Gdybym miała życie przeżyć jeszcze raz nie wychodziłabym za mąż.

Gość matacz ,,,...
o.... brak slubu powoduje iz wiecznie musi sie jak jedna tak druga strona starać , nie musze byc wierny ! ona nie musi byc wierna , a jezeli chce bym był musi sie starac , ja musze sie starac nikt nic nie musi , a zwyczajnie chce ... ów slób to zabija , zaczynają sie wymagania !!

Gość Monika . .
Wymagania,ograniczenia, partner przestaje dbać o siebie. I człowiek miota się jak zwierzę w klatce bo zdradzić, zranić partnera też nie chcę. A powinnam żyć tak abym była szczęśliwa :-) a na razie poświęcam się uszczęśliwianiu męża.

Gość zimna jak lód
otóż to... i tu się z Wami zgadzam, ślub wbrew pozorom jest końcem pewnych rzeczy a nie początkiem, jestem 12 lat po ślubie wiec mogę coś na ten temat powiedzieć miałam w życiu kilka ciekawych historii, teraz cudowne wspomnienia, a to ze mam męża nie znaczy ze nie będę korzystać z życia, on nie wiele potrzebuje do szczęścia (kanapa, tv, gazeta) ja natomiast byle czym się nie zadowalam, taki popierdolony charakter;) "Zyj tak żeby na starość było co wspominać i wstyd wnukom opowiadać"

Gość Monika . .
Zimna zazdroszczę Ci odwagi i charakterku :D Ja na razie bronię się przed zdradą i napalonymi facetami jak mogę :P Odkąd jesteśmy małżeństwem miałam mnóstwo propozycji ale nie chcę,żeby ktoś śmiał się w twarz mojemu mężowi,że mnie ...to by go zraniło do żywego. Zauważyłam,że mężatki mają bardzo duże powodzenie. Jak to wytłumaczyć ?

Gość zimna jak lód
jak wytłumaczyć? zwykle facet jest żonaty wiec lepszy układ, z wolnymi zawsze są problemy, to dotyczy zarówno kobiet jak mężczyzn. W mim przypadku jest tak, ze faceci tracą dla mnie głowę i potem zaczyna się problem... ja nie zamierzam męża zamieniać co najwyżej rozwieść się i być sama...

Gość sherry ann
podpisuje sie pod tym co pisze zimna jak lód :) niestety slub to koniec pewnych rzeczy, a facet zamienia sie w zdobywce "kroliczka" :) zlapal go i ma , i po coz wiecej sie starac ? moj podobnie jak Twoj maz, zimna, nie ma wiekszych wymagan, satysfakcjonuje go glownie obiad na stole, pilot, i telewizor, ewentualnie jakis sensacyjny film na dvd :) i na tym koniec... nie dziwne, ze potem szuka sie wrazen ... oczywiscie wciaz momentami mam wyrzuty, ale... ;)

Gość matacz ,,,...
a to dziwne bo mezowie o swych zona mówią podobnie jak wy kobiety tutaj o nich :) w domu byc moze tv kanapa i dvd , ale poza nim ? :) ich kochanki ich uwielbiaja !!

Gość do neinka - cd.cd.
teraz matacz, to sobie nagrabiłeś :D:D:D:D

Gość matacz ,,,...
nie sadzę ! uswiadomiłem tylko niektóre !!:) bo oczywiscie , ze wszystkich to nie dotyczy

Gość do neinka - cd.cd.
uświadomiłem ....... :D:D:D:D:D:D

Gość karoolek...................x
No co ? wezmy takie pierdoły np. Czy zona wyda na strój sexi pielegniarki w sex szopie 270 żł , do tego jeszcze troche na dodatki ? wiekszosc znaczna nie !! bo woli sobie kupic coś innego - kochanka wyda te pieniadze by sie swemu kochankowi podobać i co tam jeszcze .

Gość do neinka - cd.cd.
:D:D:D:D A może to mąż powinien zaprosić żonę do sklepu i zaproponować jej zakup jakiejś fajnej, ekskluzywnej bielizny itp.? Może to właśnie on jest sknerą dla żony, a lekką rączką wydaje na kochankę/ki? Kochanki zazwyczaj nie kupują takiej koronkowej bielizny na koszt własny :)

Gość matacz ,,,...
no tak byc tez moze - nie przeczę , Stad u zon kochanek on za zwyczaj chojny jest w prezentach i nie tylko , ale jak to swiadczy o zonie ? jesli bierze owe prezenty ?

Gość do neinka - cd.cd.
o żonie to świadczy nad wyraz dobrze, gdyż jest to oznaka,że mąż dba o nią, jak jej to też przyrzekał przed świadkami.... gorzej to świadczy o kochance....:D

Gość matacz ,,,...
jesli zona bierze prezenty od kochanka to o niej dobrze swiadczy ? chyba zle odebrałaś mojego posta

Gość matacz ,,,...
przyzekał przed swiadkami ? ide poszukac słów przysiegi tak jest w kosciele Ja ...(imię Pana Młodego) biorę Ciebie...(imię Panny Młodej) za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci. a tak w USC "Świadomy praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuje w związek małżeński z (...imię Panny Młodej) i przyrzekam, że uczynię wszystko aby nasze małżeństwo, było zgodne, szczęśliwe i trwałe." JAK WIDZISZ nie ma tu niczego o czym piszesz .

Gość do neinka - cd.cd.
13:44 [zgłoś do usunięcia] matacz ,,,... jesli zona bierze prezenty od kochanka to o niej dobrze swiadczy ? chyba zle odebrałaś mojego posta OOo... zaczynasz krytykować kochankę jesteś na dobrej drodze :) jak zaczniesz krytykę od samego siebie, to wtedy mamy o czym mówić ...

Gość do neinka - cd.cd.
żart miesiąca miło mi

Gość do neinka - cd.cd.
"Świadomy praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuje w związek małżeński z (...imię Panny Młodej) i przyrzekam,..." czy tu jest gdzieś słowo kochanka?:D "...wstępuję w związek małżeński z (imię Panny Młodej) ...." jakoś nie ma wzmianki o związku typu; Pan Młody, Panna Młoda i kochanka :D Małżeństwo to duet, a nie trio .

Gość matacz ,,,...
ty znowu nie rozumiesz mojego przekazu , po pierwsze , moja kochanka nie jest zamezna , po drugie nie bierze ode mnie prezentów - to ja jestem prezentem :)

Gość matacz ,,,...
ja o kozie ty o wozie - nie dogadamy sie póki nie bedziesz chciec zrozumieć

Gość do neinka - cd.cd.
:D:D:D:D:D idę, bo już nie mam się siły śmiać.. :D

Gość do neinka - cd.cd.
jesli zona bierze prezenty od kochanka ... a swoją drogą,to nie wiedziałam, że Twoja żona ma kochanka Dzielna kobieta :D

Gość matacz ,,,...
ty masz zryty beret :) skad ty te wnioski wyciagasz ? z kapelusza chyba