Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek 29**

Ktora z was ma/miala niesmialego chlopaka? Jaki byl?

Polecane posty

Gość zaraz mnie zlinczujecie ale
mialam, dawno,NIGDY WIECEJ! do niczego nie doszlo a jak odchodzilam to scene zrobil, sam sobie winien, mial czas aby chociaz mnie pocalowac! no zal ;/

Gość delikatet und raritet 666
ja miałam! nieśmiali są najlepsi i w łożku się sprawdzają! podrywajcie ich dziewczęta!

Gość lala ulala
ta pewnie, zaloze sie autor to napisal zeby sie dowartosciowac. NIE UWIERZE W TE BREDNIE POST WYZEJ!

Gość moj kochany ex byl niesmily
chodził za mną tydzien, po tygodniu jakos chyba zaczął mnie trzymać za rączke i bąknął że mu na mnie zalezy, potem sie przytulalismy, potem kilka dni , poznalismy rodziny i sie calowalismy ale to też minęła kupa czasu :) w łozku też boski

Gość beznadziejny był powiem ci
zarówno jeden jak i drugi. ja nie rozumiem po co tacy nieśmiali szukają dziewczyn skoro sa tacy aspołeczni...

Gość lala ulala
taa jasne, trzesace i pocace sie dlonie, ciagle przelykanie sliny, opuszczony wzrok, brak tematu do rozmowy.. a potem nagle ideany kochanek ;) smiech ;/

Gość lala ulala
a wyobraz sobie zblizenie takich. No rusz lepetyna i pomysl jak to moze wygladac! ;)

Gość kocichrupek24
Ja jestem nieśmiały i chyba przez to straciłem szanse u niesamowitej dziewczyny:) ale ona też trochę nieśmiała była, więc może to nie całkiem moja wina:D

Gość ccccccc
Ja miałam. Ale jeśli chodzi o kontakt między nami to było spoko. Ropzmawiał, nie bał sieo kazywać uczuć. Ale ta niesmialosc wychodzila gdy bylismy jeszcze w jakims towarzystwie. Z moim iznajomymi lub rodzina to ani be ani me

Gość niesmialek 29**
z tej stront zabi kruk nie wpisywalem zadnych dodatkowych postow rzeczywiscie jestem aspoleczny, ja wcale nie jestem jakis nieatrakcyjny, nieatrakcyjna jest moja niesmialosc, czy kiedykolwiek zaprosze jakas dziewczyne na randke? :-( ja juz nie wytrzymuje bez dziewczyny

Gość lala ulala
wspolczuje ci ale jak sie nie zmienisz to nigdy nie bediesz mial kobiety

Nie musze ruszać łepetyną Ja WIDZĘ jak to wygląda Ale liczyłam na lepsze perspektywy jednak przecież nie można sie poddawać, prawda? ALe przynajmniej po raz kolejny mam powód do tego by bardziej się postarać

Gość lala ulala
nie wiem, nie znam cie, nie wiem o czym mowisz

Gość a powiedz nam - kultura
jak długo już -działasz- ? Nie nudzi ci sie ?

Gość Indra87
Mialam, dramat jednym slowem. Bylam mlodsza, a musialam mu matkowac i zawsze robic pierwszy krok, o wszystkim decydowac i jeszcze siara w towarzystkie bo na pytania odpowiadal tylko tak, nie lub nie wiem NIGDY WIECEJ!!!

Gość oj zgadzam sie....
taki osobnik to zenada i tragedia nie umiec sie za babe wziac, i jeszcze pretensje ze go zadna nie chce! no smiech na sali

Hm, to widzę że ja inaczej rozumiem nieśmiałość. Dla mnie między kimś nieśmiałym a zakompleksiona ofermą jest dość spora różnica Ale trochę mi ulzyło bo piszecie o nieudanych skrajnych przypadkach a taki ani mnie ani jego nie dotyczy :)

Gość Hm HmHmH*****
Moj byl niesmialy ---- nie smial skonczyc;-)

Gość zabikrukk

Gość sam29.........