Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lat minelo juz

jestem sama od zawsze czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

Gość wielka stopaaa
uroda autorki topojecie wzgledne kazdemu sie podoba cos innego przecviez

31.10.2010] 20:16 [zgłoś do usunięcia] wielka stopaaa sin ale kobieta dorosla i zero dosw w tym wieku to dosc dziwne one nie maja nascie lat a sa tuz przed 30tka to roznica ktory facet sie zwiaze z dziewica 28-29letnia? 20:17 [zgłoś do usunięcia] wielka stopaaa wrecz uciekaja od takich 1 2 | nast. Co za bzdety wygadujesz:D

Gość wielka stopaaa
no nie powiesz mi chyba ze dorolsy dosw facet zachwycony bedzie z 298 letniej lub straszje dziewicy bo nie uwierze

Gość majcie oczy na tabliczkach
no fakt z 289 letniej nie bedzie zadowolony :P

Gość wielka stopaaa
no blad mialo byc 28-29letnia:P

wielka stopaaa-- widzisz tutaj między nami a paniami jest istotna róznica.Otóż one rodzac się już mają zaprogramowane genetycznie podejście do życia my niestety uczymy się na błedach i to znacznie póżniej.:)

Gość wielka stopaaa
ale tak jest,niestety\ panowie nie zwiazuja sie z takimi, juz nie jeden raz bylo o ty na forum wielu panow sie wypowiadalo ze kobieta w tym wieku co nigdy nic to musi byc oziebla, ze musi nie miec potrzeb, ze cos z nia nie tak itd niestety jestw tym troche racji

Może to wpływ środowiska nastawił ją do bierności,może rodzice "wybierali" za nią.Nie wiemy tego a i autorka nic nie mówi na ten temat lecz można się domyślać.

Gość wielka stopaaa
nie zmienia to faktu ze jest to dosc nienormalne i zaden to powod do dumy

Gość 22_dziewica_
Ja mam ten sam problem co autorka chociaz jestem troche mlodsza, ale nie sadze zeby cos sie zmienilo. I prosze nie mowcie mi wyjdz do ludzi, bo ja kontaktow z innymi mam az nadto. Prawie codziennie gdzies wychodze, mam mnostwo znajomych, oddane grono przyjaciol a nikt mnie nigdy na randke nie zaprosil.

Czy jak to okresliłeś panna 28-29 letnia już jest na straconej pozycji.NIE.Jeszcze nie podjęła odpowiedzialnej decyzji, napewno już jest na tym etapie.Moze sie "wyzwoliła" i przemogła widząc jak życie ucieka .Przeciez pragnie tego jak tutaj taki apel wystosowała.Ogromnie musiało to ją kosztować lecz wie ,ze moze tym razem wszystko bedzie na odpowiedniej drodze:)

Gość wielka stopaaa
tylko kto ja zechce?:P

Gość 22_dziewica_
Ja uwazam, ze trzeba sie pogodzic z losem a nie wierzyc slepiej nadziei bo to moze tylko do rozpaczy doprowadzic. Trzeba sie realizowac w innych aspektach a nie liczyc na cud. Ja jestem mlodsza, ale juz sobie to uswiadomilam.

Sądzę ,ze w realu całkowicie inaczej będzie to wszystko współdziałało.Tutaj faceci mogą sie naigrywać cóz im pozostało.jeśli mają klopoty miłosne panagerik tym kobietom nie będą wystawiali:)

mam kolezanke ktora ma 26 lat, za chwilke 27. Jeszcze nigdy sie nie calowala nie mowiac juz o seksie. Znam ja dobrze i znam jej podejscie do facetow, czesto mowila ze ona takiego pierwszego to nie chce, ylko czeka na wymarzonego, hm chyba jeszcze sie nie zorientowala ze idealow nie ma. Osttanio została zaproszona na randke, poszla na jedno spotkanie, ponoc jej sie bardzo podobal, po randce zapytalam jak bylo, odpowiedziala mi ze nic z tego nie bedzie bo nie ma chemii.;> wiec tak to wlasnie wyglada

wielka stopaaa-- taki pewien swego jestes?Obyś sie nie pomylił.A skąd wiesz czy to Twoja znajoma nie jest? Moze chce wysondować Twoją reakcje:D

Gość 22_dziewica_
Najpierw trzeba w ogole isc na randke

Gość wielka stopaaa
jestem kobieta:D

alicja-----może akurat przy następnym spotkaniu tę chemię bedzie miała.Przeciez dopiero zaczęła co inne dziewczyny już od 12 lat są po wszystkich miłostkach.

wielka stopaaa-- coś ostatnio tracę węch:D sorry🌻 Wypowiadasz się jak men i to mnie zmyliło:D

Gość wielka stopaaa
jak men?:O :D wiemtylko jak faceci reaguja na dziwice w tym wieku, chce kobiecie zaoszczedzic bolu

SiN 2010 ja tam nie wiem jak to u niej bedzie, ale wydaje mi sie, ze to kwestia podejscia do zycia i wlasnego nastawienia.

31.10.2010] 20:45 [zgłoś do usunięcia] wielka stopaaa nie zmienia to faktu ze jest to dosc nienormalne i zaden to powod do dumy TERAZ COFAM SIĘ WSTECZ i co widzę.Az mnie zatyka,ze taki osąd masz!!!

Gość 22_dziewica_
Prosze was nie mowicie o nastawieniu, bo naprawde nie macie pojecia jak to jest byc taka osoba.

ala spoko zobaczysz jak się jej spodoba co się będzie działo.Na razie polknęła haczyk i sonduje w myslach:)