Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lat minelo juz

jestem sama od zawsze czy mam jeszcze szanse na milosc?

Polecane posty

No jednak nastawienie jest wazna rzecza, nastawienie czyli inaczej kwestia otwartosci na innych ludzi, na poznawanie nowych osob, checi na to by chciec kogos poznac w ogole i utrzymac relacje;)

20:59 [zgłoś do usunięcia] wielka stopaaa jak men? wiemtylko jak faceci reaguja na dziwice w tym wieku, chce kobiecie zaoszczedzic bolu a w jakim kontekście to mówisz psychicznym czy fizycznym Albo łacznie:D

sa takie osoby, ktory niby bardzo chca, ale tak naprawde cos w nich wsrodku siedzi, co nie pozwala im ruszyc do przodu. To nie musi byc tylko kwestia zwiazkow;]

Gość wielka stopaaa
psychicznym

korjonos-- pytam się i nie otrzymuję odpowiedzi od Ciebie.Więc jakie masz doświadczenie na tym polu,ze tak twierdsz.Naukowcom daj spokój.Wariat większy od drugiego tylko w ograniczonym zakresie:D

Gość wielka stopaaa
a ja juz widze jak facet powiedzmy 3oparoletni zwiazuje sie z autorka , po jakims czasie ona mu mowi ze jest dziewica, ma wtedy moze 29,moze juz 30lat a facet co robi? no chyba nie skacze z radosci do gory:P:O zrozumcie to ,ze to moze byc atutem w pewnym wieku, poznij im czlowiek straszy jest to raczej wada:O

Gość 22_dziewica_
Znowu patrzycie sterotypowo - jak nie ma nikogo to na pewno siedzi calymi dniami w domu. U mnie sie to nie sprawdza

wiemtylko jak faceci reaguja na dziwice w tym wieku Czyli jak? Dzwonią do gazet, żeby podzielić sie tak niecodziennym odkryciem? Spotkanie 28letniej dziewicy to jak spotkanie, np. Wielkiej Stopy. Albo yeti.

Gość wielka stopaaa
nie, nie dzwoni do gazet ale sie wycofuje z relacji,

No ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem a to czy jakaś była by tym zdziwiona to nic dla mnie nie znaczy. Każda była zdziwiona, że w ogóle mam czelność się do niej odezwać.

Gość wielka stopaaa
darker to sie nie przyznawaj bo kazda ucieknie:P

Darker-- załozmy e spotykasz się z doświadczoną kobietą.I co nie bedziesz miał oporów do dalszego spotykania sie z nia?

wielka stopaaa-- nie wierzę w to.Moźże byś Ty tak postąpiła lecz każdy jest indywidualnościa

"Darker-- załozmy e spotykasz się z doświadczoną kobietą.I co nie bedziesz miał oporów do dalszego spotykania sie z nia?" Ja się z żadną nigdy nie spotykałem.

Darker-- nie kumam Twojego nastawienia do kobiet.Przecież już to wyzej napisałerm,nie możesz wszystkie kobiety traktować jedną miarą

Gość 22_dziewica_
O tak kazdy spotka swoja milosc, ale wtedy pojawia sie magiczne slowa : KIEDYS, POZNIEJ, W PRZYSZLOSCI

Gość wielka stopaaa
kobieta chce faceta ktory zna sie na rzeczy, wie co i jak takie pokazywanie i to factowi jeszcze:O no nie wiem...

"nie kumam Twojego nastawienia do kobiet.Przecież już to wyzej napisałerm,nie możesz wszystkie kobiety traktować jedną miarą" Akurat kobietom zwisa moja opinia o nich.

Gość wielka stopaaa
autorka tez lepiej sie niech nie przyznaje moze nie zauwazy:P

"kobieta chce faceta ktory zna sie na rzeczy, wie co i jak takie pokazywanie i to factowi jeszcze no nie wiem." Czyli zamówienie sobie cichodajki to wcale nie taki zły pomysł :D Podszkoli się człowiek