Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiśnia w cieście

Od 1.11 zaczynam WIELKIE ODCHUDZANIE kto ze mną???

Polecane posty

Gość Berthe
Jak dla mnie czerwona i zielona to najlepsze herbaty :) czasem też piję ziołową, która jest dla mnie ohydna, ale zabija apetyt na jakieś duże wieczorne żarełko ;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
dla mnie ochydna jest zielona, ale cóż... mus to mus....

Gość Geb-Geb
Hej Dziewczyny Może zrobcie sie na czarno, wygląda to szczuplej i ładniej ;) :D i będzie wiadomo kto tu pisze,a kto wpadł raz i wypadł. JA wlasnie gotuje zupke z ryzem na obiad, na sniadanie byly kanapeczki z razowcem,salata i serem, na drugie sniadanie troche jogurtu balkanskiego z dzemem i musli. Wieczorem ide na fitness:)

oki to ja mmmmmmmmmmmmmmm żeby nie było na czarno:) faktycznie wyszczupla :)

Gość Berthe
Dziś zakupiłam sobie chrom, żeby mnie słodycze nie kusiły :) Dziś miałam dobry początek jak na "niepoczątek" diety, ale potem trochę zgrzeszyłam, bo robiłam jedzenie dla mojego chłopaka i od czasu do czasu musiałam próbować, no a wiadomo, że wtedy się pożera na więcej, bo małych kęsków wcale nie widać ;) Ale nic, jak mam zacząć od jutra to zacznę, a dziś była mała rozgrzewka przed tym co mnie czeka w najbliższych miesiącach, ale mam nadzieję, że wszystkie damy radę :) (jak zmienić się na czarną? bo ja tu nowa:) )

Gość Berthe
No więc dziś pierwszy dzień :) Śniadanie na ciepło, bo cały dzień w podróży: dwie łyżki mięsa mielonego podsmażonego na łyżeczce oleju z małą cebulką, do tego kilka kawałków pomidora z puszki i łyżka przecieru pomidorowego. Przed zjedzeniem wypiłam szklankę wody, co pozwala na zjedzenie mniej, bo woda zapełnia choć troszkę żołądek a my jesteśmy pełne :) Na deser tabletka chromu i to wszystko. A teraz chwila przerwy przed pakowaniem i czerwona herbata. Podzielcie się dziewczyny swoimi dietowymi sposobami na oszukanie żołądka :)

Gość holahola na diecie smożone
na diecie smazone . no pieknie hahahaha

Gość Berthe
Nie wiem czy wiesz, ale na diecie można smażyć, tylko trzeba to robić z głową.

Gość tłuszcze w niewielkiej ilości
są cały czas potzrebne organizmowi.... choćb dlatego, by pewne witaminy sie przyswoiły i aby skóra nie wyschła na wiór i utrzymała elastyczność. Śmieszy mnei wypowiedź z pierwszej strony - mam 170cm wzrostu i ważę 56kg... - po co tu sie odchiudzać? chyba że ma sie 16 lat i dla mody na anorektyczne ciało....

witajcie.. ja już 2-gi dzień dietki... śniadanko było rewelacyjne bo jogurcik naturalny i jabłuszko :) a na obiad ryż z warzywami gotowanymi... kolacja jakiś serek zapewne... a między dużo wody:)

Hej dziewczeta Dzis sie zwazylam na siłowni, było 74.2, po śniadaniu i w trakcie okresu:D Dzis zjadłam rano jajecznice i 2 kromki ciemnego chleba,2 sniadanie banan, lunch ciemna kanapka z szynka i salata. Teraz praze w piekarniku samorobione muesli, które bedzie na podwieczorek razem z jogurtem balkanskim,a na kolacje twarog z odrobina dzemu:) Byłam 2 godziny na silowni do tego godzina na rollerze,az uda mnie bola. Cwicze na silowni juz dlugo,ale przestalam widziec efekty, musze poprosic trenera zeby jeszcze raz rozpisal mi cwiczenia. Ogolnie jestem bardzo zadowolona,od poczatku odchudzania schudlam juz ponad 12 kilo :D

Podwieczorek i kolacje, 5 posilkow dziennie. chodze spac kolo polnocy wiec twarog kolo 22. Sprawdzone, schudlam na tym 12 kilo i schudne wiecej :)

witam ja dziś zjadłam na śniadanie pół serka wiejskiego z połową pomidora i jedną paróweczke:) potem na obiad połknęłam parę uszek w międzyczasiem wypiłam jeszcze szklankę chudego mleka a na kolacje były duszone jarzyny geb-geb ja przy dziecku i pracy nie mam czasu na 5 czy sześć posiłów z trudem znajduję czas na 3 ale postaram się jeść chociaż 4 olaskr ja uwielbiam ryz z warzywami ale postanowiłam sobie ze nie będę jadła chleba i makaronów i produktów mącznych a ryż i ziemniaki bardzo sporadycznie raz w tygodniu i to nie dużo

Witam wszystkich :) Z wielką ochotą przyłączę się do walki z zbędnymi kilogramami. Mam w planie zrzucic 20kg - niestety tyle pozostalo mi po ciazy :( az strach patrzec w lustro..... I nienjedną noc juz przeplakalam bo jak patrze na swoje zdjecia z poprzedniego roku to az zal mi sie robi ze wtedy bylam taka szczupla.... Mam nadzieje ze razem bedziemy sie motywowac do wali z tluszczykiem. A cwiczenia tez wprowadzacie?

Gość maleee
jestem z wami :)

Kiciu - witaj:) Ja mam już dawno wprowadzone cwiczenia, mam nadzieje ze reszta dziewczyn tez sie stara cwiczyc cos, gdzies i jakos :D Nawet sie nie zastanawiaj tylko tez cwicz, najlepiej gdzies w fitness klubie, bo zazwyczaj cwiczenia w domu sa takie na odwal typu "zrobie 30 brzuszkow i tyle",a nie tedy droga!!! :)

Niestety nie bardzo mam mozliwosc cwiczenia w jakims klubie bo mam 4 miesiecznego synka :) ale cwicze w domu codziennie bo mam wielka motywacje aby schudnac i w wakacje nie straszyc swoim cialem :)

Gość Berthe
Wczorajszy dzień dało radę przetrwać bez wpadek :) W podróży kilka wafli ryżowych a jak dotarłam na miejsce to kilka plasterków suchej kiełbaski. W międzyczasie cały czas woda i herbata zielona na przemian z czerwoną. A dziś na śniadanie Nesvita płatki owsiane z czarną porzeczką. Myślałam, że się tym nie najem, ale czuję, że żołądek mam pełny a kalorii pochłoniętych tylko 200 :) U mnie właśnie z ćwiczeniami jest problem. W domu nie mam jak ( za mało miejsca nawet na robienie brzuszków) a na siłownię mnie nie stać. Szkoda, że rower został w domu, bo chociaż tym bym nadrobiła. No ale nic. Może bez ćwiczeń uda mi się jakoś pozbyć kilogramów ;)

wiśnia w cieście ja właśnie ryż i kasze jęczmienna raz w tyg... tak to bez... dzisiaj już śniadanko miałam w postaci jogurtu i gruszki :) obiad to właśnie kasza i pierś kurczaka na parze z surówką rozłożona na 2 posiłki no i wieczorem serek wiejski :) 4 posiłki mam bo 5 nie dam rady juz zmieścić w czasie :) a ćwiczenia muszę stosować bo ja poprostu po ciąży ma brzuszek i chce go zrzucić najszybciej jak się da a rower czyli ćwiczenia aerobowe dają super efekty (kolega kulturysta poradził jak sam chudł i mięśnie rzeźbił)... narazie się trzymam jakoś :) no i oczywiście z mania wcieram balsamy w ciało żeby się ujędrniło po utracie kilogramów :)

Wczoraj udało mi się zrobi 3razy po 50 brzuszków. Najbardziej mi zalezy aby pozbyc sie brzucha ktory pozostal mi po ciazy... NA śniadanko 2 wazy z pomidorem i jajkiem, herbata zielona na 2 sniadanie banan a na obiad napewno bedzie i piers z kurczaka na parze ;) Myslalam ze bede odczuwac glod, a jak narazie nawet dobrze sie czuje :) oby tak dalej

22kicia jak chcesz brzuszek zrzucić to nie koniecznie brzuszkami... one mięśnie wzmacniają a nie spalają tłuszczyku..polecam rowerek, basen bieg i inne:)

no ale po co ci mięśnie jak masz tłuszczyk?? i tak tego widać nie będzie

berthe, pamietaj o wit. b6 i magnez( razem w tabletkach) , b0o czerw. herbata wypłukuje to z organizmu, a widze ze duzo tej herbatki pijasz.:) trzymam za was kciuki:)

Gość Berthe
Kaja3000, pamiętam, pamiętam :) Magnez sobie popijam a B6 łykam.

No bo najpierw trzeba wzmocnic mieśnie brzucha po ciazy, aby pozniej moc spalac tkanke tluszczowa Bo jaki jest sens cwiczen jak ma sie zwiotczale miesnie. To przez prace miesni spala sie tkanke tluszczowa