Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość young kocher

Każda dziewczyna mnie chce.

Polecane posty

Gość young kocher

Mimo młodego wieku jestem już ustawiony. 22 lata , własny dom 100m2, basen , samochód z salonu. No i 5 mln zł na życie. Tak mnie rodzice ustawili i jestem im za to wdzięczny że nie musze pracować ;) Pieniądze są na lokacie i ich nie wydaję bo nie musze , mam wszystko co mi potrzebne ;) Na życie mam odsetki. Miesięcznie od tych 5 mln mam ok. 20 tyś ;) Lokata na 5% więc 250 tyś na rok z odsetek hehe. Tak więc dla mnie to dobrze że ceny rosną , że jest taka inflacja bo rośnie oprocentowanie lokat ;) Gdy kilka dziewczyn zauważyło że trochę lepiej żyję , dobre ciuchy , że sobie chodzę na sauny albo podróżuję itd to odrazu zaczynają mi się umilać. Żadnej z nich nie chcę bo chyba wolę zostać sam ;) Ale każdą chętnie zapraszam na noc do siebie ;) Im chyba pasuje to choć wiem że liczą na to że mnie w sobie rozkochają. Ale nic z tego. Bawię się życiem i będę się bawił. Chodze regularnie do agentur , płacę po 500 zł za godzinę ale te dziewczyny są tak nieziemskie w łóżku że te normalne dziewczyny do pięt im nie dorastają. Dlatego wole być sam ;)

Gość hytrylisek
to masz ogromnego pecha

Gość gmail mi działa
i jesteś tak samotny, że musisz się tym wszystkim chwalić na kafe :D

Gość young kocher
rzata małgo Zerżnąłbym cię ;) Przyjechać po Ciebie ? ;)

Gość hytrylisek
niesłuchaj abstrakcjonistek

Gość young kocher
Panna policjantka Ej , musimy się spotkać mała suczo :D Uwielbiam policjantki mrrrrraaaauuuuuu. Oh yeah ! :D

Gość young kocher
germanotta Niemkę też mógłbym poturlać w swoim pozłacanym wyrku ;)

Chyba nie każda chciałaby takiego...eee...chwalipięte- łagodnie mówiąc :P

Kochanie wracaj do łóżka. Znowu opowiadasz te swoje głupoty tym biednym dziewczynom? Przestan wreszcie mówić, że moje pieniążki należą do Ciebie. No chodź do wujka bo mi znowu stoi

Gość young kocher
Panna policjantka Zdziwiłabyś się. Już raz pielęgnierkę brałem. Myślałem że się zajęczy dupeczka na śmierć :D Ahhh to było cudowne ;) Chociaż najmilej wspominam dziwki ;) One to dopiero mają tupet :D

Buahahah... Nic mnie nie bawi tak od rana, jak ten koleś :D

Gość young kocher
germanotta Ale Ty to masz chcicę widać ;) Cała płoniesz aż. Włóż sobie paluszki, poświńtuszymy razem ;)

germanotta, chłopak ma jakiś kompels chyba, ale bawi mnie to do łez. Widzę, że Ciebie również :) :) :)

Gość young kocher
jagg Jeżeli byś chciała żeby ta chwila którą przeżywasz tu trwała dłużej to zapraszam do siebie. Wypijemy Chateau Petrusa a później w dobrym nastroju idziemy się pierdolić jak króliki :D

Piję tylko izraelskie czerwone wino wytrawne, więc sorry, ale króliki raczej odpadają!!! Hahaha :D

Gość young kocher
Panna Policjantka Widzę że zimna z Ciebie sucz. No tak ... popłakałaś na grobie pewnie przed chwilką. Nie martw się, przy mnie zapomnisz o utracie bliskich bo to ja będę Tobie najbliższy wtedy ;) Mam wielką ochotę abym mnie zdzieliła swoją pałą po dupie a następnie zabrała się do mnie z wilczym apetytem :D

Gość young kocher
jagg Osz Ty żydówo ;) Nie no żart. Ale jeżeli tylko na takie coś Cię stać to zapraszam do mnie ;) Gdy skosztujesz petrusa to o tym swoim żydowskiej taniej prycie szybko zapomnisz ;)

Gość young kocher
germanotta Nie wsadzę ;)