Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość young kocher

Każda dziewczyna mnie chce.

Polecane posty

Gość young kocher
jagg Czemu taka smutna na fotce ? Chodź , przebolcuję ci rowek, cały dzień będziesz z uśmiechem na ustach chodzić od czasu do czasu pokrzykując : "Ajutaaaaa, chcę moreeee" :D

Nie tylko na takie mnie stać, ale takie lubię najbardziej! A drogich gó**en nie tykam, bo boję się, że cały przełyk mi wypali :P :P

Gość young kocher
Panna Policjantka Wstałbym, przyrżnąłbym ci klapsa w dupę , obrócił cię na wprost mnie i zająłbym się twoją szyją ;) Rozerwałbym ci służbową koszulę a Ty ściągnęłabyś moją. Fajną klatę mam , zabieraj się do niej z jęzorem ;)

Gość hytrylisek
nareszcie!!!!!

Nie kręci mnie zabawa z rowkiem! I tym bardziej nie z Tobą... I lepiej uważaj na swoje złote paluszki i inne części ciała, bo jak złoto pójdzie w dół, to Ty razem z nim. Choć nie wiem, czy można osiągnąć większe dno...

masturbujesz sie przy tych bredniach co wypisujesz? żalosna pokrako :o

Gość young kocher
Jagg Petrus kosztuje jakieś 40 zł maks ;) No ale jeżeli wolisz to swoje to takie mogę zamówić ;) Nie daleko mam bar więc wpadnie do mnie taki kumpel który tam robi i przyniesie nam ;) Misiu , decyduj się szybciej bo zaobacz ile tu chętnych jest ;)

smokow nie bylo, tylko skrzydlate rolls-royce. szkoda tylko, ze potem autor sie obudzil :(

Gość young kocher
Panna Policjantka Smoków nie było ale były cmoki którymi obdarowałaś moje przyrodzenie ;) Niech że ten sen ma miejsce także w realu ;) Warszawa Centrum , pakuj się i przyjeżdżaj ;)

To Ty pijasz coś za 40 zł? O jaaa... To do Ciebie nie pasuje! A teraz wybacz, ale zajmę się czymś ciekawym, bo rozmowa z Tobą już mnie nie bawi. Nuuudaaaa :P

Gość young kocher
Husky Suczko , nie bądź taka do przodu mała biedroneczko ;) Zaraz złapię cię za nóżki , zwiążę , wpakuję w swoją limuzynę i zabiorę Cię na Kaukaz. Przeleci cię zimno to odrazu zacznie Ci się na czułości zbierać żeby cieplej się poczuć. Chodź , usiądziesz na nim ;)

żeby cmokami obdarować Twoje przyrodzenie to napierwsz musisz mieć coś we łbie, bo na du**pie świat się nie kończy, ale widzę że dla Ciebie tak...chyba tym fantazjowaniem rekompensujesz sobie to, że żadna dziewczyna Cię nie chce ..:P

i wara od Husky bo jak Cie namierze to Ci twoje elo pieniazki nie pomoga cwelu jebany w dupe

Gość zawiedziony24
kobitki teraz piszą jakie to sa niedostępne, a tak naprawde połowa z nich poleciałaby na samą furę.

Gość young kocher
jagg Nuda bo jak może być ciekawie skoro siedzimy przed kompem i tylko piszemy ??? Przyjedź , zabiorę Cię do zoo i odrazu odżyjesz ;) Widziałaś kangury ? ;)

Gość young kocher
Panna policjantka Zjedź mniej mocno , jeszcze mocniej , uderz we mnie aż się wiróy posypią :D Lubię takie ostre damy :D Och zaraz mi poleci ;) Otwieraj usta szeroko maleństwo ;)

Gość bershkaa
haha rozbawiło mnie to co piszesz :D jesli piszesz prawde to jestes zalosny i bezczelny

mam "ciumkac" twoje przyrodzenie to daj mi lupe i pensete :D gdzie jest jenifer??? w sam raz taka sama mitomanka dla ciebie :P

Gość young kocher
TT29 Idź koleś odpocznij sobie , poleż bo jutro znowu idziesz rowy kopać za 5 zł za godzinę.

tak a ty wiesz najwiecej o mnie hahaha:) czesc Husky 🖐️ :*

No co ty przecież to zawsze Tobie się w buzkę spuszczają...:) Nie będę Ci odbierać czegoś w czym najlepiej się odnajdujesz, bo jak pieniążki się skończą na lokacie to wtedy bieda będzie..;)

Gość young kocher
Husky Rozumiem że przyzwyczaiłaś się do pensety. No ale jeżeli trafiałaś zawsze na takich co mają po 9 cm to się nie martw. Nie wszyscy tak mają ;) Ja mam drugie tyle ;)

idz sie schowaj dzieciaku. TT29 to sobie szlugi odpala kopernikami..

Gość young kocher
Panna POlicjantka Jeżeli pieniążki się skończą na lokacie to pójdę walnę jakieś wzruszające przemówienie rodzicom typu : okradli mnie i dostanę kolejną porcję ;) Nie martw się dzióbek, wystarczy nam ;) Tzn mi , bo Tobie to tylko troszkę dam. Z pół bańki za rok bycia moją kochanką dostaniesz ;)