Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość young kocher

Każda dziewczyna mnie chce.

Polecane posty

Gość Ale ty spaczony koles jestes
young kocher tlusta babo 14h w biedronce na kasie zasowasz :D za 1500 zeta :D

Gość young kocher
panna policjantka Który rocznik złotko jesteś ? ;) Jeżeli starsza ode mnie to dojrzała w miarę. Z resztą sam styl pisania mówi że nie jesteś głupią siksą więc chcę Cię mieć w wyrku chociaż na kilka nocek ;) Mogę Ci zapłacić jeśli chcesz ;)

husky kundlu a do ciebie to cale forum ma uraz, nadajesz sie tylko do sprzatania kibli :classic_cool:

Spróbuj ukryć przed dziewczyną z która mógłbys być że jesteś bogaty... wtedy będziesz wiedział czy kocha Cię prawdziwie czy po prostu jest zwykłą materialistką... proste i logiczne;) powidzenia;)

Gość young kocher
Husky No to może księgową weźniemy ? ;) Mam koleżankę taką :) Ma 37 lat ale jest zarąbista. Uwielbia zwłaszcza od tyłu, achhhhhhh ile ja jej spermy wylałem na brzuszek ;)

uraz to ty przezylas w dziecinstwie jak cie ojciec dwa razy podrzucił i tylko raz zlapal :o bez odbioru tepa dzido 🖐️

wyyiimaagiinoowaanaa spoko young kocher to tlusta baba, ktora facet zostawil dla mlodszej :classic_cool:

Gość young kocher
wyimaginowana Uwierz mi że dziwka jest lepsza. Co fach to fach ;) Jeżeli ma się po kilku partnerów dziennie to się dochodzi do wprawy ;) Ja kiedyś też byłem kiepski jak zaczynałem a teraz to każda dupa którą posuwam drze się tak że sąsiedzi mi non stop żyć nie dają swoimi złośliwymi uwagami na temat braku ciszy nocnej :(

masz 5 baksów na koncie i masz sąsiadów????????????? :o :P

Gość young kocher
Husky Nie bądź taka cwana ;) Chciałabyś patrzeć jak dwóch facetów robi fiku miku ? :D hehehehe fajna dupa z ciebie ;) No chodź , bo mi armata opadnie ;)

tak jasne, dlaej nie widze konkretnej odpowiedzi hehe. po co wgl zalozyles ten temat? kogo to obchodzi, kazdy ma wlasne zycie i z moim chlopakiem na pewno lepiej mi sie spi niz jakiejs dziwce z toba

kundlu, uraz to ty przezywasz siedzc na gg ze starymi dziadami :classic_cool: i jezdzac na szmacie w kiblu.

Gość young kocher
Husky Każdy ma sąsiadów słońce. Albo bliżej albo dalej ale ma. Mam swój domek cycuś blancuś ale 20 metrów obok jest drugi ;) Po drugiej stronie następny. W tym drugim mieszka taka Pani Agata , gdy mąż idzie do pracy to wpada do mnie czasem ;) Słodką ma muszelkę ;)

co ty masz z tymi kiblami? ahhh rozumiem.. w domu tylko wychodek :(

Gość young kocher
wyimaginowana Nie wiem jakiego masz Ty chłopaka więc nie powiem że jestem lepszy ale nie zamierzam konkurować :D Moje dziewczyny są zadowolone i to mnie jara :D Gdy widzę ten blask w kobiecych oczach który sygnalizuje jak jej dobrze to tak się nakręcam że cuda wyczyniam później. Niezapomniane orgazmy przeżywają. Taka obustronna radość ;)

ejjjj trzymaj w ryzach te prowokacje :classic_cool: wpierw mieszkanie, a teraz domek..

co ty masz z tymi kiblami? a co ty masz z tym "co ty masz"............. yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ups :D:D to ty facet jestes????????????????? :D:D

Gość young kocher
Panna Policjantka Widzisz ;) Na początku byłaś taka zła na mnie a powoli zaczynasz mnie lubić ;) To dobrze rokuje bo jesteśmy coraz bliżsi wpadnięcia w swoje ręce ;) Naprawdę jesteś policjantką ? ;) Mam słaboiść do takich mundurantek :D Pielęgniarki , nauczycielki ... miodzioooooo ;)

ktos w ogole zrozumial wypowiedz tej natrętnej pomaranczy? :o

I tu jest problem! tu nikt nikogo zrozumiec nie moze. dziobaszki pojebane :classic_cool: