Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość young kocher

Każda dziewczyna mnie chce.

Polecane posty

Gość young kocher
Panna Policjantka Pogadamy na gg ? ;) Jeżeli nie chcesz tu to może na gg albo może tel ? ;) Usłyszysz mój głos ;) Maleństwo kochane moje ;)

Gość young kocher
Panna Policjantka Nie prawda. Każdy zawód ma coś w sobie ;) A lubisz ostry seks ? ;) Ja generalnie jestem szaleńcem więc jeśli masz jakieś różne dzikie fantazje to chętnie je spełnię :D Wszystko co chcesz ;) Lubię też delikatny czuły seks ale czasami to mam ochotę na takie ostre rżnięcie ;)

jak czytuje sobie ten topik to dochodze do wniosku ze czesc dziewczyn zazdrosci temu kolesiowi ze ma taka kase takie jest moje zdanie a ty autorze zeczywiscie troche przesadzasz z tym chwaleniem sie tym bogactwem bo jeszcze cie ktos namiezy i porwie i bedziesz miec przesrane ;)

Gość young kocher
Panna Policjantka Słuchaj misiek. Mam pomysł. Podaj adres a ja przyjadę po Ciebie ;) ZAbiorę Cię do siebie. Jeżeli chcesz to na kilka dni odrazu to pozwiedzamy trochę przy okazji ;) Później Cię odwiozę , kupię ci coś na pamiątkę i będzie ci weselej. Zimno idzie więc możesz uciec od tej szarości na kilka chwil ;) Jeżeli możesz to i na dłużej ;) Tylko musisz być pewna czy chcesz ;) Nic nie stoi na przeszkodzie żeby spróbować ;)

Gość young kocher
Panna POlicjantka hehehe , pisze o dupie bo podaję powód szukania kochanki ;) A co ? miałbym teraz pisac że szukam miłości a później Cię wykorzystać i see you ? Nieee. Nie jestem taki. Wolę jasno wszystko posatwić ;) Napisałem odrazu że nie szukam kogoś dla miłości. No chyba że jesteś tak niesamowita że mnie w sobie rozkochasz :D Wtedy będziemy razem , będzie miłość , będzie czar , upojne noce a także dużo ciepła i szacunku ... Ale to chyba nie dla mnie , jeszcze nie teraz bynajmniej ;) A pogadać moze możemy o wszystkim ;) Gdy pójdziemy zwiedzać Warszawę to raczej nie będę Cię co chwilę skubał w pupę nie ? ;) Skupimy się na tym co będziemy robić. A wieczorem gdy wrócimy do domu to się zrelaksujemy w swoich ramionach :D

Gość young kocher
Panna POlicjantka Urlop weź ;) Kurcze , coś czuję że duzo stracimy jeśli się nie spotkamy :(

Gość young kocher
wyimaginowana Nie zazdrość jej. Przynajmniej dziewczyna umie kulturalnie pogadac a w Tobie jakieś kompleksy i zazdrość się odzywają ;) A może Ty masz ochotę ze mną się zaprzyjaźnić ? ;) Powiedz szczerze pączuś ;)

Gość young kocher
No dobra. dzięki dziewczyny że tak miło mi pisałyście. Pisałem ten topik po to aby się pod niego stzrepać. Właśnie doszłem więc narka :classic_cool:

Gość young kocher
podszyw , spadaj ;) heheh , jaki dzieiuch głupi :D Ja miałbym się masturbować ? hehehehe Mogę w każdej chwili uprawiać seks z kobietą i mam się trzepać sam ? :D ehhh , przyłóż się bardziej do podszywania ;)

Gość nie podszyw
Autorze, Ty rowniez sie przyloz, by w przyszlosci Twoje prowokacje byly lepsze 🖐️ :)

Gość young kocher
Panna POlicjantka hehehe, tak ? ;) No może i się zakocham w Tobie. Jeżeli jesteś mi dana to tak będzie ;) Spotkajmy się , naprawdę żebyśmy nie żałowali ;) Ile masz latek powiedz ;)

Gość young kocher
25 , może być ;) Wprawdzie zaobserwowałem że najlepsze w łózku są takie ok. 35 ale Tobie nie odmówię :D POlicjantka to moje marzenie, jeszcze nie miałem okazji. Brałem nauczycielki, pielęgniarki a o policjantce nadal marzę ;) Daj nam szansę co ? :D Kocurrrrrrrrrrr :D:D

Gość young kocher
Panna Kocham Cię ;) hehehe

Gość young kocher
Panna POlicjantka A Ty latasz po ulicach i zatrzymujesz nie przestrzegających przepisy czy gdzieś za biurkiem siedzisz ?

Gość young kocher
Chciałbym kiedyś trafić na Ciebie wiesz :D Żebyś mnie zatrzymała gdy przekroczę prędkość :D ZAprosiłabyś mnie do swojego samochodu żeby pokazać na tym takim urzędzeniu filmik z mojej jazdy i wlepic mandat a ja wtedy cap Ci rękę na biust i odlot :D:D:D Słodziaku ;)

Gość young kocher
No to najwyżej zaczaje się , podejdę do twojego samochodu i porobię Ci rysy :D Wtedy musisz mnie dorwać :D