Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Halokiti

Forum dla znudzonych (czasem) MAM - zapraszam

Polecane posty

Piszcie mamusie jeśli znajdziecie chwilkę... co porabiacie ja akurat czekam bo moja mała królewna za chwilkę się obudzi...

Piszcie piszcie (gdy macie czas i się nudzicie...;) ) to formum dla poważnych jak również zwariowanych mam (usiek)

No cześć A można pisać nawet jak sie nie jest znudzoną ? :-D

Można można ja dopiero zaglądam na te fora od kilku dni, głownie przeglądam strony allegro i jak szukam jakis innych informacji...ale czasem mam chwilę i nie wiem co robić (gdy dzieci śpią to lepiej nie hałasować...) i fajnie sobie z kimś poplotkować ot tak o życiu i problemach...

Matka też kobieta i rozrywki potrzebuje a jak się ma dzieci to dostęp jakby ograniczony do rozrywek ;)

Catie jak widzę na foto to śliczna córcia i sobie smacznie śpi, i ma łądny bodziak mnie się bardzo podobają ubranka z takim kotkiem (nie tylko hello kitty ;) ) moja mała ma papcie z takim podobnym i bluzeczke, może jeszcze w nią wejdzie hihi bo szybko rośnie

Gość Pedofile pewnie
Juz se trzepia...

Hej ja nie jestem znudzona przy dziecku pelne rece roboty:) Ale czas znajde zagladac i rozmawiac:D Pozdrawiam

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
śliczne dzieciaczki macie.pewnie zaraz znajdą się co będą tu bluzgać. pozdrawiam

Gość dcfvgbnjmk
Autorko fajne dzieci:) Synek śliczny. Córcia troch pyzata ale też słodka :)

Fajnie, że piszą mamusie, ja właśnie moją małą troszkę podkarmiłam i co jak co zaraz rozwieszam pranie... trudno, że święto..

A ta moja mała Niunia zamiast raczkować to czołga się jak żołnierz i ma przy tym tempo!

maricca13 ile twoja dzidzia ma mc? moja niedługo rok skończy w chodaku to biega ur sie w 40tc i ważyła 2750 a teraz waży 10,400 jest spora choć dużo nie je.. i też wyciąga garnki z szafek co co sięgnie ląduje na ziemi...a teraz bawi się czapkami i wrzuca pod prysznic...;) czapkowy potworek

moja ma 10 miesiecy i 2 tygodnie wazyla jak sie urodzila 4 kg a teraz wazy 8.600 :) moja tez bardzo lubi bawic sie garnkami:D

żeby te małe dziewczyny wiedziały, że kiedyś sporo postoja nad garnkami to inne zabawki by wybierały;) a moja mała lubi również autka bo braciszek ma sporą kolekcję i czasem chętnie się nimi bawi

moje dzieciaczki juz wykapane..uff ale niestety dosc późno chodza spatku..a jutro do pracyyyy

Moja juz spi . Nie mam z tym problemu zasypia zama o 19 wiec mam spokoj . tylko ciekawe o ktorej wstanie bo dzis o 7 zroila pobudke:D

to tak jak mój mały on wstaje o 7 i zaraz bajeczki oglada w dzien troche pospi a mała lubi ostatnio spac do 9 lae jutro juz o 7 musimy wyjsc z domu...bo na 8 do pracy...:(

bo juz o 18 marudzi ze chce spac a przeciez nie bede jej kapac o 18 i klasc bo by wstawala o 5:)

ja się do tego zimowego czasu od razu przystosowałam dzieci raczej też tylko mąż żyje inną godziną;)...