Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiec jak podoba ci sie hotel

a wiec jak podoba ci sie hotel madziu ?

Polecane posty

Gość a wiec jak podoba ci sie hotel

fajnie? hehe no tez tak myslalem 4 gwiazdki zobowiazuja widok nienajciekawszy z okna, ale kto by przez okno patrzyl pokoj przestronny, lazienka zajebista normalnie, lozko duze heh ;) zyc nie umierac ale kurcze nie bedziemy rozmawiac o hotelarstwie podejdz blizej do mnie..... ale jestes ladna, masz takie piekne delikatne cialo.. i super usmiech, o wlasnie tak.... ok madziu, rozbierz sie, widze ze masz dosc pokazne cyce, chce je zobaczyc ohmm wow pycha.... ale masz kurwa zajebiste duze cycki... kurwa mac, ale super.... haha podoba ci sie jak je pieszcze? podoba ci sie jak je caluje? ok madziu, pokaz co potrafisz o tak, zdejmij mi bokserki i ssij mojego kutasa najlepej jak potrafisz o tak.. o tak... ale ladnie wygladasz z moim kutasem w twoich ustach

Gość Zdziwiony men
uprawiasz cybersex sam ze sobą ? :classic_cool: nie moge kuuurwaaa co za zjeeeby tu sa

Gość jar
oczom nie wierze!! Faceta kreci ze czytamy jego marzenia. :) Zaraz sie wytrzepie :)

Gość Boratka
Autoerotyzm internetowy?

Gość jar
no, jusz sie wytrzepałem porządnie ale jak o tym myślę to chce mi się jeszcze raz

Gość tu nie zgadłaś

Gość tu nietrafiłaś
magda to pseudonim (kochasz mnie ?) - oczywiście trochę inaczej

Gość leń pachnący
Wielka Literatura zasługująca na nagrodę Niuśka Koniobójcy,cała Akademia Literatury Przepięknej już się zachwyca nowatorskim stylem!