Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam poważne pytanie...........

Wysoka ciąża bez objawów ????????

Polecane posty

Może wam się to wydać prowokacją,ale nią nie jest.Moja bratowa w sierpniu dowiedziała się,że jest w 5 miesiącu ciąży,była tym faktem zaskoczona,bo miała regularny okres.Mamy już listopad a ona nadal miesiączkuje i ma PŁASKI BRZUCH,a to 8 miesiąc. Nie była u ginekologa,bo jest przekonana ,że jest w ciąży i że wszystko jest ok. Pytamy jej jak to możliwe,przecież powinna mieć już brzuch od dawna (boimy się że to ciąża urojona),ale on mówi,że czuje ruchy,często ją mdli,ma zgagę,dużo śpi.Ostatnio jak leżała na plecach miała płaściutki brzuch ale po prawej stronie miała taką gulę. Boję się,że te ruchy to jelita a ona sobie wmawia :( czy to możliwe,żeby nie miała brzucha i jeszcze te jej miesiączki...

Gość leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no ale dowiedziala sie od lekarza???

całe lato źle się czuła i mówi,że w sierpniu robiła test,ale tego testu nikt nie widział

całe lato źle się czuła i mówi,że w sierpniu robiła test,ale tego testu nikt nie widział. Myślałam może że to początki ciąży w sierpniu i teraz byłby to 3/4 miesic,ale oni tylko w marcu się starali

Gość to skad wie skoro nie
byla u lekarza?

Gość ----=====
:o

Gość disney channel
a oglądałas ,,ciążę z zaskoczenia''? też ponoć nie miały brzuchów

w ten płaski brzuch to powiedzmy, że jeszcze można uwierzyć ale w regularną miesiączkę? :o A poza tym, test może faktycznie jej wyszedł bo czasem bywa tak, że testy wychodzą dodatnie mimo braku ciąży i może to być związane z podwyższonym beta hcg np. w przypadku jakiejś nieprawidłowości- torbieli itd.

ona jest przekonana że na grudzień urodzi

Bzdura,nie mozna byc w 8miesiacu i miec plaskiego brzucha.Ja jestem w 6 i pomimo ze brzuszek nieduzy to jak leze na plasko jest juz widoczny i czasem widac nawet jak maly kopie az brzuch podskakuje.Radzilabym ja wyslac do psychologa,moze zeczywiscie cos sobie uroila.

Gość to może być nowotwór
skoro ma jakąś gulę w brzuchu i wynik testu dodatni (nowotwór fałszuje wynik). Skoro ona nie idzie do lekarza, tzn. że coś ukrywa i że podświadomie boi się dowiedzieć prawdy. Myślę, że ona sobie uroiła rzeczywiście tę ciążę. Trzeba ją zmusić do lekarza. A co na to jej mąż? Ten Twój brat? Niech się tym zajmie :O

no to tym bardziej jezli uwaza ze jest w ciąży to powinna iść do lekarza, dziwne to trochę, ona zamierza sobie sama odbierac poród czy jak?

Gość ja jednak wole
wg m,nie ona NIE JEST w ciazy ;/

Gość nie oplaca sie
wlos sie jerzy jak sie slyszy o takiej NIEODPOWIEDZIALNOSCI! i to dorosla kobieta a nie jakas siksa ;/

Gość urlop wychowawczy przysługuje
Jakie czynniki wpływają na wynik testu ciążowego? "4. Stany patologiczne - nowotwór jajnika, wątroby lub cysty, choroby nerek, nadczynność tarczycy oraz przyjmowanie leków przeciwdepresyjnych i okres około menopauzalny. Wówczas w moczu może znajdować się gonadotropina kosmówkowa (hCG), która jest wykrywana przez test i daje fałszywy wynik pozytywny." http://dzieci.civ.pl/wyniki-test-ciazowy

nie no nie wierze w to ze w 8 miesiacu ma okres choc wiadomo natura to natura ale ze nie byla u lekarza ?? mi sie wydaje ze z nia nie jest wszystko ok

Gość a wlasnie ze jestem w ciazy
powiem Twojemu bratu, co na mnie piszesz na kafe

Gość gość
No to urodziła, czy nie?