Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mnie wyrzuci

Jak MU POWIEDZIEĆ o ciąży? Kiedyś powiedzial, że..............

Polecane posty

Gość chyba mnie wyrzuci

jak zajde w ciąze to na pewno nie będzie chcial mnie znac. Od kilku dni wiem o ciazy i boje sie mu o tym powiedziec. Boje sie, ze bedzie mnie wyzywal, krzyczał, nawet że uniesie na mnie ręke, choc nigdy tak nie bylo. Po prostu w glowie mam najczarniejsze myśli. Boje się jego reakcji. Nie wiem jak mu to powiedziec. Przeciez nie napisze mu smsa.

Gość chyba pomyliłam życia
A co, sama w ciążę zaszłaś?:O

Gość echachoch
to po takim tekscie z nim zostalas?

Gość To z kim
Ty sie "zadawałaś" cały ten czas!!!! Biedne dzieciątko - z powodu obojga rodziców!!!!

Gość nie bój się, przecież
uprawiając z Tobą seks, wiedział jakie mogą być konsekwencje. powiedz mu o tym ;)

"to po takim tekscie z nim zostalas?" i jeszcze sobie dziecko z nim zrobiła :D

Gość ja chce jaaaaaaaaa
Boshe jakie laski sa puste

normalnie jak nam .Postaraj sie tylko o oprawe ladna tzn. kolacja fajna przy pieknie nakrytym stole, szampan w wysokich kieliszkach i malenkie buciki. To jest najwazniejszy moment w zyciu kobiety chyba i warto o jego szczegolna oprawe sie postarac. Byl wspoludzialowcem w tej waznej kwestii :-P

Gość chyba mnie wyrzuci
Powiedzial tak, ale wtedy myslalam że po prostu żartuje. Teraz jednak gdy tak szczerze pomyślę, to na pewno mógłby mnie zostawić. Kiedys powiedział, że nigdy nie będzie z żadną "kurwą" która "wrobi" go w bękarta! On nie mysli o tym, żeby sam pomyślał o zabezpieczeniu, to ja zawsze mam o tym pamietac, mam brać tabletki, mam sama je kupowac. I stało się! Wczoraj już był taki temat, az wierzyc sie nie chce, że powtórze schemat tamtego tematu.

Gość chyba mnie wyrzuci
Pisze o nim takie rzeczy, ale zawsze był dla mnie dobry, był wsparciem, zawsze mi pomagał, gdy coś potrzebowałam! On zawsze patrzył na swojego syna z pierwszego małżeństwa. Nie przejmowałby się sobą, tylko tym, że jego syn będzie poszkodowany, że tego nie przezyje. Aż pisac się nie chce. Tak się boje mu to powiedzieć, że aż mam dreszcze!

chyba mnie wyrzuci -jesli tak sie stanie , trudno. Poniesiesz tego kroku konsekwencje glownie Ty. On tylko bedzie placil alimenty ,jesli o nie wystapisz. Ale najpierw spokojnie powiedz o tym fakcie. Moze mowil (oczywiscie nie powinnien) , chcac wyrobic strach u Ciebie przed taka sytuacja , czyli nieplanowana ciaza. To glupie myslenie ale tez i czesto spotykane.

Gość zuzutak
Autorko- moj byly chlopak powiedzial mi kiedys , ze jak zajde w ciaze to mnie zostawi .. facet byl ode mnie 9 lat starszy.po tych slowach wyszlam na papierosa i juz wiecej sie nie odezwalam i sie nie zobaczylam z nim. Szkoda , ze TY nie mialas odwagi tego samego zrobic. PO chyba dwoch miesiacach spotkalam go na ulicy jak szlam z moja mama i dostal w ryjak od mojej mamy za to co powiedzial.

Gość chyba mnie wyrzuci
Mój Tata chyba też mu przyłoży jeśli powie mi, że nie chce ze mną być i że niby go wrobiłam. Moi rodzice mówią, że dzieciątko nie jest niczemu winne. I jeśli mnie rzuci to powiem mu, że mógł bzykać się ze śmietnikiem!

Gość współczuje Ci takiego faceta