Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo ja nie mam...

Jak spędzić wyjątkowy wieczór ? macie jakieś pomysły ?

Polecane posty

Gość Bo ja nie mam...

witajcie wczoraj pokłóciłam się ostro z chłopakiem... z mojej winy... i jutro się widzimy i chciała bym aby ten wieczór był wyjątkowy takie nie jak zawsze... Macie jakieś pomysły ? Na pewno będzie kolacja taką jak on lubi czyli frytki + gyros + sos czosnkowy + sałatka. Myślałam tez o tym by przyszykować dla nas kąpiel w wannie i wszędzie po ustawiać małe świeczki zapachowe i kupić szampan ale ten pomysł odpada ponieważ mieszkam z rodzicami co prawda mama jutro wyjeżdża do babci ale tata może w każdej chwili wrócić z pracy i wtedy będzie nie ciekawa sytuacja.

Gość Bo ja nie mam...
na prawde nie macie żadnych pomysłów ?

Gość Bo ja nie mam...

Gość julia na dachu
małe finezyjne menu na romantyczna kolacje nijak nie pasuje

Gość beauty dolly
winko swieczki kolacyjka ladnie sie ubierz i rozmawiajcie. z ta wanna na klotnie to chyba nie bardzo....

Gość sensua
A ta cała otoczka dla ciebie czy dla chłopaka:)? on lubi takie klimaty?organizował ci kiedyś wieczór przy świecach?

Gość Smanna
Przede wszystkim twoje zachowanie musi być miłe, bądź kokieteryjna, uprzejma przy kolacji, ubierz ładną bieliznę np. pończoszki z koronką, do tego pas, jakaś obcisła krótka sukienka. Może masz jakąś tunikę, którą w domowym zaciszu możesz wykorzystać jako sukienkę? starczy że będzie obcisła i będzie zakrywała pupę i już mamy idealną sukienkę na taką okazję. Kup wino na rozluźnienie atmosfery...a świeczki możesz zapalić równie dobrze w swoim pokoju. Zrób pyszny deser, jakieś lody, bita śmietana, owoce i te klimaty.