Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masssażystkaaa

LEVVIATAN. Mam kilka pytań do Ciebie. PILNE !!!

Polecane posty

Gość masssażystkaaa

Chodzi o to że zafascynowałeś mnie. Nigdy wcześniej podobnego odchyła nie widziałam stąd też moja ciekawość nakazała mi krótki dialog z Tobą. Oto pytania, które mnie nurtują najbardziej. 1. Jakiej pracy szukasz ? Co chciałbyś robić ? ;) 2. Jeżeli nigdy nie znajdziesz dziewczyny to czy pękniesz i pójdziesz na dziwki ? :( 3. Ile razy w tygodniu się masturbujesz ? :D 4. Czy uważasz się za gorszego od innych ? :( 5. Czy lubisz sam siebie ? ;) 6. Jakie masz zainteresowania ? Wymień 3 ;) 7. Czy masz jakieś pieniądze czy żebrzesz ok ązdy grosz na ubrania od rodziców lub na ciastka ? :D 8. Czy masz rodzeństwo ? ;) Jeżeli się wstydzisz to oczywiście nie musisz odpisywać ale chciałabym abyś jednak odpowiedział rodzynku ;)

Gość masssażystkaaa
up

Gość masssażystkaaa

Gość masssażystkaaa
PS: byłoby dobrze gdybyś wstawił zdjęcie swojego penisa ;)

Gość mała malutka maleńkaaa
Ja odpiowiem za niego. 1. Szukam dobrej pracy abym miałdużo pieniędzy żeby któraś dziewczyna mnie chciała. 2. Nie pójdę na dziwki bo to nie godne. 3. 10 razy 4. Nie , jestem lepszy bo się nie szmacę 5. Lubię za to że się nie szmacę 6. Prawo , Administracja i nie wie mco jeszcze 7. Czasami mam 8. Tak

Gość jfbsdjbf
w tym 6. to bym zmienił na: "prawo, administracja i kafe" :D bądź 3 x kafe.

Gość odpowiem za niego
1.adwokat 2.nie 3.co to za w ogole pytanie :p 4.kazdy jest jaki jest 5.zależy 6.rock,motocykle,motory 7.ostatnio z finansami nie jest ok ale nie rzebram od rodzicow 8.tak