Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_37

Panowie, do dzieła

Polecane posty

Gość Tu wszyscy się
A kto zaopiekuje się Basią :( ? Zmarnieje nam, biedaczka... :P

ewcia jak dużo piszesz dla bezpieczeństwa kopiuj tekst i Ci nie zaginie:D Czasem cafe nawala

Gość Tu wszyscy się
... albo moderia przebierając nogami przy lekturze zbyt gorącego postu przypadkiem kopnie w reset na serwerze :classic_cool:

ktoś musi polewać, co by za sucho nie było ... z tym tynkiem ;-) Księżniczko, to jaka jest szansa, że świat ten jest w stanie zapewnić Ci szczęście ?

Gość Tu wszyscy się
Tak ? Ale od czego dziurka od klucza i szpara ... ... pod drzwiami :P I pamiętaj, przed zejściem do piwnicy uprzedź znajomych, że znikniesz na parę dni ... :classic_cool:

skąd jesteś: Ty mi powiedz, na razie idzie Ci dobrze:) tu wszyscy się: przy opisie seksu używaj medycznej terminologi może admin się nie skapnie:D fanfaron: dzięki za radę-ale znajdz mi jakies inne imię:)

znajomi się już przyzwyczaili do moich zniknięć więc nikt nie bedzie się martwił, ale fakt-w piwnicy jeszcze tyle nie siedziałam

Gość Tu wszyscy się
Penis, pochwa, jądra, łechtaczka... zrobiło się sterylnie, zapachniało szpitalem i mi opadł :O

Gość Tu wszyscy się
Zapakuj szczoteczkę do zębów... i tylko szczoteczkę. Reszta nie będzie Ci potrzebna, odzienie zdaje się przy drzwiach zejściowych :P Całe, włączając w to bieliznę :classic_cool:

Gość Tu wszyscy się
To było skalkulowane na wzbudzenie w Tobie poczucia winy i skłonienie do podjęcia prób rehabilitacji :P

Tu wszyscy się-- pociągnąłeś teraz niesamowicie chyba masz to we krwi z reala:D

Gość Tu wszyscy się
Na A... na A... na A... Hermenegilda ? Żadnego Kej eF si ! 😠 ! To źle wpływa na libido (u Ciebie) i potencję (u pozostałych bywalców piwnicy). Tylko surowe warzywa i białe mięso. Oraz wino, w ilościach (nie)mierzalnie dużych :classic_cool:

Gość Tu wszyscy się
Wypraszam sobie, niczego w realu nie zwykłem ciągnąć :O:O

Gość Tu wszyscy się
Czas zatoczył koło :classic_cool: To chyba norma w tym pięknym kraju :D Co teraz :classic_cool: ?

a chociaż jakąś kurę z kejjefsi przynioso?-- wyłaż z tej piwnicy bo się narąbiesz za mocno:P:D

Gość Tu wszyscy się
Bez takich insynuacji, proszę :O Moje poczucie estetyki dopuszcza jedynie dwie krągłości na klatce piersiowej... i żadnych wystających elementów w okolicy krocza :O:O

to ja z proponowanego zestawu wybieram wino no moze jeszcze oliwki nooo może jakiś ser do tego plesniowy proszę tam postawić, nie nie, trochę dalej dziekuję

Gość Tu wszyscy się
Stół nakryty, potrawy czekają, wino też już okupuje kieliszki :classic_cool: Odebrałbym od Ciebie płaszcz, ale zapomniałem, że tutaj obowiązuje strój Adama i (nomen omen) Ewy :D Setzen Sie sich, bitte :D