Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesniowa panna mloda23

Kupiłam suknie, proszę pomóżcie z dodatkami

Polecane posty

Oto moja suknia: http://moncheribridals.com/item/?i=111202&collection=Mon Cheri Bridals Już coś mi się wydaje, że z dodatkami będę mieć spory problem. Suknia jest bardzo delikatna i skromna, nie chciałabym jej przytłoczyć. Nie mam pomysłu na biżuterie chociaż wiem, że raczej zrezygnuje z ozdoby na szyje bo ozdoba przy biuscie sama w sobie rzuca sie w oczy. Nie mam pojęcia czym przykryć ramiona w kościele, nie wiem jaki bukiet, welon, jakie buty. Moze słowko o mnie - jestem niska, dosc drobna,mam ciemne oczy i wlosy, ktore beda spiete. Suknia jest w czystej bieli, ktora az "razi" z powodu swojej intensywnosci. Proszę o pomoc!

No i tak jak myślałam, link się "podzielił", trzeba go skopiować w całośći i wkleić w miejsce wpisywania adresu internetowego.

No tak ale nie ma welonu, bukietu ani niczego na ramiona :) A z tym będę mieć największy problem. Poza tym ten naszyjnik chyba będzie dla mnie za duży, niestety nie mam aż tak pięknej dłuuuugiej szyi :( W związku z tym chciałabym postawić na duże kolczyki, ale jakie?

Gość dziewczyno, ta twoja
kiecka jest super, jedna z ladniejszych jakie tu widzialam!

Proponowałabym zwykłe tiulowe bolerko z krótkim rękawem, żeby nie przytłoczyć wg mnie pięknej sukni. Z welonem nie doradzę ze względu na to, że nie lubię. Uważam, że wpięcie kwiatu we włosy jest wystarczające albo modne teraz woalki. Uważam, że masz rację z tym, że darujesz sobie wisiorek, większe wiszące kolczyki wystarczą.

Gość wrzesniowa panna mloda 23
Dzieki za rady :) Chyba faktycznie postawie na bolerko z krotkim rekawkiem z materialu podobnego do sukni, myslalam o tiulowej etoli ale chyba by bylo tego za duzo ( do kosciola planuje jednak dlugi welon mgielkie, bo ja znow jestem fanką welonow) Kolczyki bedą z krysztalkami swarovskiego, do tego podobna bransoletka. Dalej nie wiem co z butami ( a rozmiar ciezki do znalezienia, 34,5) no i nie wiem co z kwiatami, ktos ma moze pomysl jaki bukiet by pasowal do takiej sukienki?