Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sondaż społeczny

Największe pomyłki kafeterii - wersja druga.

Polecane posty

Gość soefhasefb
A kto mówi o uczuciowym? :D Ja tam nigdy nie byłam :D Ale na erotycznym jest kilku ;)

prosze o skreslenie mnie z listy pomylek i Frelci:) my nie pomylki przeciez:(

Muzeumianka - fre jest nietolerancyjna dla hipokryzji, materializmu i dziwkarstwa, a to nie jest zła nietolerancja :P

Gość czarny beret_
nicolke :D

Gość skończona chamka to
KAMECHA!!! na 1 miejsce...puste, głupie i sfrustrowane babsko, zawsze niepytane usiłuje się wstrzelić w temat...zawsze pudło:) Jest nudna, powtarzalna i straszliwie głupia...

DIAMENTOWA LISTA 1:Frelcia Krolowa Kafeterii, sympatyczna osoba, mila Kobietka 2 Adwo sympatyczna kobietka, bardzo pomocna 3 Ladaco fajny gosc, niesamowite poczucie humoru i podejscie do swiata, ma dystans do wszytskiego moje typy:)

Gość jeane_1
Wy Wszyscy z tego kolka jestescie pojeb*ni. Ot i wszystko!

Frelciu zalozylem juz tutaj taki temat, Adwo troszke skrytykowala wtedy moj pomysl i napisala, ze sobie portala znalazlem:O miala racje, zglosilo sie wtedy tylko pare dziewczyn i zostalem zwyzywany przez kanalie i jej przydupasow na tym temacie i tak zamknalem temat na kafe ze szukam tutaj kobiety

bywalem na czatach Frelciu.... to byla katastrofa, zglaszaly sie dziewczyny, ba! nawet dziewczynki z liceum!!!! proponowaly sponsorowane spotkania, zniechecilem sie do czatu:(

ja sie nie bede powtarzal.. mam wrazenie ze dodalas mnie tam bo sie nawinalem a miejsce bylo puste to troche nie fer:O

ale dzieki za wsawienie kameli w miejsce 2:) choc osobiscie uwazam ze ona jest najglupsza i powinna zajmowac miejsce 1