Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sondaż społeczny

Największe pomyłki kafeterii - wersja druga.

Polecane posty

nie toleruje sekty pod przykrywka Slowa Bozego... co w tym dziwnego? nie oznacza to ze jestem osoba nietolerancyjna, za malo mnie znasz by oceniac mnie tak pochopnie:O bronie swoich idealow na kafe, to oznacza ze jestem jakas pomylka?' jestem osoba wierzaca, dlatego dotyka mnie jak ktos robi ludziom wode z mozgu pod przykrywka Slowa Bozego a promuje sekte:O tyle w tym temacie :O

Muze...minusowe IQ a złota osoba to nie jest jedno a to samo nie uważasz, nie można być trochę Prezesam a trochę palaczem kotła niskociśnieniowego przynajmniej w zakładzie pracy

dlatego musisz się zastanowić nad swoimi ocenami , czy to ty je oceniasz ty też ten wiatr który wieje nad twoją głową...i jak zawieje taka jest ocena. A jutro kim dla ciebie będe?

co też do wspomnianego obowiązku jest to moja prywatna i całkowicie osobista sprawa i chciałbym żebyś o tym wiedziała , co zwalnia mnie od wszelkich przypisów, suplementów i glos. A teraz proszę i dostarczyć stosowne formularze i przedstawić mi je do podpisu:D

Gość anna maria 22
trzeba byc pojebanym aby wyciąć sobie migdałki :o

Gość dfgsdgdfgfdf
największą pomyłką jest całe kafe i tacy ludzie jak ja, którzy na niej siedzą bo ich życie prywatne to grajdół, syf i chujnia

Gość ćińczyk
a ja !!!!!!!!!!!?

Gość znow bede haftowac
komu. bo idede do toalyet