Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka1991

CIĄŻA NA PIERWSZYM ROKU STUDIÓW- jestem przerażona

Polecane posty

Gość Studentka1991

:( Nie wiem, od czego zacząć. Ta wiadomość dochodzi do mnie jak przez mgłę. Nie wiem, co powinnam najpierw zrobić.

Gość jak sie na studia
dostałas skoro o antykoncepcji pojecia nie masz

nie przejmuj się będzie ok ja też na pierwszym roku zaszlam w ciążę i wszystko się ułożyło wzięliśmy ślub teraz mamy 2-letnią córeczkę:)

Gość beznadziejny przypadek
nic sie nie martw. ja tez bylam i dalam rade. chodz na zajecia jak najdluzej dasz rade. a potem popros o pare tyg wolnego- nikt nie odmowi. po porodzie przychodz tylko na cwiczenia i laboratoria, wyklady sobie odpusc. i pamietaj ze zawsze jest sesja poprawkowa!

Gość Studentka1991
Ja widzę, że wy tu bardzo mądrzy jesteście. Wszyscy byliście planowani?

od wizyty u lekarza, oswoisz się z myślą o ciąży, pokochasz maluszka, a studia też zdążysz skończyć, powodzenia młode mamy w podobnej sytuacji znajdziesz na www.ebobas.pl

Gość Studentka1991
Studiuję zaocznie, więc problemu z tym jakiegoś większego nie będzie, ale praca, reakcja rodziny :/

Ja widzę, że wy tu bardzo mądrzy jesteście. Wszyscy byliście planowani?" szukamy usprawiedliwienia na głupotę ? :D

Gość Studentka1991
Już kocham to Maleństwo. Ale zawiodłam ja- namawiałam mężczyznę do kochania się bez zabezpieczenia (mam uczulenie na lateks, a na pigułki dopiero zrobiłam badania, zamierzałam je brać od przyszłego miesiąca)) i mamy owoc. Boję się, że pomyśli, że zrobiłam to specjalnie:(

Gość normalniak
Studentko, a kto jest tatusiem dziecka? kolega ze studiów?

Gość beznadziejny przypadek
to jak zaocznie to co sie martwisz o studia. w najgorszym wypadku wezmiesz dziekanke

Gość Studentka1991
Mój mężczyzna jest tylko o rok ode mnie starszy, więc jeszcze studiuje (dziennie)

Gość Al Bundyyyy
To trzeba było poczekać miesiąc!!! To jak doszło, nawet przerywanego nie stosowaliście??? Jak można być tak nieodpowiedzialnym?

Jak można być tak nieodpowiedzialnym? jak widać na załączonym obrazku można :D pewnie myślała że studentce zaocznej takie coś nie sie nie może przydarzyć :D

Gość Al Bundyyyy
Facet też ynteligent. Chociaż skoro studiuje dziennie, to pewnie ma dzianych rodziców - chyba że na oparach żyją aby sfinansować - kochanemu i "mądremu synusiowi wymarzone studia z "chujoznastwa" to macie przejebane. Przynajmniej macierzyńskie dostaniesz!

Gość Kalafingaaa
nie przesadzaj dasz rade a tym bardziej nie rezygnuj ze studiow

Autorko, wcale bym się nie zdziwiła, jakby 'tatuś' stwierdził, że specjalnie wrobiłaś go w bachora i zostawił cię :-O Nie wiesz, że istnieje coś takiego jak PREZERWATYWY NIELATEKSOWE pusta makówko? A poza tym - ludzie to nie zwierzęta, mogłaś wytrzymać ten miesiąć :-O Sama jesteś sobie winna

Ja mam uczulenie na kobiety "uczulone na lateks" :-O Już tyle lat dostępne są na rynku prezerwatywy bez lateksu, a te matołki zawsze są niezmiernie zdziwione, że coś takiego istnieje. Nie rozumiem tego fenomenu

Gość Studentka1991
Idźcie w pizdu

Prawda w oczy kole? Autorko, kiedy czytam posty wypełnione tak bezbrzeżną głupotą jak twoje, autentycznie wstydzę się, że jestem kobietą :-O

Gość Studentka1991
Powinnaś się wstydzić, ale z zupełnie innego powodu. Żegnam

i nasz studentka zawiodła sie na czytelnikach forum ... nie tego sie spodziewała oj nie tego :D żegnaj studentko i pozdrów tate :D

Tak, wstydzę się okrutnie - tego, że zapewne urodzisz kolejnego, w przyszłości niedouczonego, matołka :-O

pewna rumunka bardzo by sie zapewne cieszyla" no to był niezły odpał :)