Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bloody Marry

baby i ich złamane serca

Polecane posty

o tym pomysle rodzico powiedzieli ze jesli chcemy razem mieszkac mamy wziac slub. zabronili mi poprostu." o maj gad :D

To zalezy od Ciebie, czy Ty facetowi uwierzysz, czy Ciebie kocha, czy nie, bo tak to kazdy facet biegał by pomieści i do każdej laski by mowil kocham i miałby bzykanko za free kazdego dnia." A wg Ciebie takie cos nie istnieje bo zadna kobieta nie wymusza slow "kocham cie" ? Naiwnosci, iskro bogow! populacja by sie drastycznie zmniejszyla po wyeliminowaniu takiego dymania :)

Gość Życie to nie film!
Bloody Marry Myslę, że Ty i on potrzebujecie czasu i pomyslec czego tak na prawdę chcecie, bo z tego co wiedze, to oboje nie jesteści pewni, ja jakbym chciała zamieszkać z facetem to za wszelką cene starałabym sie do tego dążyć i nikt nawet mama by mi nie powiedziała, ze nie mogę, bo to Twoja mama może sie przyczynic do tego ,że kiedyś bedziesz sama i wyrośnie w Tobie wtedy wielka nie nawiści do rodzicow, poglądy poglądami, ale Twoje życie w szczęściu jest ważniejsze niż to że Twoi rodzice chcą od rzu ślubu.

Regres>> smieszne prawda, ale wtedy jeszcze myslalam o tym ze moze kiedys sie naprawde posypie i sie rozstaniemi i co wtedy? ni ma juz domu do ktorego mozna wrocic...

Gość Życie to nie film!
Czizes Ja raczej nie lecę na mile słowka, bo to jest dla mnie tandeta, czekam, az coś na prawde wywola we mnie pewne poządanie.

Życie to nie film!>> wiem, ale widocznie za późno to zrozumialam. nie chjce nikogo obwiniac za to jak wyszlo. powinnam od razu podjac decyzje ze chce byc z nim a nie do koncz zycia z rodzicami.

Regres>> smieszne prawda, ale wtedy jeszcze myslalam o tym ze moze kiedys sie naprawde posypie i sie rozstaniemi i co wtedy? ni ma juz domu do ktorego mozna wrocic..." i Ty sie zastanawiasz czemu Cie rzucil? pewnie na mietnosc" albo za możność

Gość Życie to nie film!
Bloody Marry Dokladnie tak, obwinianie to nie jest wyjście, bo wina zawsze leży bo obu stronach, po prostu zapytaj czy mozecie sie spotkac i wszystko obgadac na spokojnie, wyjasnij mu sytuacje z rodzicami, ze jest tak a nie inaczej.

wyjasnij mu sytuacje z rodzicami, ze jest tak a nie inaczej. " ale najpierw zapytaj rodzicow czy Ci pozwola sie z nim spotkac

Gość Życie to nie film!
Czizes Wyczbacz, ale mowiąc do kogoś kogo nie znasz "zycia nie znasz- proste" to jest głupota. Jeżeli mnie oceniasz to powinnas mnie znac na wytlot, historie mojego zycia, a wątpie żebyś cokolwiek o mnie wiedziała, wiec taki wypoiwedzi zachowaj dal siebie....

Wyczbacz, ale mowiąc do kogoś kogo nie znasz "zycia nie znasz- proste" to jest głupota :) musisz czesciej bywac na kafe

wyjaśniałam, on ich zna i rozumie mnie. ale powiedzial ze tak go zabolało ze ja nie szukam rozwiazania tylko mysle o roztaniu ze nie wie czy chce byc nadal z taka dziewczyna. stad tez sprawa ze nie moze sie ze mna dogadac.

Wyczbacz, ale mowiąc do kogoś kogo nie znasz "zycia nie znasz- proste" to jest głupota. Jeżeli mnie oceniasz to powinnas mnie znac na wytlot, historie mojego zycia, " standard na kafe :D

Gość Życie to nie film!
Sugerowałam, żeby się jego zapytała, czy chce się spotkać- sprostowanie

a wątpie żebyś cokolwiek o mnie wiedziała, wiec taki wypoiwedzi zachowaj dal siebie...." masz racje - nic nie wiem, napisze nawet wiecej, nic nie chce wiedziec :)

Sugerowałam, żeby się jego zapytała, czy chce się spotkać- sprostowanie" dobrze ze doprecyzowalas bo ZS nie zrozumial :)

a wątpie żebyś cokolwiek o mnie wiedziała, wiec taki wypoiwedzi zachowaj dal siebie...." ale po co chcesz sie chwalic tym swoim życiem Nawet jak sie pochwalisz to później i tak palniesz że sie czizas nie zna bo każdy jest inny :P

Gość Życie to nie film!
A czy on rozmawiał na ten temat z Twiomi rodzicami?

Gość Życie to nie film!
ja się nie chwale Swoim zyciem, jeżeli zuwazyłaś, ja nie mam pretensji, tylko nik nie powinien mowic nie znasz zycia, bo raczej każdy je zna na swój sposob.