Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka smutna taka ona...

TA SUKA ZEPSUŁA MI WESELE....:(:(:(:(:(:(

Polecane posty

Gość taka smutna taka ona...

Całkiem niedawno wychodziłam za mąż. Wesele mieliśmy takie zwyczajne, nie był to spęd na 200 osób. Na wszystko zarobiliśmy sami pracując po 12h za granicą.Tak się staraliśmy, żeby wszystko było idealne i żeby był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Niestety osoba towarzysząca znajomego mojego męża zepsuła wszystko. Nie dość, że do kaplicy przyszła na wpół goła, wystawały jej czerwone majtki spod krótkiej sukienki (a właściwie nie można tego nazwać sukienką, tylko jakimś topem) i stanik, to jeszcze na weselu opiła się, awanturowała, wyzywała gości, poniżała ich. Mówiła, że skoro i tak nikogo tu nie zna to może robić przypał (usłyszała to moja mama jeszcze przed kościołem). Wykrzykiwała głupie teksty do zespołu, obrażała ich. Wszyscy starali się nie zwracać uwagi, my też, ale w pewnym momencie rozpłakałam się. Mąż tylko przyszedł i powiedział, że to jest nasz dzien i nic go nie moze zepsuć. Mimo wszystko czuję ogromny niesmak i żal... Dlatego dziewczyny! Zapraszajcie tylko warte tego osoby. Najlepiej tylko rodzinę.

Gość trzeba bylo ją wyprosic!
Dlaczego w takim razie nie wyprosiliscie jej z wesela??? ja ( a raczej jak znam zycie moja mama) zrobilabym to bez chwili zawachania!

Gość Ty tezzz
Powaznie piszesz??? Aż trudno uwiezyc ze takie osoby istnieja...

teraz bardzo żałuję, że tego nie zrobiłam, albo nie poprosiłam, żeby ktoś to zrobił. Nawet nie znałam tej dziewczyny. Trochę się bałam, bo ona przecież przyszła z facetem (z którym zresztą odprawiała erotyczne tańce na parkiecie), że bedzie z tego jakaś grubsza awantura, a nie chciałam wiochy na weselu. Staraliśmy się, żeby wszystko było z klasą. Miałam piękny ślub, ale niestety po weselu został mi niesmak...:(

Gość taka smutna taka ona..
aha... nie dodałam jeszcze, że on jest czarnoskórym obywatelem Tanzanii

Gość nie martw sie
goscie na pewno swietnie sie bawili a jakas sucz z pipidowy pokazala tylko kim jest. ze jej nikt nie zna? coz - swiat jest maly! zapomnij o tym i tarktuj jak incycent. usmiechnij sie i pomysl o calej przyszlosci przed Wam! glowa do gory.

Gość hgfy
a ten facet co z nim przyszla? Ni8e mogliscie z nim jakos pogadac?? I generalnie wyjebalabym taka na zbity pysk

Szok! Właściwie to możesz jej wytoczyć proces cywilny ;p sasasasasa... Jak byś dostała odszkodowanie to trochę wesele by się zwróciło. Albo jakieś kompromitujące zdjęcia - i masz asa w rękawie. A tak serio to przynajmniej jedno z nich musieliście znać wcześniej, domyślam się, ze jej partnera. Rozmawiałaś z nim o całej sytuacji ? Czy on też nie widzi problemu ? Bo ja bym się spaliła ze wstydu na jego miejscu ... Świadek lub rodzice mogli wyprosić ich oboje.

Chyba bym jej kudły powyrywała-taki dzień komuś spiepszszszyć-współczuję. Ale ja bym nie darowała...zemścij się

Gość eeewwwwwwqqqqq
do Autorki: czy mieszkasz blisko Wroclawia?

Gość patty d.
No właśnie- a jej partner nie reagował? Musieliście go znać, skąd by się wziął na waszej uroczystości? Buractwo i słoma z butów im wystaje!!

ja tez miałąm dziwke na weselu mieszkam koło poznania no i ta ania jeszcze była moim swiadkiem i za przeproszeniem gowno pomogla przyjechala na ostatnia chwile i przeszkadzala

Gość eeewwwwwwqqqqq
Autorko, napisz prosze czy jestes spod Wroclawia?

Dlaczego ktos nie wyprosil jej z wesela w takim razie? Czemu zgodziliscie sie na takie zachowanie? Na Twoim miejscu wyprosilabym ja, a gdyby nie chciala wyjsc zostalaby wyrzucona! To byl Wasz dzien, a taka idiotka czula sie bezkarna.

Gość eeewwwwwwqqqqq
no wlasnie nie wiem czy prowokacja bo moja wspolokatorka wlasnie byla na takim weselu, upila sie i narobila wiochy. Opis pasuje wiec sie zastanawiam czy to ona. Ale laska ma nierowno pod sufitem, po wybitej szybie w pokoju i policji co weekend mialam dosc, dzieki Bogu juz ze mna nie mieszka :)

Zdarzaja się takie debilki, ja byłam na weselu gdzie przyszła laska ubrana jak prostytutka...każdy sie gapiła na nia nie na państwa młodych-żenada. JAkaś dobra ciotka podeszła i dobitnie kazała się przebrac albo wypier...świadkiem byłam, widziałam, żadnego poczucia smaku i przyzwoitości. Panienka położyła uszy po sobie, zmieniłakiece, ktoś jej pożyczył...

Oczywiście że są Panie które ubiorą się tak jak by ślub i wesele pomyliły za autostradą,są Panowie którzy mylą wesele z ringiem i Panny które nawalą się wódki i palma odbija.Ja to rozumiem.Ale nie rozumiem jak takiej osoby można nie wyrzucić z wesela.A potem to właśnie są takie doły bo "mi suka wesela zmarnowała" I tak naprawdę jeśli to prawda to ani autorka tego topiku dobrze się nie bawiła a już na pewno też jej i jej meza goście! Dlatego tego akurat nie potrafię zrozumieć dlaczego Młodzi,rodzice,rodzeństwo,świadkowie ktoś po prostu najbliższy nie wyrzucił tej osoby to dla mnie ejst to dośc dziwne.

Gość anetahanert
Witam, odstąpię salę weselną w Restauracji Riding Club w Radzionkowie, nie daleko Piekar Śląskich Termin: 30.07.2011 Cena: 1000zł (tyle wpłaciliśmy zaliczki za salę). Sala jest nowa, oddana do użytku około 2 lata temu -bardzo elegancka, przestronna sala do tańca -gustowna, elegancka dekoracja, którą sami możecie wybrać -Sympatyczni właściciele oraz obsługa Cena za osobę to 200 zł. W cenie: -obiad -trzy ciepłe kolacje -deser, kawa, herbata, -owoce i cukierki czekoladowe -soki owocowe, woda mineralna niegazowana z cytryna (bez ograniczeń) -toast na poczatku (szampan) -zimna płyta (sałatki, wędlinki, ryby itp) Dodatkowo gratis jest apartament dla nowożeńców oraz bezpłatny wynajem hotelu na czas przyjęcia weselnego (1 doba), gdy miniamalna liczba gości weselnych będzie wynosić 90 osób. Dodatkowo, jeżeli ktoś będzie zainteresowany do odstąpienia na ten dzień mam zespół "New mix" z Nakła Śląskiego. Jeśli ktoś zna, to wie, że jest to jeden z najlepszych zespołów. Cena 3 400 plus zaliczka 500 zł którą daliśmy. Zespół składa się z 4 osób (wokalistka, wokalista + gitara, klawiszowiec i saksofonista). Skład można zmienić, aż do 9 osób, wtedy także zmieni się cena. Proszę o kontakt pod numerem telefonu 793-196-595 Bądź e-mail aneta_ hanert@vp.pl

Gość megaLANSERKA
Na twoim miejscu chwyciłabym tą szmate za kudły i wyjebała z hukiem za drzwi. miałabym w dupie to co by kolega mojego męża powiedział, jakby zareagował... po prostu to moje wesele i nikt NIKT nie miałby mi prawa go zepsuć!!!!!!!!