Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAsobieCIEKAWSKA

Czy zony wybaczajace zdrady mezowi sa zakompleksione czy glupie?

Polecane posty

Gość TAKAsobieCIEKAWSKA
zawsze szczery- nie jestem kochanka meza mojej siostry- nim zaczniesz wtracac swoje lewe i zbedne trzy grosze to przestan na moment byc analfabeta i poczytaj a potem sie wypowiadaj- mam meza i dziecko- a siostre zdradzal wielokrotnie maz a teraz marzy im sie dzidzius- i ja nie mam nic przeciwko blizniakom ratujacym podwojnie- ale mysle, ze powinna go zostawic i miec dzieci z innym- teraz i 40letnie kobiety rodza dzieci!!!!!!!!! ojciec jest wazny- kto nim jest i jakim czlowiekiem jest!! dziecko to nie zabawka , to nie klej do sklejania zepsutych relacji!!!

Gość moja jest podobna
herbatka owocowa:D Dobra historia:D.One chyba kochają za bardzo;)

Gość TAKAsobieCIEKAWSKA
Herbatka owocowa- to chyba strach przed przyznaniem sie do porazki- chwyta ludzi w kazdym wieku!!! Ktos z boku nie potrafi tego pojac....

Dodam jeszcze, ze ich malzenstwo zawsze bylo martwe: tzn w ogole nie soba nie rozmawiali, nigdzie razem nie wychodza i nie wychodzili. Moi rodzice ich nie lubia, bo sa naprawde dziwni, tacy jakby z innej planety, nie da sie z nimi na zaden temat pogadac. Tesciowa mowi do siebie od zawsze, spiewa do siebie, tesc uwaza sie za wielkiego inzyniera (nie ma tego tytulu!!) no i kiedy pierwszy raz poznali moich rodzicow tesc probowal podrywac moja mame (!!!!) kupowal jej kwiaty codziennie, nie kryl sie z tym przy zonie, az w koncu ja nie wytrzymalam i mu nagadalam, ale stwierdzil,ze nic zlego nie robi, a moja mame i ojca ewidentnie to draznilo, ale nie wiedzieli co zrobic i nie chcieli byc niegrzeczni. Moj maz nie toleruje swoich rodzicow, bo nigdy nie otrzymal od nich milosci, ciepla i zrozumienia tylko zawsze wyzwiska, porwnywania do brata, brak czasu.

kazdym wieku!!! Ktos z boku nie potrafi tego pojac...." o juz zdobyla umiejetnosc laczenia kropek z wykrzyknikami

Gość TAKAsobieCIEKAWSKA
albo -moja jest podobna- to rzeczywiscie za duza milosc!!! Smieszne bo to ze czlowiek kocha nie oznacza, ze jest chory psychiczne-nie umiem tego rozgryzc, ani zaradzic temu- musze sie pozegnac!! dzieki za opinie..zajrze jutro- pa pa

Gość moja jest podobna
Moja siostra sama wysyła alimenty na dodatkowe dziecko szwagra,ich wlasne do dzisiaj nie wiedzą,ze mają mlodsze rodzeństwo :D.Ich życie jest lepsze niż serial tv

ale powstrzymaj sie przed wylewaniem jadu do czego to doszło to tak jak leworęcznemu nakazać pisać prawą ręką

Gość TAKAsobieCIEKAWSKA
czizas jakze ja ci zazdroszcze, ze nie masz problemow- nie zazdroszcze tylko nadmiaru wolnego czasu, ktory spedzasz marnujac na dawanie glupich komentarzy. mam problem- przyszlam tu po rade- a ty wyjdz na spacerek, kup psa- poznaj kogos w realu- bo chyba nie masz zycia skoro tutaj wypisujesz beznadziejne komentarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............!!!!!!!!>>>>>>>>>>>>>>>> dla ciebie

ike: czy masz zamiar poprawiac mnie w kazdym poscie? Wez sie odwal, jak nie masz co robic to radze zajac sie czyms pozytecznym, a nie poszukiwaniem bledu w kazdej wypowiedzi. Masz cos do mnie to napisz, a nie zgrywaj wazniaka.

czy masz zamiar poprawiac mnie w kazdym poscie? nie zastanawiałam się jeszcze nad tym ale być może tak się stanie:)

Ludzie, przeciez nawet nie mozna sie wypowiedziec w danym temacie, bo jeden imbecyl z drugim nie maja co robic i sila sie na poprawianie pisowni.

Ludzie, przeciez nawet nie mozna sie wypowiedziec w danym temacie, bo jeden imbecyl z drugim nie maja co robic no właśnie to może zajmij się czymś a my sobie spokojnie porozmawiamy:) a nie wchodzisz nam co chwila w słowo :P

Ja tutaj napisalam na temat, a ty piszesz jakies farmazony i kazdego cytujesz. Nie bedziesz mi wpiepszac, czy mam wolny czas czy nie. Widze, ze odczuwasz wielka satysfakcje z tego co robisz co swiadczy o tobie i poziomie twojej inteligencji. Odwal sie ode mnie!

Nie bedziesz mi wpiepszac, czy mam wolny czas czy nie. zabroń mi:)

Gość do onanisty
Herbatka wcale nie jest owocowa to tylko pomyje ;p

Idz sie leczyc na nogi, bo na glowe za pozno, twoje są twórcze i przemyślane jednym słowem wybitne:D

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
ike twoj nick zostal zaciagniety z South parku czy nazwy wiatru? jesli z tego pierwszego to slabo przypominasz tego dzieciaka :D ty przypominasz raczej hogata albo jole rutowicz bez makijazu w wersji orange:D jestes do tego pusta i glupia i szpetna jak bezksiezycowa noc

Gość A prawda jest taka, że...
Do ......... zawsze szczery ""za malo kropek"" No wiesz, ja tu z takim przejęciem czytam pośpiesznie, a ty mnie zwalasz z nóg. Normalnie parsknęłam ze śmiechu.:D:D