Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Samirah

Serdecznie witam i zapraszam! Wróżę!

Polecane posty

Gość Mateooo
witam. Chciałem zapytać czy dziewczyna z ktorą jestem jest juz na stałe? Mateusz 3.03.1991

Gość azumziza
A mogłabyś "zobaczyc" kiedy zajdę???

chciałam się dowiedzieć czy dociągnę do terminu porodu, czy raczej mam się spodziewać, że maluch wyskoczy prędzej ;) I jeżeli jest to możliwe to kiedy by sobie uwidział pojawienie się ;) Moja data 28.10.1984

Gość Aniołek84
Agnieszka 21.04.1984 r. Kiedy poznam tego jedynego?

Gość czwartkowa21
Martyna 10.10.89 Czy mój chłopak mnie kocha?

"witam cię wróżko Czu uda nam się kupić mieszkanie ? Jeśli tak to kiedy? aneta 7.3.85 i piotr 23.6.84" "witam cię wróżko widzę w kartach że powiększy wam się rodzinna a mieszkanie to pod koniec wiosny ale uważajcie na oszustów dobrze przeczytajcie umowę karty mówią że możecie mieć kłopoty prawne" ''Powiększy nam się rodzina w sensie, że będę w ciąży? Moje siostry są w ciąży, więc to może o nie chodzi? Oszukani to my już niestety zostaliśmy a i jakie kłopoty prawne? My mamy je mieć?'' TAK SPODZIEWAJ SIĘ DZIDZIUSIA problemy prawne będą wynikiem oszustwa

Gość karina2711
kochana wróżko a nie jest tak, że z obecnym dwójkę? Bo z poprzedniego małżeństwa mam jedno

Gość jajakoja
monika . 09.05.1976 r. czy powinnam zaczynać teraz nowy interes (działalnośc gosp.), innymi słowy - czy będzie udana?

Gość 12378
12378 jak masz to szykuje się nowa wróżko że co jak mam to rozumieć że szykuję się nowa rodzina, nie realne

Gość azumziza
Wróżko, czy można do Ciebie inaczej "trafić" niż przez kafe? Np. mailem? Chciałbym dowiedzieć sie czegoś więcej!

Gość Aniołek84
nie ostatni? to co się stanie? małżenstwo będzie nieudane czy cos innego?

a mam jeszcze jedno pytanie, czy sprawa która ciągnie się w sądzie od 2 lat zakończy się wreszcie z pomyślnym dla nas orzeczeniem??