Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość malaowieczka
wszystkie te filmy ktore wymieniliscie ogladalam, ale zaden mnie nie przestraszyl a tenparanormal activity to juz calkiem nic ciekawego. Ktos tu pisal o jakis hiszpanskich horrorach, poprosze o tytuly.

hide and seek naprawde wymiata, jest nie do przewidzenia:) tylko uwazaj na spoilery w necie! warto tez shutter island i wszystkie cube'y, czyli cube 1, 2, 0 - w takiej kolejnosci:)

Fajna babka- tylko, że ja potem boję się iść do toalety sama :P hehehe jeszcze fajny jest film "sierota".

A mnie się Blair Witch nie podobał, rozczarowałam się. Nie przypomnę sobie tytułu, ale podobał mi się japoński horror o gościu, który dowiadywał się o przyszłości z gazety i co by nie zrobił, to i tak kończyło się źle. Widział ktoś?

wprawdzie nie horrory, ale polece wam jeszcze kilka dobrych film, które ostatnio ogladalam: - kochanice króla (swietny kostiumowy o henryku 8) - małe dzieci (dramat z kate winslet) - co piszczy w trawce, udana rola edwarda nortona - uprowadzona wszystkie sa dostepne online:)

a i podobał mi sie też rebound:) z zetą-jones oraz did you hear about morgans z ukochanym hugh grantem;) ale zboczyłam z tematów horrorów:P

Gość Mamusia2010
Przypadek 39.I może to nie horrory ale trzymają w napięciu"Prawo zemsty" "wyspa tajemnic"

Gothika, wioska przekletych, Potomstwo, Hellraiser Wolf Creek - super!, Zejscie, Smakosz 1 i 2, Eden Lake, Just before dawn, Krzyk, Silent hill, Ring, Oko, Sierota, Martyrs, Najscie, Klucz do koszmaru, Sztorm stulecia, czerwona roza, Gdy zapada zmrok, ciemnosc, sierociniec, droga bez powrotu, hotel zla...

nocny pociąg z mięsem -polecam jest sporo fajnych ale wylecialy mi z glowy kocham thilery i horrory :) a jedyny film jaki zaluje ze zobaczylam to paranormal activity do tej pory patrze w strone drzwi :O

film "sierota". - dobry, szkoda facetam, ale że głupi to skończył jak skończył :D pupa1977 - kilka z nich oglądałam, dobre. a jedyny film jaki zaluje ze zobaczylam to paranormal activity do tej pory patrze w strone drzwi - ja po nim zerkałam na łóżko :D

ile to u ciebie trwalo ? :) ja ogladalam w maju i do dzis jeszcze wysluchuje dzwiekow :p ale juz duzo mniej a brat sie pytal mnie ze jest naprawde mocny na co ja mu odpowiedzialam ze dla mnie nie ma mocnych :O

jedną noc, nie przesadzajmy:) wierze w zjawiska paranormalne, ale film mimo ze "prawie" dokument to kręcono w studio, nie jest to nagranie amatorskie na faktach :)

polecam FROZEN...to nie jest horror ale trzyma w napieciu. milego ogladania P.S.ogladam filmy na playtube...w calosci i za darmo:)

hejka, jestem wielka fanka horrorow, najbardziej lubie ze zjawiskami nadprzyrodzonymi, nie lubie zas jak krew leje sie w prawo i lewo. mi podobal sie Silent Hill, Gift (dar) - triller sierociniec ale niestety w ciazy nie mam glowy do tytulow :( wzgorza maja oczy - troche obrzydliwe ale nawet trzyma w napieciu

Gość a mi się scepytyk podobał
dobry film, troche przekolorowany ale końcówka wymiata

Siła strachu (Hide and Seek) Kiedy żona Davida Callawaya, nagle umiera, jego kilkuletnia córeczka Emily pogrąża się w szoku, z którego nie potrafi się otrząsnąć. Ojciec i córka przenoszą się do niewielkiego miasteczka na północy stanu Nowy Jork. David ma nadzieję, że Emily zapomni o przeszłości i na nowo odnajdzie radość życia. Wkrótce po przeprowadzce Emily zaprzyjaźnia się z Charlieem, który staje się nieodłącznym towarzyszem jej zabaw. Początkowo wszystko wskazuje na to, że Charlie istnieje tylko w wyobraźni dziewczynki, ale seria przerażających wydarzeń sprawia, że David gotów jest uwierzyć w to, że Charlie istnieje naprawdę. Więcej >>

Zapomniałam o Silent Hill, a to był naprawdę fajne i ciekawe. Klucz do Koszmaru- byłam zachwycona, bo wreszcie natrafiłam na film, w którym nie wygrywa amerykańska blondi, tylko "nasi" (ja się utożsamiam, hehe) London Voodoo jest jeszcze fajne, o opętaniu, które dotyka typową kurę domową. I w klimacie voodoo jeszcze starszy Harry Angel- genialny! Obie części Grindhouse Tarantino & Rodrigeza. Dagon- w klimacie mojego ukochanego Lovecrafta. Lśnienie z cudowny Jackiem Nicholsonem I jest oczywiście Dario Argento, włoski mistrz horroru. Polecam jak leci. Dziewiąte Wrota z Deppem Stary Freddy Krueger- zawsze jary, a oniryczna tematyka bywa cudowna. No i jest Depp:) Antychryst Triera- warto obejrzeć i mieć własne zdanie. Statek WIdmo- mnie się podobał, a scena ze stalową liną jest dżezi:) Plaga (the reaping)

Aha. Czytałam o tym filmie, chyba go w końcu obejrzę.

London Voodoo jest jeszcze fajne, o opętaniu, które dotyka typową kurę domową. - zaraz sobie poszukam Wg mnie dobre i warte obejrzenie: V jak Vendetta - super Constantine - super