Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Daniel78

Pozory myla.. Zdradzala mnie szara myszka!

Polecane posty

Gość Daniel78

Poznalem przez internet pewna dziewczyne. Rozmawialo nam sie cudownie, pomyslalem ze swietna bedzie z niej przyjaciolka. Spotkalismy sie, byla przecietna, szara i slodka myszka, zagubiona i zalekniona dziewczyna. Nie spodobala mi sie fizycznie, nie obsypywalem jej komplementami. Spotykalismy sie tak przez okolo rok zanim cos glebszego zaiskrzylo. Wczesniej kochalem ja jak przyjaciolke a potem jak kobiete, dziewczyne. Chcialem byc z nia bo byla taka niewinna, nie jakas lalka tylko ciepla dziewczyna ktora nie zrobi mnie w konia na pierwszym zakrecie. Byla idealnym materialem na zone, matke. Poza tym kierowalem sie tym ze jak przecietna to nie bedzie zdradzac.. Otoz mylilem sie i to bardzo! Moja wybranka miala kilku sponsorow. Poza tym nakrylem ja w lozku z innym facetem. Bylem w szoku! Zostawilem ta szmate. To jest tylko przestroga dla innych ktorzy po dluuugiej znajomosci biora sobie przecietne/brzydkie czy otyle kobiety za partnerki z mysla ze taka to ulozona i nigdy nie zdradzi. Mnie zdradzala a potem plakala o wybaczenie. ja z dziwka nie bede ktora tak zrobila mnie w chuja. niedawno nawet odkrylem jej profil na portalu dziwkarskim gdzie jakies szmaty sie sprzedaja, znaczy kolega mi podeslal, "zyczliwy" znajomy. zaluje tych 4 lat ktore stracilem przez nia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować