Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejże go

dziś byłam na rozmowie kwalfikacyjnej i ...

Polecane posty

Gość hejże go

... zostałam przyjęta.. odezwali się na moje cv po 2 dniach no i dziś dostgałam telefon abym określiła godzine spotkania.. No i bum... Dziwi mnie to bo kolezanki juz dlugo nie mogą znalesc pracy.. przypuszczam że przez to iż nie jestem brzydką kobietą... i bardzo mnie to denerwuje że dostaje fory bo jestem w miare ładna.. Powinnam sę cieszyć aleeeeeeeeeeeee... jednak nie mam okazji się nawet odrobione pomęczyć w szukaniu w pracy zdobyciu doświadczenia w rozm kwal. ale po prostu nie moge bo już kolejny raz tak się stało ; o

Gość hejże go
źć* dodam iż to sklep z odzieza dość drogą...

Gość sdfgsdfggsd
No i co??Napisałaś to żeby się pochwalić jaka to jesteś ładna,czy po co??

Gość dfghsdfghsdfgh
nic tylko się cieszyć

Gość hejże go
ale ja się nie ciesze:/ nie chce zdobywać wszytskiego poprzez urode!:/

Gość to sie zmasakruj
nożem na twarzy :o ale masz problem babo

Gość hejże go
no gdybyś wiedział/a jak to jest jak nie patrzą na Twoją osobobowsc, charakter, cechy wew. tylko na jedno- uroda..

Gość sdfgsdfggsd
No to żuć tą prace i poszukaj jakiejś w której nie będzie liczyła się twoja prezencja tylko twoja wiedza i wykształcenie-czy po za urodą nic nie jesteś w stanie konkretnego zaoferować??

Gość hejże go
uważasz że gdzie nie bedą patrzyć na moją prezencje ? jedynie na produkcji chyba

Gość junjunj;
taa akurat, a nie stać Cie na jakas lepsza prace wymagajacej wiedzy?

Gość hejże go
jestem w trakcie studiów i słucham jako 22 latka gdzie moge pracować jak nie w jakims sklepie odziezowym ??

Gość sdfgsdfggsd
A jakie masz wykształcenie?? Sądząc że praca którą dostałaś to butik to pewnie nie masz zbyt dobrych papierów.Chodzi mi o pracę w której nie liczy się sam wygląd ale i wykształcenie(chociaż nie oszukujmy się jak będą mieli do wyboru dwie o takich samych "papierach" to wybiorą to ładniejszą)> Więc może ciesz się i zarabiaj duża kasę puki możesz bo uroda z wiekiem mija :P -a co w tedy będziesz miała do zaoferowania?

Gość tak rak sobie
mam 21 lat i studiuje i pracuje w kancelarii. wczesniej w agencji reklamowej. nigdy w butiku :D a ostatnia prace dostalam wysylajac jedno CV. odezwali sie po 4 minutach :D

Gość hejże go
wykształcenie ? studia zaoczne administracja 3 rok. Nie mam dobrych papierów bo nie mam 40 lat z nie wiadomo jakim doświadczeniemi wykształceniem .. Pracowałam wcześniej u mego faceta także w sklepie odziezowym więc też nie jakieś cudo.. W sumie chyba masz racje, kiedyś docenią w końcu jaką wartoscową osobą jestem ... A teraz spać idę, bo wykończył mnie dzisiejszy dzień :)

Gość hejże go
wiesz, Znajoma studiiuje ma 21 lat pracuje w administracji i zarabia 1200 w biurze, więc butik a takie "coś" wybieram butik. A swoją drogą tak czy tak nie wzieli Cie za to bo masz wykształćenie idoświadczenie tylko z pewnością za urode. A w dodatku to u mnie w mieście problem jest z praca w butikach a co dopiero w innych miejscach..

Gość sdfgsdfggsd
To dobranoc :P

Gość hejże go
byłąm na rozmowe na asystentke dyrektora pewnej firmy .. i co ? widząc jak ślini się na mój widok czułam obrzydzenie i już tam nie wrócilam... tragedia

Gość hejże go
a zarobki były by fajne.. no ale cóż :) dobranoc 🖐️

Gość umcyk umcyk siala la
ciebie dopiero na rozmowe zaprosili ogarnij 🖐️ zreszta jak dopiero co zobaczyli cv i dopiero postanowili sie spotkac to skad wiedza jak wygladasz? -5/10

Gość tak rak sobie
na zarobki nie narzekam. pewnie bedziesz musiala sie niezle na machac zeby tyle zarobic ze swojej premii od sprzedazy :)

Gość umcyk umcyk siala la
a praca na produkcji nie jest taka zla. ja pracowalam normalnie od pn do pt, od 8 do 16 i dostawalam 16zl za godz netto 🖐️ i mialam 18 lat.

Gość pogibani jestescie
w wieku 22 lat pracowalam juz jako 3 rok jako asystentka zarzadu w korporacji tv. Zlituj sie. Nie ma sie czym chwalic :) Serio !

Gość hejże go
kuźwa jak żądają cv ze zdjeciem!?? zaprosili na rozmowe i od razu przyjeli. Super ekstra u mnie w miescie nie ma takich rarytasów kochane. tutaj na produkcji od 6 do 14 w dni robocze w miesiac zarobsz 1500 to jest DOBRZE choc 1500 juz z nadgodzinami... a normalka 1300,1400 Więć pieprzcie sobie ile wlezie ja wiem jak jest u mnie wiem jakie są oferty pracy .