Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakoneto

Czy miałam prawo się zdenerwowac?

Polecane posty

Gość Jakoneto

Ja pracuje, on poki co nie.Do pracy mam jakis 1 - 1,5 km w tym samym miescie. Dzisiaj akurat zaczelo padac w momencie kiedy wychodzilam. Nie mialam parasola zadnego. On wstal by mnie pozegnac przed wyjsciem do pracy. Powiedzialam mu ze pada i bylam niezadowolona, ale nie poprosilam zeby mnie podwiozl. Myslalam ze sam to zaproponuje, ale dal tylko buziaka, powiedzial "pa" i zamknal za mna drzwi. Potem wskoczyl sobie do lozka a ja szlam w ulewie. Do tej pory sie susze. Wkurzylam sie a on do mnie, ze o co ja mam pretensje. I focha strzelil. Wyolbrzymiam?

Gość konstancjaaa
ooo ciekawy temat załozyłaś. Dzisiaj miałam identycznie jak ty. Dokładnie to samo, ale u mnie kropiło a nie lało. Ogólnie mam wiekszego nerwa że ja zapieprzam a on siedzi w domu, a ta sytuacja to jedna z wielu.

Wyolbrzymiam? Tak :) Bo skąd niby twój facet miał wiedziec czego ty chcesz ? :D

Gość Marta34,.,.
Hej. Nie chce tu obrażać facetów ale z nimi tak niestety jest ,że jak im jasno i wyrażnie czegoś nie powiemy to za żadne skarby się nie domyślą. Pociesz sie tym ,że większość naszych misiaczków taka jest.Pa ,pozdrawiam i nie przejmuj sie tak bardzo.

nie, nie miałaś :P faceci są prości- skoro nie powiedziałaś, że ma cię podwieźć, to pretensje tylko do siebie. albo mogłaś po prostu ty wziąć auto...

Gość Jakoneto
Nie moge uwierzyc ze faceci moga byc tak tępi!!!! Z drugiej strony sobie myslalam, ze jak go poprosze to zobacze jego zkwaszona mine i z niechecia powiedzialby "no dobra, podwioze cie", a tego nie znosze, wiec wole milczec niz prosic.

Potem wskoczyl sobie do lozka" a skąd to wiesz ? Za dużo w tobie magii :D i wróżbiarstwa

Gość Jakoneto
Bo niedawno zadzwonil do mnie i powiedzial ze dopiero wstal z lozka ;)

Nie moge uwierzyc ze faceci moga byc tak tępi!!!! " to nie faceci są tępi lecz to kobiety bóg wie czego sie po nich spodziewają w danej chwili i wdanym momencie Chciałybyście określonych form i zachowań tylko przepraszam bardzo ... ale my nie mamy szklanych kul :)

No wiesz, moglas zapytac, czy by Cie nie podrzucil do pracy, bo leje. Ja wiem, ze pomyslisz, ze mugl sie zorientowac, ale z drugiej strony, moze myslal, ze jak nie mowisz nic to nie chcesz.

Gość Wania z drągiem za pociągiem
czy wyolbrzymiasz wyobraźmy sobie taka sytuację Ona pracuje i ma 1,5 km do pracy on nie pracuje wstaje rano by ja pożegnać do pracy zaczyna padać ona nie ma parasola on ja całuje i w tym momencie ona wiedząc o tym że on nie jest telepatą i czasem może nie wiedzieć czego ona od niego oczekuje w danym momencie mówi mu nie ( rozmowa bardzo dobry sposób komunikacji o wiele lepszy niż telepatja ) czy nie odwiózł byś mnie do pracy bo pada czo by było dalej już się nie dowiemy a szkoda bo mogła by być ona dumna z tego że on ja odwozi i mówiąc mu wysiadając z samochodu jesteś cudowny i on był by zadowolony no ale lepiej się przecież pokłócić ROZMOWA polecam bardzo dobry sposób przekazywania informacji

dopóki nie powiesz czego oczekujesz: podwózki, pomocy itp, nie spodziewaj się, że on się domyśli :P odp nie powinnaś się denerwować na niego ale na siebie faceci to nie wróżki!!!!

ja sie dziwie ze w ogole poszlas do pracy w takich warunkach! przysluguje Ci dodatek do pensji za narazenie na szkodliwe czynniki atmosferyczne w drodze do miejsca pracy. a co do faceta - rzuc go! powininen posiadac umiejetnosc czytania z gladkich powierzchni Twojego mozgu!

po ładnych paru latach od ślubu, wiem,że jeżeli nie powiem mężowi- wynieś śmieci, to w kuchni będzie maskara, a on tego nie zauważy. tak samo jest z zakupami (nie ma nic do jedzenia????) i milionami innych rzeczy :D nie wymagaj zbyt wiele ;) lub zmień model, ale chyba musiałabyś się związać z inną kobietą, by umiała czytać w twoich myślach. dlaczego ty nie wzięłaś auta, skoro on i tak siedzi w chacie?

No wiesz, moglas zapytac, czy by Cie nie podrzucil do pracy" ale po co myslec ? Jak autorka z góry wczesniej już załozyła co on jej odpowie i jaka mine zrobi ... i koło sie zamyka :) i kobieta ma problem do rozwiązania i jest szczęśliwa :D

skonczcie z tym zalosnym usprawiedliwiniem zachowan facetow gadka ze to istoty proste ktorym jak sie wprost niue powie to sie nie domtsla..jest tez cos takiego jak egozim-i taka postawa olewcza dotyczy rowniez kobiet, wsrod nich tez sie to zdarza..moj facet nigdy by mnie nie puscilo w deszcz wiedzac ze moze sobie pozowlic na podwiezeinie mnie z racji wolnego czasu. niektore samce to po prostu chamy bez serca

Gość mały odkrywca
zgodzę się z większością. Ja np czasami nie wiem czy pada czy już przestało. Skoro on wyskoczył z łóżka tylko po to żeby dać ci buziaka to mógł nie zauważyć jaka jest pogoda. Swoją drogą fajnie że żegna cię przed wyjściem:) Niektórzy faceci nawet tego nie robią.

Gość a ja powiem tak koleżanko
mój facet kiedy wstaje rano potrzebuje z pól godziny żeby , ze tak powiem dojsc do siebie :) po tym czasie dopiero wie gdzie jest, o co chodzi itd .... wtedy można zacząc z nim normalnie rozmawiac nie oczekuj , ze gość , który wstal z lóżka żeby ci dac buziaka natychmist orientuje sie w tym jaka jest pogoda itd trzeba bylo zwyczajnie powiedziec : chcialabym żebys zawiozl mnie do pracy bo deszcz leje...... i tyle

hahahha, patty ale pieprzenie, facet robni cie w bambuko a ty to lyykasz, wykorzystuje twoja naiwnosc...,ja pierdziele ale wy kobiety jestescie puste...!!!!!pfff

trzeba bylo zwyczajnie powiedziec : chcialabym żebys zawiozl mnie do pracy bo deszcz leje...... i tyle niestety trakie zdanie uraga kobiecej godnosci :-)

Gość konstancjaaa
Jakoneto- powiedz co on robi w domu? Wracasz to jest obiad, posprzatane, zrobione zakupy czy tak soebie siedzi i sie nudzi?

fajnie że żegna cię przed wyjściem Niektórzy faceci nawet tego nie robią. " no niektóre to prawdziwe szczęściary :)

Jakoneto- powiedz co on robi w domu? Wracasz to jest obiad, posprzatane, zrobione zakupy czy tak soebie siedzi i sie nudzi?" cham, len i prostak! fochem go!

Gość Jakoneto
Przeciez pisalam wyraznie, ze mowilam mu ze pada. Nie robcie juz z tych facetow takich kilkuletnich chlopczykow, ktorym trzeba milion razy cos powatrzac by zrozumieli. Facet chyba powinien dbac o kobiete i majac mozliwosc nie pozwolic jej przemoczyc sie do sluchej nitki, a sam lezec w cieplutkim lozeczku. I nie gadajcie tutaj, ze jego trzeba bylo poprosic, bo gdyby sam chcial to by mi to zaproponowal. Ale zwyczajnie mu sie nie chcialo i cieszyl sie zapewne ze o nic nie poprosilam.

germain- uwielbiam, gdy ktoś generalizuje :P wiesz, mój mąż jest kompletnie oderwany od rzeczywistości, ciężko tu mówić o wykorzystywaniu kogoś, bo bardzo dużo i ciężko pracuje :) a prawda jest taka (wiem to od wielu moich koleżanek), że nie jemu jednemu trzeba tłumaczyć niektóre rzeczy :P a tak btw- jak długo jesteś w związku ? ja jestem osobą samodzielną i nie wyobrażam sobie bym musiała kogokolwiek prosić o podwiezienie :o mam swoje auto :P

,ja pierdziele ale wy kobiety jestescie puste...!!!!!pfff - przepraszam, nie wiedziałam,że ty nie jesteś kobietą :o 🖐️ uwielbiam osoby, które plują we własne gniazdo :o

Gość Jakoneto
Wiekszosc czasu spedza przed tv i komputerem i to nie tylko jak jestem w pracy, ale popoludniami rowniez. Ale obiad zawsze zrobi, pomyje naczynia, czasami odkurzy i zrobi male zakupy. A co do buziaka przed wyjsciem z pracy, to faktycznie mile, ale wstaje tylko dlatego, ze zamyka drzwi;)

I nie gadajcie tutaj, ze jego trzeba bylo poprosic, bo gdyby sam chcial to by mi to zaproponowal" rzuć go !!! po co ci taki facet który nie dba o ciebie :) rzucisz go ?