Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakoneto

Czy miałam prawo się zdenerwowac?

Polecane posty

Czemu robicie z nich takich dzieciakow, ktorych trzeba prowadzic za raczke i mowic co maja robic? hola hola, twoj facet wiec co ma robic, to ty nie wiesz :-)

kurcze kochanie.... ale leje nie mam parasola podwieź mnie. i tyle i po krzyku." ale po co ? tak mówić ? Taka jedna z drugą mają przynajmniej na wieczór powód do focha :) a że na własne życzenie to już nie ma znaczenia jest problem = jest impreza

Gość Jakoneto
Jak mam ochote na seks to mu o tym mowie, tutaj nie ma problemu, ale to zupelnie co innego. Naprawde nie mam zamiaru sie o wszystko faceta prosic. On powinien wiedziec jak traktowac kobiete.

Gość annaaaa11
nikt nie robi dzieciaków... poczytaj trochę a dowiesz się że mężczyźni się znacznie różnią od kobiet dlatego razem się UZUPEŁNIAMY i nie porafią CZYTAĆ W MYŚLACH to czytanie nazywa się KOBIECĄ a nie męską INTUICJĄ :D

Jakoneto a czemu Ty robisz z siebie krolewne na ziarnku grochu? jesli Ci denerwuje cala sytuacja: ze on nie pracuje, ze troche z niego leniuch, to mu o tym powiedz, nie zamieniaj slow na parasolowe przepychanki; jak Cie cos wkurza, trzeba o tym powiedziec, jak czegos chcesz, tez, jak cos Ci sie nie podoba, tak samo ... itd. itp., co w tym widzisz zlego?

czekaj to nie masz problemu prosić o seks a masz problem własnemu facetowi powiedzieć żeby cię podwiózł?

Gość weźta się do roboty.
ot co wam powiem, bo temat to wprost zenujacy jest :D

Gość Jakoneto
Mam juz prawie 30 lat i nie jest to moj pierwszy zwiazek, wiec wiem jacy sa faceci. To pierwszy taki przypadek, kiedy faceta musze prosic o takie sprawy jak podwiezienie do pracy podczas deszczu.

On powinien wiedziec jak traktowac kobiete. autorko - jak wiele kobiet jesteś ofiarą bajek o księciu. To wymysł szatański, kara za jabłko w raju. Faceci nie wiedza, bo nie mają tego zwoju w główce. Im trzeba prosto, jak krowie na rowie. Wtedy uniknie się problemów.

co w tym widzisz zlego? bo się boi , że istnieje ryzyko, że to nie ona go rzuci a on ją :) a to jak widać prawdziwy skarb:)

Gość czy wiecie kochani moi
że odkryto planetę która nie powinna istnieć? jest trzykrotnie cięższa od Jowisza i krąży wokół swojej gwiazdy 50 razy biżej niż Ziemia powinna już dawno spaść a ona krąży uparta bestia a ten gość skoro dopiero wstał to mógł nie zauważyć że pada mi też się zdaża nie pomysleć że żona może zmoknąć dzisiaj tak miałem pewnie jest zła myślę że powinna mnie rzucić!!!

Jakoneto , mysle ze powinien wiedziec jak traktowac Ciebie, a to chyba juz tylko Ty mozesz mu pokazac, uswiadomic, powiedziec, nauczyc go. Przeciez zaloze sie ze Ci mowi prosto z mostu, co lubi a czego nie. Nie uwazasz, ze tratuje Cie jak iedomyslna wtedy? To dziwne.

Gość Jakoneto
Dokladnie, spadam z tego tematu, bo tu chyba same smarkule siedza co o wszystko musza faceta sie prosic. Kobiety jednak sa glupsze naprawde;)

proponuje porozmawiac z jego matką! niech sie tlumaczy jak wychowala takiego matola!

Mam juz prawie 30 lat i nie jest to moj pierwszy zwiazek, wiec wiem jacy sa faceci. To pierwszy taki przypadek, kiedy faceta musze prosic o takie sprawy to było być z tamtymi ideałami a nie tym fajtłapą :) kto ci bronił:P

bo tu chyba same smarkule siedza... Mów mi tak, ach mów mi tak :D

Jakoneto same smarkule :-) jesli nie chcesz prosic, to nie pros, ale tez sie nie wsciekaj, jak ktos sie nie domysla jesli masz o to zal i pretensje, to sobie pomoz i odejdz od niego, po co sie wyzywac na biedaku? Twoja Mama o wszystko prosila Twojego Tate? Czy o wszystko mu ciosala kolki na glowie?

nie wiem czemu robisz z prostego komunikatu i otwartej rozmowy z Twoim facetem taki problem... to lepiej zdenerwować na faceta że się nie domyślił .... eh... kobieto ... Masz z tym duży problem, jak widać jakaś dziwna duma Ci na to nie pozwala ;) chciałaś odpowiedzi na forum i ją dostałaś :) a swoją drogą jakby mój facet kazał mi się domyślać co mu chodzi po głowie a później bym miała z tego w domu awanturę to bym pomyślała że coś z nim nie tak :)

Dokladnie, spadam z tego tematu, bo tu chyba same smarkule siedza " to juz 46 w tym tygodniu bez satysfakcjonujących odpowiedzi które sprawiły by lepsze samopoczucie u założycielki tematu a tak dupa ... nastepna nie pocieszona

chciałaś odpowiedzi na forum i ją dostałaś" ale autorka nie na takie odpowiedzi liczyła :)

Gość Jakoneto
Nie no spoko, widze przynajmniej jak inne laski robia ze swoich facetow niewiadomo kogo, a potem jeszcze im dziekuja za wszystko, by oni byli zadowoleni i dumni z siebie. To powinien byc ich zakichany obowiazek, dbac o kobiete. Przeciez to jest przegiecie.

to skoro Twoj nie dba o Ciebie, to jak chcesz to zmienic?

zakichany obowiązek..... dobre:D kup sobie robot wieloczynnościowy bo facet też człowiek ma wady a nawet wiele, wiele wad

Jakoneta, ale dlaczego Ty się złościsz na tutejsze kobiety? Żle Ci z facetem, to go wychowaj/rzuć/szantażuj/pouczaj/zwyzywaj czy co tam Ci Twoje hormony do głowy podsuną. :-)

przyjdzie czas, że też się tego nauczysz w przeciwnym wypadku nigdy nie będziesz szczęśliwa w ZWIĄZKACH takie życie...a ja lubie je robic łatwiejsze