Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobraradaaaa

Kto z Was ma 2500zl na miesiąc dla 3os rodziny z małym dzieckiem????

Polecane posty

Lejzi,dziękuję za zrozumienie. Nie żyje nam się źle,ani ubogo. Kochamy się więc normalne że się pobraliśmy i założyliśmy rodzinę. Na co mieliśmy czekać?? Do 40-stki ,aż się dorobimy i dziecko będzie miało rodziców z własnościowym "M"???

dobraradaaa-witaj czytam twój temat wiesz ja wczoraj tez podobny założyłam, ale jakoś mnie każdy zjechał, ja tez z mężem mamy podobne zarobki, mój mąż zarabia ok.2tys ja mam 600zł renty rodzinnej, mamy córke jak pisze w mojej stopce,

Izabelka ja liczyłam się z potępieniem zakładając temat,ale na szczęście trafiłam na miłe osoby. Czytam kafeterie już jakiś czas i nie raz zauważyłam że ludzie tutaj piszący uważają że jak się nie zarabia kokosów to nie powinno się mieć dzieci,ale ja jestem innego zdania. Co to za rodzina, mąż,żona, oboje zapracowani myślą tylko jak tu konto napchać. Ja jestem szczęśliwa że mam męża w weekendy w domu,że możemy porozmawiać,ugotować coś ,iść na zakupy. Mąż mógłby pracować więcej godzin,ale tego nie chcemy,bo gdzie wtedy czas na rodzinę?

no właśnie, bardzo bym chciała być na twoim miejscu, ja właśnie nie mam męża całymi tygodniami bo siedzi w pracy, taki nas kraj pokopany, bardzo ci zazdroszczę

Gość juyteedfjj
up

Gość giopolka
ja mam 1600 dochodu na rękę i jestem sama z 2 letnim synkiem, bez rodziny

To tylko kafe :) Tu nikt nie zarabia poniżej 10 tys. a jeśli tak to jest biedakiem. Daj spokój nie słuchaj na głupoty i nie sugeruj się kimś. Pomyśl w jaki sposób mogłabyś zaoszczędzić. Wybieraj tańsze produkty. Nie zawsze tańsze oznacza gorsze. Ja np lubię różne cuda z ziemniaków. A ziemniaki nie są drogie więc to sposób na tanie obiady :)

W nicku tylko tak sobie kłamię :D żeby mnie od gówniar nie wyzywali hehe. A mam 21 :)