Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macie takie wspomnienia?

Której zdarzyło się z nowym facetem iść sponatanicznie do łóżka nieogoloną?

Polecane posty

Gość Macie takie wspomnienia?

Zdarzyło się wam, że poszłyście z nowym facetem do łóżka spontanicznie, a byłyście wtedy niewydepilowane np. na łonie, nogach, pod pachami?

Gość ja na cipce
i usłyszałam "no wreszcie prawdziwa kobieta":)

Gość ja miałam troszkę
nóżki kudłate. Chłopak powiedział,że to urocze

Gość nieogolone sa ok
bo tak

Gość ja raz wyladowałam
pachy miałam ogolone ale łono prawie naturalny busz a na nogach lekki odrost nic nie mówił, nie skomentował tego

Gość do Perwersja
i jak to wspominasz?

Gość Subsahara
Ja mialam nogi i pachy ogolone, ale piczke zarosnieta. Tzn. okolice bikini chyba maszynka przeciagnelam, ale reszta to byla dzungla, bo bylam dziewica i zupelnie nie mialam zamiaru z nikim sie kochac. Ale wyszlo to tak jakos spontanicznie, on nawet mnie tam calowal po tym gaszczu. Wtedy nic nie mówil, ale po latach sie smieje ze mnie, ze mialam zarosnieta, ale ze to bylo w pewnym sensie urocze. Jestesmy para od 4,5 roku. :-D

Gość bbbbbbbbbbbbbbhjuhdsaaaibbbbb
No bardzo często z własnym mężem... Nie gole się codziennie bo uważam że to głupie i do tego niezbyt dobrze działa na skórę... Mąż nie ma nic przeciwko. Przed ślubem tez nie miał. A jak mnie pierwszy raz zobaczył stwierdził że to bardzo seksowne i że nie rozumie czemu teraz wszystkie wydepilowane...

mnie się zdarzyło od czasu do czasu mieć nieogolone nogi podczas spontana, ale tylko z moim facetem, jemu to oczywiście nie przeszkadzało, twierdzi że nawet woli takie od tych gładkich ...oszust :P

Gość do wielbicielka Piotrusia
a mocno nieogolone byly?

Gość a pachy nieogolone
ktorej sie zdarzaja?

Gość perwersjo
a mocno zarosnieta bylas?

Gość a pachy nieogolone
są ok

Ten pierwszy raz z "nowym" facetem to nie jakos bardzo :D Moze 2-3 dniowy włochy :p A z mężem to bywa różnie :classic_cool: I tygodniowe się zdarzają jak mam lenia :classic_cool: Nowy są tacy, którzy ruchnęliby każdą :D byle tylko im szpary popuściła :D 🖐️

Gość umyj lusterko
trzeba zawsze byc przygotowana na taka ewentualnosc;)

Gość a ja lubie nieogolone
kobiety. kreci mnie to

Gość umyj lusterko
kazdy z Nas ma do tego prawo(ja nie spotkałam się z kimś kto lubi włoski (poza tymi na głowie )dlugimi ):)

Gość a ja lubie nieogolone
gladkie mnie nie kreca tak bardzo

z nowym nie ale z moim kochankiem kiedyś.. tak się stroiłam i przygotowywałam że jakoś ominęłam pachy.. no i oczywiście taka odstrzelona wydepilowana,wieczorkiem po piwku standardowo wylądowałam z nim w łóżku..zmieniliśmy pozycje,on był na mnie,a ja zadowolona ręce do góry...i jakoś tak mimowolnie co chwile spoglądał na mnie..odwróciłam głowę żeby popatrzeć na co on tak się gapi i.... odrazu mi się odechciało..

Gość qwerty10293856
Z nowym facetem nigdy mi się nie zdarzyło, ale teraz, w 5-letnim związku czasem się zdarza, ale bardzo rzadko bo jak jestem nieogolona to staram się nie kochać bo niezręcznie się czuje.

Gość mnie tez...spontan
wybłagał te randkę....nie chciałam, ale namówił, zeby sie nie spoźnić nawet nie skonczyłam treningu, zrobiłam włosy, fajna kiecka, buty, makijaż, pachy nie tknięte- no bo przeciez to piwrwsza randa- to i tak do łóżka nie pojde. Stało sie inaczej, to była najlepsza noc w moim życiu, rano sie przytulamy, ja pewna swojej gładkosci- no bo przeciez jesli juz łóżko to wszystko na tip top, a tu On zerknął dziwnie, aj spojrzałam upsss, ale wpadka, powiedziałam szczerze, ze nic z tym nie zrobiłam bo nie mam w zwyczaju tak konczyc pierwszej randki, usmiechnał sie tylko- jest od kilku lat moim mezem:)

Gość nieogolone pachy są super
a co sądzicie o goleniu nóg tylko do kolan?

Gość teraz wiekszosc sie goli
smutne czasy