Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Stalingrad wrócił do dawnego stanu emocjonalnego

Polecane posty

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Nie znoszę Mysłowic, ale niech Ci będzie. A co powiesz na to? http://www.youtube.com/watch?v=kj-xkobaRuE Tylko nie traktuj tego jako sugestii :D Te Twoje wojenne skojarzenia :D Nie wiem, czy Ty mi pisałeś, że już to widziałeś. Ja to uwielbiam, świetnie zgrana muzyka ze zdjęciami. Straszne i piękne, gdy się ogląda z daleka.

Szczególnie ta pierwsza. "I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam".

Stalingrad ale czy ty ją wybrałeś? czy to jednak splot okoliczności, którym ulegasz? Mnie się wydaję, że ta piosenka jest jednak o czymś innym. No ale ja nie jestem fanem, więc może nie czuję ani klimatu ani sensu.

Nie jestem fanem baletu, to znaczy muzyka bez słów nie jest przeze mnie lubiana. A co Japończyków, podobno posiadali niesamowitą odwagę (ale to był fanatyzm). Szczytem hańbem dla nich było trafienie do niewoli.

Może nawet rzucę studia i pójdę do roboty jak uczciwy człowiek. Mam taki stan, że naprawdę mi się nic nie chce.

Gość nie rozczulaj się tak nad sobą
znajdź jakąś zakompleksioną dziewczynę, może być brzydka, przecież nie będziesz się z nią żenił, wmów jej, że jest piękna i wyjątkowa, wydymaj ją i porzuć. A potem weź się za drugą i zrób to samo. Humor Ci się poprawi i będziesz czuł się pewniej. Ty decyduj o wszystkim, narzucaj warunki znajomości, nie bądź bierny i nie stawiaj siebie w pozycji ofiary. Tylko nie wybieraj kobiet, które bardzo Ci się podobają, bo się zakochasz i będziesz tym sparaliżowany.

Nie mam zamiaru pozbywać się kompleksów na cudzej krzywdzie. Ale wiem jedno - angażuj się w z tymi, które o ciebie się się starały. PS. Wczoraj nawet jakaś dziewczyna prosiła mnie do tańca. Niestety nie zagłębiłem znajomości, bo akurat rano się dowiedziałem, że jestem "kolegą".

Zresztą już rozwiązałem problem kontaktów z nią - usunąłem wszystkie numery, nawet nie wiem, gdzie dokładnie mieszka. I zażądałem tego samego.

Gość a masturbowałeś
sie już dzisiaj ?

"kolegą" ja się nie zastanawiam nadmiernie, nad tym, czy kobiecie podobam się bardzo, czy zdecydowanie mniej wiem, że cudem przystojności nie jestem macham na to ręką i jestem stanowczy i nawet nieco bezczelny oczywiście nie jest to patent na każda kobietę, ale nie o to chodzi po prostu, pewność siebie (choćby zagrana, ale dobrze) to, wręcz afrodyzjak dla kobiet nic tak ich nie wabi, jak pewny siebie facet i nad tym powinieneś pracować wbrew własnym wyobrażeniom o sobie i o tym jak jesteś odbierany

Gość no właśnie, za 11 lat,
11 miesięcy i 11 dni na pewno będziesz miał dziewczynę. Cierpliwie czekaj.

Gość a masturbowałeś
custer, jesteś prawiczkiem ?

tak naprawde to jestem dziewicą i z lęku przed odrzuceniem uzywam męskicg koncówek

:D męskich końcówek, jakież to dwuznaczne :D nie jestem, już od dawna

:D chodziło mi oczywiście o pisanie z męskimi końcówkami😭 to przeciez takie proste do ogadniecia:D wariat:classic_cool:

myślę, że taki podszyw, więcej mówi o podszywaczu, niż o podszytym podszywacz, jest kobietą (raczej) której brak, w życiu końcówek, być może ma nawet, jedną czy dwie do dyspozycji, ale nie satysfakcjonują jej, więc intuicyjnie lgnie (ta osławiona intuicja kobiet) do mężczyzn z końcówką, że się tak wyrażę, znaczącą :classic_cool:

:D :D :D D :D dziewczonka :D

Przełóz te swoje wypowiedz na język, ktory zdołam przyswoić:classic_cool:

podoba sie? wiedziałam, ze trafie w Twoj wyszukany gust:D

Gość TH is IT SC
O czym mowa