Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Stalingrad wrócił do dawnego stanu emocjonalnego

Polecane posty

Gość specjalista relacji damsko-mes
Stalingrad - nie bede wnikal bo jest wiele spraw ktore zmieniajac moglbys zwiekszyc szanse i przyjme ze na tym etapie zadna cie nie chciala z tych co sie starales oraz ze nie masz zamiaru nic ze soba zrobic a wiec chcesz byc taki jaki jestes wiec tak: ty jako facet musisz dazyc do znalejzienia najlepszej laski jaka mozesz miec wiec co powinienes zrobic? jesli nie idzie z relacjami damsko-meskimi to obnizasz wymagania to nie jest tak ze zadna laska Cie nie chce to jest nieprawdziwe - prawda jest ze nie chca cie te o ktore sie starales, starales sie moze o 6 moze o 6.6 o 7 ok wiec teraz zacznij sie starac o 4 i 5 pamietaj prawidlowo dzialajacy osobnik plci meskiej musi byc zdolny wziasc jakakolwiem ktora bedize go chciala jesli nie moze wziasc takiej jaka by chcial musisz sie zabrac za to po prostu to nie szukanie milosci to szukanie przekazania genow - tak to sobie tlumacz - na razie - to ci wyjdzie na dobre

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Podoba się, przecież nikt, mnie nie może znać, tak dobrze, jak moje alter ego :classic_cool: Zatem, moje drogie ae, nie będę się wysilał i tłumaczył, przecież wiesz, co chcę powiedzieć...

Czyżby? hm pragniesz mi telepatycznie przekazać jedno słowo na S? :classic_cool: no dobrze, i tak juz wychodziłam;)

Gość TH is IT SC
O czym tu mowa

Gość darken rall
o dupie maryni z tego co widze

Pierdolę kobiety. Wczoraj na imprezie jakaś chciała ze mna tańczyć, czyli nie jest tak źle jak myślałem. Na dyskotece mam to szczęście, że jest ciemno.

stalingrad i słusznie, od tego one są :classic_cool:

O Ty niby męska opłuczyno końskiego pochodzenia:classic_cool: Sie wrrr 🖐️ bawcie si edobrze

okrucieństwo kobiet nie zna granic :O

Gość darken rall
Stalingrad - to czemu nie tańczyłeś skoro chciała? może by ci dała ............. nr tel :)

Gość TH is IT SC
anna aniela

Gość darken rall
chociaz, tak sie teraz zastanawiam a pisanego słowa cofnac sie nie da, ze pewnie by Ci nie... dała ...nic...

Tańczyłem, ale na dyskotekę się przypudrowałem (delikatnie) i jest półciemno. Numeru nie wziąłem, ponieważ wiecie ... jeszcze nie wiedziałem, że zostałem odrzucony.

Faith Hope Glory - no ja to z kad ... jest facetem i samo to wystarcza problem jest inny jak zwykle: a zeby sobie go uzmyslowic to nalezy zrobic pewien eksperyment - zaczynasz podchodzic do lasek niech bedzie robisz 1000 podejsc i nastepnie piszesz wnioski i jesli w tych 1000 podejsciach ktore byly w celu poznania ich zadna nie zareagowala jakimikolwiek sygnalami zainteresowania to jeszcze odpowiadajac sobie na pewne pytania i jesli te odpowiedzi beda egatywne mozna przyjac ze zadna go nie chciala i nie ma juz szans

Gość darken rall
to że by ci nie dała to był podszyw - chyba ta sama babka co wcześniej miała coś do Custera, teraz ma do mnie mięte

Gość darken rall
wczoraj też byłem na dysce i taka jedna du pa co z nią tańczyłem jakiś rok wcześniej, a wlaściciwie półtora roku się do m nie przypieprzyła dala mi :) wtedy kiedy z nią ostatnio tańczylem, numer telefonu ale sie wtedy rozmysliłem chociaż bardzo chciała się spotkać wczoraj se stoję na takim parkiecie - jest takie podwyższenie, to się wsadziła z kolezanką i tańczą przede mną, ja akurat odpoczywałem potem sobie poszedłem gdzie indziej a ta znowu pobija, i do mnie z tekstem czy moge się przesunąc, bo ona chce obok se tańczyć normalnie żal :) nie umie normalnie powiedzieć tylko robi jakieś głupie teksty ale olałem ją bo mi się już nie podoba wtedy te półtora roku temu to nieźle ją wymacałem w tańcu, łapałem za pośladki i widac się spodobało, zresztą tańczyliśmy w takim "pełnym zwarciu" ze dwie godziny :)

specjalista ma rację chociaż pierwszych 10-15 podejść to będzie męka

darken rall - masz dizewczyne? jesli nie i szukasz to wypisuje bledy; 1. ona dawala sygnaly zainteresowania ty ja olewales moglbys przeleciec i miec laske 2. ona jest kobieta i wierz mi nie dlugo nie bedzie juz ich dawala a moze juz przestala - po prostu pomysli sobie frajer albo gej i straci zainteresowanie

Gość darken rall
specjalisto - ona mi się już NIE PODOBA wiec po co mi to chociaz półtora roku temu byłem jakoś tam zauroczony szukam innej, do której coś poczuję wolę uzyć reki niż brzydkiej dziewczyny

Faith Hope Glory ale po co znow podobna odpowiedz - no ja to po co ludzie szczegolnie facecie z kompleksami maja jakas dziwna przypadlosc a ona nazywa sie zadna mnie nie chce - a najgorsze jest to ze po prostu tak sobie pomysleli po nieudanych staraniach sie do 5 lasek albo 2 wiec ten eksperyment ma za zadanie przekonac takiego osobnika jaka jest prawda poprzez doswiadczenie jej

Gość tomeczek znowu sie
pyta jak 5letni dzieciak

darken rall ale rok temu, czy ileś tam, podobała Ci się, to czemu, pomimo obmacywań, nie ruszyłeś dalej????????? FHG ogólnie to się nie znasz